ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΠΟ 2-5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Με τον Λαρισαίο Τρ. Παπαδόπουλο η Εθνική πόλο Νέων ανδρών στην Ιταλία

* Κ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Η ΚΛΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΛ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2012 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:42
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Λαρισινό άρωμα θα έχει η Εθνική ομάδα πόλο Νέων ανδρών που θα μετέχει σε διεθνές τουρνουά στη γειτονική Ιταλία από τις 2 έως τις 5 Αυγούστου. Πιο συγκεκριμένα στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος συμπεριλήφθη ο 17χνονος περιφερειακός του ΝΟΛ Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος ο οποίος θα αναχωρήσει σήμερα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής για το Ατσιρεάλε.
Πρόκειται για ένα σημαντικό τουρνουά στο οποίο η Εθνική Νέων ανδρών θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί 2-9 Σεπτεμβρίου στο Ρουσιγιόν της Γαλλίας.
Στο τουρνουά θα μετέχουν οι ομάδες της Κροατίας, της Ουγγαρίας, των ΗΠΑ (Α’ Όμιλος με την Εθνική μας), της Αυστραλίας, της Ιταλίας, του Μαυροβουνίου και της Σερβίας (Β’ Όμιλος).
«Είναι σημαντικό που στην κλήση του ομοσπονδιακού προπονητή Περικλή Δαμάσχου υπάρχει αθλητής του συλλόγου μας» σχολίασε από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΝΟΛ, Κώστας Γαλανόπουλος και πρόσθεσε:
«Φέτος στον ΝΟΛ είχαν μεγάλη συμμετοχή παιδιά που πήραν μέρος πέρυσι στην εφηβική ομάδα. Η κλήση του Παπαδόπουλου αλλά και των Ιωακείμ και Στεργίου που συμπεριλαμβάνονταν στις προηγούμενες ήταν φυσιολογική μετά την πορεία της ομάδας και την συμμετοχή των παιδιών σε αυτή. Θέλω όμως να αναφέρω και απευθύνομαι σε όλους τους αθλητές ότι αυτό που πρέπει να διακρίνει κάθε αθλητή είναι η υπομονή. Ο τερματοφύλακας Ιωακείμ πριν 2 χρόνια ήταν το νούμερο 3 σε αυτήν την ομάδα και μπροστά του είχε δυο παρά πολύ μεγάλους τερματοφύλακες των Εθνικών μας ομάδων, τον Παπαδογιάννη (1ο παγκόσμιο) και τον Μπεζιλιώτη (2ο Πανευρωπαϊκό). Δεν το έβαλε όμως κάτω και δικαιώθηκε. Συγχαρητήρια στα παιδιά»
***
Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας αποτελείται από τους παρακάτω αθλητές:
Νικήτας Παρασκευόπουλος, Στέφανος Γαλανόπουλος, Ματθαίος Σαλτέρης (τερματοφύλακες), Μανώλης Σολανάκης, Μάριος Χατζηγούλας, Δημήτρης Τίγκας, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Χρήστος Χρυσανθακόπουλος, Γιάννης Βελώνιας, Γιώργος Δερβίσης, Σπύρος Φωτόπουλος, Νίκος Αλβέρτης, Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος, Γιώργος Μαρινάγης, Μιχάλης Καζάζης.
Επίσης ο ομοσπονδιακός τεχνικός Περικλής Δαμάσκος, ο συνεργάτης του Θόδωρος Μπερδές και ο φυσικοθεραπευτής Αντώνης Τσαλκάνης.
Το πρόγραμμα των αγώνων (ώρες Ιταλίας):
2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
16.00 Ουγγαρία – ΗΠΑ, 17.30 Κροατία – ΕΛΛΑΔΑ
19.30 Αυστραλία – Σερβία
21.00 Μαυροβούνιο – Ιταλία
3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
09.00 ΕΛΛΑΔΑ – Ουγγαρία
10.30 ΗΠΑ – Κροατία
12.00 Σερβία – Μαυροβούνιο
13.30 Ιταλία – Αυστραλία
16.00 ΕΛΛΑΔΑ – ΗΠΑ
17.30 Κροατία – Ουγγαρία
19.00 Μαυροβούνιο – Αυστραλία
20.30 Ιταλία – Σερβία
4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
09.00 2ος Α – 3ος Β (1)
10.30 2ος Β – 3ος Α (2)
12.00 1ος Α – 4ος Β (3)
13.30 1ος Β – 4ος Α (4)
16.00 Ηττημένοι 1ου – 4ου αγώνα (5)
17.30 Ηττημένοι 2ου – 3ου αγώνα (6)
19.00 Νικητές 1ου – 4ου αγώνα (7)
20.30 Νικητές 2ου – 3ου αγώνα (8)
5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
09.00 Ηττημένοι 5ου – 6ου αγώνα (θέσεις 7η – 8η)
10.30 Νικητές 5ου – 6ου αγώνα (θέσεις 5η – 6η)
12.00 Ηττημένοι 7ου – 8ου αγώνα (θέσεις 3η - 4η)
13.30 Νικητές 7ου – 8ου αγώνα (θέσεις 1η – 2η)
Διαιτητές είναι οι Φιλίπ Γκολοσούν (Λευκορωσία), Αλμπέρτο Ροβίντα (Ιταλία), Ντέκλαν ΜακΚερ (Ιρλανδία), Όλεγκ Γκριμπάνοφ (Μολδαβία), Σέρτζιο Γκαλίντο (Ισπανία), Ραούλ Τόρρες (Ισπανία) και παρατηρητές από πλευράς Len οι Ντέγιαν Πέρισιτς (Σερβία) και Ζακ Ρασίν (Ελβετία).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster: - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster & Click macro: - Please replace %%CLICK_URL_UNESC%% with the respective click macro that is provided by your ad server - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass