ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΕΠΣΛ

Τα όμορφα χωριά, όμορφα... χτίζονται

* ΜΕ ΕΝΑΝ... ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑ, ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΕΤΟΣ

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2012 2:39 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:46
 Του Κ. Γκιάστα
Θέλει όρεξη, αγάπη και πάνω απ όλα μεράκι για το ποδόσφαιρο να αφήνεις τις διακοπές σου και να βρίσκεσαι κάθε απόγευμα κάτω από τον ήλιο με υψηλότατες θερμοκρασίες με ένα στόχο: να δημιουργήσεις τις βάσεις για μια καλή ομάδα. Ερασιτεχνικά και απλά.
Αυτό κάνουν και στο Ομορφοχώρι. Η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα η Δόξα χτίζεται για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ.
Με προπονητή τον Βαγγέλη Ρακιτζόγλου – έναν άνθρωπο ιδιαίτερα αγαπητό στον χώρο του ποδοσφαίρου- και με μια έκπληξη στη σύνθεσή του. Φέτος στη Δόξα Ομορφοχωρίου θα αγωνιστεί και ο πρώην μπασκετμπολίστας του Φοίνικα αλλά και προπονητής της ΑΕΛ στο μπάσκετ Αβραάμ Παπαδόπουλος.
Η «Ε» επισκέφτηκε μια προπόνηση της Δόξας και κατά τη διάρκειά της ο τεχνικός Βαγγέλης Ρακιτζόγλου ανέφερε: «Εύχομαι καλή αρχή, υγεία και ό,τι καλύτερο σε όλους όσοι θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ. Για εμάς στόχος είναι να βγάλουμε μια χρονιά που θα είναι επικοδομοιτική γιατί βλέπετε πως υπάρχουν κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές που δεν υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βασιστούμε σε αυτούς και να επενδύσουμε στο μέλλον. Με τη συμβολή δύο – τριών έμπειρων παικτών θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό σύνολο.
Όσον αφορά τώρα στους στόχους είπε: «Μια ομάδα είτε έχει σαν στόχο να βγει είτε όχι πρέπει να κάνει επί της ουσίας πρωταθλητισμό για να πετύχει τους στόχους τους. Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία με ανάλογο ποδόσφαιρο και να ευχαριστιέται ο κόσμος αυτό το θέαμα που θα βλέπει.
ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ
Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι εξής παίκτες: Τσιούρβας από Αμπελόκηπους, Βιλανάκης από Όλυμπο Λάρισας, Κοντογιάννης από τα Μύρα, Καραγιαννόπουλος από Ελευθέριο Σινάπαλος από Βερδικούσια, Πράσινος από Ηρακλή Λάρισας, Αβραάμ Παπαδόπουλος ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκτηθούν ακόμα δύο παίκτες.
ΦΙΛΙΚΑ
Ήδη μάλιστα έχουν κανονιστεί και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια της ομάδας. Στις 19 θα παίξει με Βλαχογιάνι, μετά στις 21 θα παίξει με τη Χάλκη και ακολουθούν Μακρυχώρι και Ραψάνη και Αβέρωφ.
 
Τι είπαν οι παίκτες
 
Κώστας Καμπουρογιάννης: «Εγώ αν και είμαι σε νεαρή ηλικία θα προσπαθήσω φέτος να πάρω χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες. Παράλληλα θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου όσο γίνεται περισσότερο για να πετύχει τους στόχους της».
 
Γιάννης Καπετάνιος: «Εύχομαι βασικά καλή χρονιά σε όλους και να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο. Επίσης ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς στη φετινή σεζόν γιατί το χρειαζόμαστε αυτό. Η ομάδα μας φέτος έχει νεαρούς παίκτες και στοχεύει στο καλό ποδόσφαιρο. Τώρα βαθμολογικά όσο πιο ψηλά τερματίσουμε τόσο το καλύτερο θα είναι».
 
Βασίλης Νταλαμπύρας: «Πιστεύω πως μπορούμε να έχουμε μια καλή πορεία φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ. Θέλουμε την παραμονή σε πρώτη φάση και αν έχουμε την πολυτέλεια να αναδειχθούμε ακόμα πιο ψηλά στον πίνακα».
 
Γιάννης Ασίκογλου: «Εύχομαι να τα πάμε πολύ καλά και να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε ένα νεανικό σύνολο και έχουμε όρεξη για το φετινό πρωτάθλημα».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass