Γ. Δοδοντσάκης: Ο ρόλος μου...

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2012 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:41
Μετά την αρχική του τοποθέτηση ότι ο νέος του ρόλος στο Φιλοκτήτη Μελιβοίας άπτεται και με το προπονητικό κομμάτι (προπονητικά προγράμματα κ.λπ.) ο Γιώργος Δοδοντσάκης θέλοντας να διευκρινίσει κάποια πράγματα -ότι τελικά οι αρμοδιότητές του δεν έχουν καμία σχέση με τα προπονητικά της ομάδας- εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Σχετικά με τη συνεργασία μου με τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας και για τον λόγο ότι ίσως να μην έγινε κατανοητός ο ρόλος που αναλαμβάνω, θέλω να καταγραφούν τα παρακάτω:
Αποδέχθηκα την πρόταση της Διοίκησης του «Φιλοκτήτη» ως υπεύθυνος της οργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος με συγκεκριμένες αρμοδιότητες και χωρίς αυτές να εμπλέκονται σε καμία περίπτωση με τις γνώσεις μου ως προπονητής.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο «Φιλοκτήτης» διαθέτει εδώ και χρόνια τους κατάλληλους ανθρώπους στη διοίκηση και έχει στις τάξεις του αξιόλογους προπονητές όπως τον Μίλτο Ζιάκα με βοηθό τον Αποστόλη Έξαρχο που έχουν επιδείξει πλούσιο έργο.
Η διοίκηση του «Φιλοκτήτη» με κάλεσε να συνεργαστούμε για την καλύτερη οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε τομείς που έχουν να κάνουν με την παρουσία των ποδοσφαιριστών στην προπόνηση και στο γυμναστήριο, την εμφάνιση και τη συμπεριφορά τους στους αγωνιστικούς χώρους, την εξωγηπαιδική τους ζωή, την σχολική τους επίδοση, την παρακολούθηση αποθεραπείας τους σε τυχόν τραυματισμούς και σε κάθε τι άλλο που θα βελτιώνει τις συνθήκες παραμονής τους στον σύλλογο.
Ο δικός μου ο ρόλος σε συνεργασίας με τους προπονητές και τη διοίκηση ενισχύει τη φιλοσοφία του συλλόγου για την ανάδειξη ταλέντων και τη δημιουργία δυνατών χαρακτήρων. 
Επαναλαμβάνω ότι είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με αυτό τον σύλλογο και από την μεριά μου θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να αντεπεξέλθω στο ρόλο μου και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass