ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΗ-ΧΡΗΣΤΙΔΗ

Δύο αστέρια στον Φιλοκτήτη

* ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2012 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:42
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η επένδυση στα ταλέντα είναι η βασική αρχή του Φιλοκτήτη Μελιβοίας και κάτι που ξέρουν να κάνουν με τον καλύτερο τρόπο οι άνθρωποι του συλλόγου. Παραμένοντας λοιπόν πιστή στις αρχές της η ομάδα των παραλίων έκανε κίνηση ματ καταφέρνοντας να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της δύο πολλά υποσχόμενους νεαρούς αθλητές. Ο λόγος για τον Φίλιππο Καραμπούζη κεντρικό 17 χρονών και τον Γιάννη Χριστίδη, 16 χρονών επιθετικό. Οι δύο νεαροί αθλητές αγωνίζονταν στον Άρη Λάρισας (μία ακόμα «κυψέλη ταλέντων» στο νομό) και είχαν βρεθεί στο «στόχαστρο» συλλόγων εθνικών κατηγοριών. Ο Γιάννης Χρηστίδης ήταν ο μόνιμος πρώτος σκόρερ στον Άρη Λάρισας τα τελευταία χρόνια ενώ και οι δύο ποδοσφαιριστές ανήκουν στην οικογένεια της μικτής Νέων ΕΠΣΛ.
Η μεταγραφή τους στο Φιλοκτήτη Μελιβοίας αναδεικνύει παράλληλα τις άριστες σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των δύο σωματείων.
«Από την αρχή επιλέξαμε φέτος να στηριχθούμε στα νέα παιδιά. Οι δύο προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές ήταν από την πρώτη στιγμή στα πλάνα μας και παρά το γεγονός ότι υπήρχε ενδιαφέρον και από μεγαλύτερους συλλόγους καταφέραμε να τους αποκτήσουμε. Ευχαριστούμε τον πρόεδρος του Άρη Λάρισας κ. Τόμπορη για τη συνεργασία και την υλοποίηση των μεταγραφών» δήλωσε ο πρόεδρος του Φιλοκτήτη Μελιβοίας Αντώνης Δημηνίκος αναφερόμενος στην μεταγραφική επιτυχία της ομάδας του, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος του Άρη Λάρισας κ. Διονύσης Τόμπορης επισήμανε:
«Αποφασίσαμε να δώσουμε τους δύο ποδοσφαιριστές στη Μελιβοία γιατί είναι πιο ουσιαστική σαν ομάδα από τις υπόλοιπες που έδειξαν ενδιαφέρον. Τα παιδιά πήγαν εκεί που έπρεπε για να δουλευτούν και να προχωρήσουν πιο ψηλά γιατί πραγματικά τους αξίζει. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι συνεχίσουν να βρίσκονται υπό παρακολούθηση από δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass