ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΝΩΣΙΑΚΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ Μ. ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΑΡ. ΠΑΤΣΗΣ

Αποφασισμένοι να κάνουν ένα βήμα παραπάνω

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2012 21:37 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:41
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Έτοιμοι αφενός να συνεχίσουν το έργο των προκατόχων τους και αφετέρου να κάνουν ένα βήμα παραπάνω παρουσιάστηκαν οι δύο νέοι Ενωσιακοί προπονητές Μάκης Αλεξούδης και Άρης Πατσής στην πρώτη τους επίσημη τοποθέτηση.
Οι δύο προπονητές που μιλούν την ίδια ποδοσφαιρική γλώσσα ήρθαν στις μικτές για να προσφέρουν έργο όπως χαρακτηριστικά τόνισαν γνωρίζοντας ότι η κληρονομιά είναι μεγάλη. Οι μικτές ομάδες της Λάρισας κατατάσσονται στην ελίτ των αντίστοιχων ποδοσφαιρικών συγκροτημάτων στην Ελλάδα με Πανελλήνιους τίτλους στο ενεργητικό τους και πολλές άλλες σημαντικές διακρίσεις κι αυτό αυξάνει ακόμα περισσότερο τις ευθύνες των νέων προπονητών.
Η συγκρότηση των ομάδων της νέας περιόδου είναι μία δύσκολη υπόθεση ωστόσο τόσο ο Μάκης Αλεξούδης όσο και ο Άρης Πατσής τονίζουν ότι με αίσθημα ευθύνης θα προσπαθήσουν να μην αδικήσουν κανένα παιδί και να επιλέξουν αυτούς που πραγματικά αξίζουν. Στις αλλαγές που αναμένεται να πραγματοποιήσουν αναφορικά με τον τρόπο αξιολόγησης των παιδιών είναι η παρακολούθησή τους όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και στις προπονήσεις με τις ομάδες τους σε εβδομαδιαία βάση.
Ας δούμε τι είπαν στις πρώτες τους δηλώσεις στην «Ε»:
Μ. Αλεξούδης: «Κατ’αρχήν θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που μας επέλεξαν, τη διοίκηση της ΕΠΣΛ και την Τεχνική Επιτροπή και να τους υποσχεθούμε ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τους δικαιώσουμε.
Επίσης θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια για το έργο τους στους συναδέλφους που αποχώρησαν τον κ. Μπεριτζά και τον κ. Σελιώνη και ευελπιστούμε -επειδή άφησαν πράγματι πολύ καλή δουλειά -να συνεχίσουμε και ’μεις όσο μπορούμε το έργο τους και να πετύχουμε ακόμη περισσότερα πράγματα. Οι στόχοι οπωσδήποτε παραμένουν υψηλοί προς όφελος του λαρισινού ποδοσφαίρου και κυρίως των παιδιών αφού η Λάρισα έχει τεράστια δυναμική σε επίπεδο ταλέντων».
-Πότε θα ξεκινήσει η σεζόν για τις μικτές;
«Μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα έχουμε μια πρώτη επαφή με τους ανθρώπους της ΕΠΣΛ κυρίως για ενημερωτικούς λόγους και από κει και πέρα πιστεύω ότι μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα είμαστε έτοιμοι για να περάσουμε στο κομμάτι των προεπιλογών».
-Θα υπάρξουν αλλαγές στον σχεδιασμό;
«Ακόμα δεν είμαστε ενημερωμένοι για τις ηλικίες. Υπάρχει μια περίπτωση να κατεβούμε έναν χρόνο στις ηλικίες των παικτών. Όπως και να έχει πάντως εμείς πιστεύουμε ότι επειδή τα τελευταία χρόνια έγινε πάρα πολύ καλή δουλειά πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια συνταγή και απλά να βελτιώσουμε κάποια πράγματα που ενδεχομένως δεν έγιναν σωστά ή που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα».
-Όσον αφορά για το έμψυχο υλικό που θα διαχειριστείτε;
«Το επίπεδο της Λάρισας αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολύ υψηλό. Υπάρχουν κάποια παιδιά που είναι γνωστά αλλά και κάποια άλλα που θα τα παρακολουθήσουμε και θα προστεθούν. Θα δούμε κάποιες προετοιμασίες ομάδων που ξεκινούν αυτό τον καιρό και με συστηματική επικοινωνία με τους προπονητές θα προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα για όλους τους ποδοσφαιριστές. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε καλύτερα».
-Πόσο δύσκολη είναι η προεπιλογή (επειδή πάντα υπάρχουν παράπονα);
«Καταρχήν χρειάζεται υπομονή και από την πλευρά τη δική μας και από την πλευρά των ποδοσφαιριστών. Είναι πιστεύω μια πολύ δύσκολη διαδικασία. Δεν είμαστε αλάνθαστοι. Θα στηριχθούμε στην αξιοπρέπειά μας, την εντιμότητά μας και φυσικά στα στοιχεία που θα παρουσιάσουν τα παιδιά. Οι καλύτεροι θα επιλεγούν. Δεν θα αδικήσουμε κανέναν και θα είμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά.
Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία στους συναδέλφους προπονητές με τους οποίους θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλή επικοινωνία για το συμφέρον των παιδιών».
Άρης Πατσής: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του κ. Γρηγορίου για την τιμή που μου έκαναν με την πρόσληψή μου ως Ενωσιακού τεχνικού. Οπωσδήποτε η κληρονομιά είναι βαριά και θα συνεχίσω αυτήν την παράδοση αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι αυτό που κάνω όλα τα χρόνια τίμια και ευσυνείδητα στα σωματεία θα το πράξω και στην Ένωση. Η πόρτα των μικτών θα είναι ανοικτή για όλα τα παιδιά και θα προσπαθήσω όσο δύσκολο και αν είναι αυτό –γιατί υπάρχουν πολλά ταλέντα- όσο πιο αξιοκρατικά να παίξουν περισσότερα παιδιά στην ομάδα».
-Υπήρξε κάποια συνάντηση με τους προκατόχους σας;
«Έγινε μία πρώτη επαφή στην οποία ενημερωθήκαμε για κάποια πράγματα, αλλά θα προγραμματιστεί και νέα συνάντηση προκειμένου να κάνουμε μια πιο ουσιαστική συζήτηση, για τυχόν προβλήματα που υπήρξαν, για τον σχεδιασμό κ.λπ.
Φυσικά εμείς από την πλευρά μας θα βάλουμε και το προσωπικό μας στοιχείο. Είμαι 30 χρόνια προπονητής και θα προσπαθήσω να κάνω περισσότερα πράγματα. Μία από τις πρώτες μου σκέψεις είναι η παρακολούθηση των παιδιών και στις προπονήσεις. Όχι μόνο στα παιχνίδια. Για να έχουμε πληρέστερη ενημέρωση ολόκληρη την εβδομάδα. Ήρθαμε στις Μικτές για να προσφέρουμε. Φυσικά τις όποιες αλλαγές θα τις υλοποιήσουμε μετά τις συναντήσεις που θα έχουμε με τους προκατόχους μας και τη διοίκηση της ΕΠΣΛ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που έσπευσε να με συγχαρεί για το νέο μου πόστο και μου ευχήθηκε επιτυχία».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster: - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster & Click macro: - Please replace %%CLICK_URL_UNESC%% with the respective click macro that is provided by your ad server - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass