ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ

Κοντά σε Ρόκα ο Τύρναβος 2005

*ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ *ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2012 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:42
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 Μετά τον Γιώργο Κακαβίτση ένας ακόμα παίκτης του Αμπελωνιακού αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Τυρνάβου 2005 και είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει στη γείτονα πόλη της περιοχής.
Ο λόγος γίνεται για τον…Ιταλό όπως τον αποκαλούσαν στην ομάδα του Αμπελώνα Γιώργο Ρόκα, που άρεσε στις δοκιμές που έγιναν στον τεχνικό της τυρναβίτικης ομάδας Τάσο Μπεριτζά και μετά τις εργομετρικές, αιματολογικές, καρδιολογικές εξετάσεις που θα υποβληθεί, θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την απόκτησή του.
Για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή πού έχει γεννηθεί το 1991 και ο πατέρας του είναι Ιταλός ενώ η μητέρα του Ελληνίδα, μόνο καλά λόγια για το ταλέντο του έχουν ειπωθεί από την πλευρά του Αμπελωνιακού, που έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα πέρυσι με τους «Πράσινους» στον 4ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στα τμήματα υποδομής των «Πρασίνων».
Στη συνέχεια πήγε στην Ιταλία και για πέντε χρόνια έπαιξε στα μικρά τμήματα της Κροτόνε, με τελευταία την ομάδα των Νέων.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα αγωνίσθηκε στην ομάδα Νέων της ΑΕΛ, πήγε πάλι στην Ιταλία όπου έπαιξε σε ομάδα Δ΄ Εθνικής και ακολούθως ήρθε στον Αμπελωνιακό με τον οποίο αγωνίσθηκε την σεζόν 2011-2012.
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΕ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΙΟΥ
Μπορεί οι περισσότεροι να απόλαυσαν χθες το μπάνιο τους σε κοντινές παραλίες όπου αναζήτησαν μια ανάσα δροσιάς, όμως οι παίκτες του Τυρνάβου 2005 προπονήθηκαν κανονικά το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο της πόλης
κι ενώ ο υδράργυρος άγγιξε τους 40 βαθμούς Κελσίου.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε αερόβια προπόνηση και όλοι οι παίκτες έδειξαν μεγάλη διάθεση παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε.
ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ
Εν τω μεταξύ υψηλό είναι το επίπεδο όλων των παιδιών στις εργομετρικές εξετάσεις, που υποβάλλονται κάτω από την επίβλεψη του εργοφυσιολόγου κ. Αντώνη Γρηγοριάδη, ο οποίος είναι ενθουσιασμένος από τα αποτελέσματα, καθώς δείχνουν ότι οι παίκτες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.
Και αυτό ικανοποιεί παράλληλα και τον προπονητή Τάσο Μπεριτζά, που θέλει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της φυσικής κατάστασης και βλέπει ότι υπάρχει το κατάλληλο επίπεδο στους παίκτες για να δουλέψουν σκληρά, ώστε να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.
ΤΡΙΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Μέχρι χθες ο Τύρναβος 2005 έκλεισε τρία φιλικά παιχνίδια, ενώ γίνονται επαφές και με άλλες ομάδες για να δοθούν όσο το δυνατόν περισσότερα ματς, μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League 2 αλλά και οι υποχρεώσεις στο κύπελλο Ελλάδος.
Συγκεκριμένα, στις 26 Αυγούστου θα παίξει στο Διμήνι του Βόλου με την τοπική ομάδα και εν συνεχεία στις 2 Σεπτεμβρίου με τη Δήμητρα στη Γιάννουλη.
Το πιο δυνατό πάντως φιλικό θα παίξει ο Τύρναβος στις 6 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό στάδιο της πόλης, όπου θα υποδεχθεί τη φιλόδοξη και ενισχυμένη μεταγραφικά Νίκη Βόλου, που ανέβηκε φέτος στην Football League.
Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Τυρνάβου αυτή την εβδομάδα θα παραμείνει στον Τύρναβο όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία και στις 7 Αυγούστου το πρωί θα αναχωρήσει για την ορεινή Σαμαρίνα, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο μέχρι τις 14 Αυγούστου, ημερομηνία που θα επιστρέψει στον κάμπο.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass