ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Το Super Cup γυναικείου βόλεϊ στην Ελασσόνα

* «ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ» Η ΕΥΗ ΛΙΤΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ Η ΔΙΡΒΑ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2012 2:51 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:44
Του Κ. Γκιάστα
Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ του Λαρισαίου Αποστόλη Οικονόμου θα αναμετρηθεί με τον Κυπελλούχο Ολυμπιακό στην Ελασσόνα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το Σούπερ Καπ του γυναικείου βόλει που θα διεξαχθεί στις 7 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες λοιπόν το ζήτημα έχει σφραγιστεί από όλες τις πλευρές και το σημαντικό αυτό αθλητικό ραντεβού θα πραγματοποιηθεί σε συνδυασμό με τον εορτασμό των Ελευθέριων στην πόλη της Ελασσόνας.
Σίγουρα πρόκειται για μια σημαντική στιγμή του γυναικείου βόλεϊ καθώς πολλά αστέρια του αθλήματος θα δώσουν το «παρών» στον συγκεκριμένο αγώνα. Αναμφίβολα κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου και αρκετοί θα είναι και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων που θα βρεθούν στις κερκίδες του κλειστού της πόλης.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΛΙΤΣΙΟΥ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Η Εύη Λίτσιου μετά από απουσία δύο ετών από την ενεργό δράση και τις εθνικές κατηγορίες επιστρέφει στην Α2 Εθνική. Φέτος αναμένεται να φορέσει τη φανέλα του ΓΣΕ Ελασσόνας. Σύμφωνα με πληροφορίες η 27χρονη αθλήτρια τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα κλείσει και τυπικά το ζήτημα.
Όσον αφορά τώρα στις μεταγραφές που έχει ολοκληρωθεί και τυπικά αυτήν είναι της Μαρίας Πέτσα από τη Δεσκάτη. Πρόκειται για μια αθλήτρια που έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται ως κεντρική.
Τέλος, σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης της Γιούλας Δίρβα η παίκτρια όλα δείχνουν πως θα ανανεώσει στην Ελασσόνα καθώς δεν βρήκε κάποια αξιόλογη περίπτωση σε ομάδα της Αθήνας που την ενδιέφερε.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass