ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ

Εν αναμονή εξελίξεων στον Οικονόμο

*ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΝΟΥΣΗΣ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2012 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:41
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μέχρι τις 8 Ιουλίου ο Οικονόμος Τσαριτσάνης έδινε τη μάχη για να ανέβει στη Football League μέσα από τους αγώνες των πλέι οφ και 22 ημέρες μετά οι διοικούντες στην ΠΑΕ περιμένουν να μάθουν που τελικά θα αγωνίζεται η ομάδα.
Και λέμε τελικά διότι πολλά είναι τα σενάρια πού ακούγονται και μέχρι χθες δεν είχε ξεκαθαρίσει το πόσες ομάδες θα συμπεριληφθούν στο πρωτάθλημα της Football League, γιατί κάποιοι κάνουν λόγο για 21 ή 22 ομάδες.
Στην Τσαριτσάνη λοιπόν το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν εξελίξεις το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας, που λογικά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Το ποιες θα είναι αυτές οι εξελίξεις κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα και οι μόνοι που γνωρίζουν περισσότερα, αναμφισβήτητα είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Οικονόμος Γιάννης Τόλιος με τον πρόεδρο Γιάννη Μπέη.
Ο τελευταίος μας είπε ότι μέχρι την Τετάρτη πιθανότατα θα δρομολογηθούν εξελίξεις και η απόφαση για τις τύχες της ομάδας θα παρθεί όταν θα ξεκαθαρίσει πού τελικά θα αγωνισθεί ο Οικονόμος.
Από κει και πέρα τίποτα δεν αποκλείεται, καθώς το δέλεαρ αν θα παίξει ο Οικονόμος στη Football League είναι μεγάλο και πιστεύουμε ότι τα πάντα μετά θα εξελιχθούν ομαλά, ενώ σε διαφορετική περίπτωση φαίνεται ότι οι πιθανότητες για να αγωνισθεί η ομάδα στη Football League 2 είναι ελάχιστες.
Εβδομάδα εξελίξεων λοιπόν θα είναι αυτή που διανύουμε για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και φυσικά εκτός από τους φίλους του σωματείου που αγωνιούν, σε στάση αναμονής βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές για να πάρουν κι εκείνοι τις οριστικές τους αποφάσεις.
Χθες να σημειώσουμε είχαν συνάντηση στον Πλαταμώνα οι κ. Γιάννης Τόλιος, Γιάννης Μπέης και ο υπεύθυνος Τύπου της ομάδας Γιώργος Μπαμπάλης οι οποίοι συζήτησαν για το τι μέλλει γενέσθαι στην περίπτωση που οι «Πράσινοι» δεν αγωνιστούν στη Football League. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αν ο Οικονόμος δεν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League2 τότε έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στις παρακάτω κατηγορίες - αν το επιθυμεί - στη Δ΄ Εθνική ή στην Α΄ τοπική κατηγορία.
ΔΟΚΙΜΑΣΘΗΚΕ Ο ΜΠΑΝΟΥΣΗΣ
Εν τω μεταξύ, στον ΟΦΗ δοκιμάσθηκε από ό,τι πληροφορηθήκαμε πριν από λίγες ημέρες ο 24χρονος επιθετικός του Οικονόμου Τσαριτσάνης και πρώτος σκόρερ της ομάδας στον 2ο όμιλο της Football League 2, Κώστας Μπανούσης.
Στις προπονήσεις της κρητικής ΠΑΕ συμμετείχαν πολλοί παίκτες, ο Ελασσονίτης επιθετικός ξεχώρισε και δεν αποκλείεται να κληθεί για να συζητήσουν οι δυο πλευρές το ενδεχόμενο συνεργασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
    
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass