ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 27 ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 300 ΑΘΛΗΤΩΝ - ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

Σε εξέλιξη το 4ο Τουρνουά του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2012 3:33 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:39
Από τις 2 Ιουλίου είναι σε εξέλιξη στην Τσαριτσάνη, το 4ο Τουρνουά Μπάσκετ- Βόλεϊ που διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης με τη συμμετοχή 27 ομάδων συνολικά και 300 αθλητών περίπου.
Οι αγώνες πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση στα γήπεδα μπάσκετ του Δημοτικού Σχολείου Τσαριτσάνης και βόλεϊ της Οικονομείου Σχολής, προσελκύοντας των ενδιαφέρων δεκάδων θεατών που με αμείωτο ενδιαφέρον παρακολουθούν την εξέλιξη των αγώνων, απολαμβάνοντας πλούσιο θέαμα.
Οι αγώνες βρίσκονται ακόμη στα φάση των ομίλων, ενώ αυτό θα ολοκληρωθεί στις 3 και 4 Αυγούστου με τους τελικούς στο μπάσκετ και στο βόλεϊ αντίστοιχα.
Σχετικά με την εξέλιξη των αγώνων και τη βαθμολογία των ομίλων υπάρχει αναλυτική ενημέρωση στην ιστοσελίδα του Συλλόγου: mstsaritsanis.blogspot.gr
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί από τον Σύλλογο πρόγραμμα με πολιτιστικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, παράλληλες με το αθλητικό τουρνουά ενώ στις 6 Αυγούστου ανήμερα της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία προς το Μετέωρο του Σωτήρα, τον βράχο στην κορυφή του οποίου βρίσκεται το ομώνυμο εκκλησάκι που πανηγυρίζει τη μέρα αυτή.
Η πεζοπορία θα γίνει από το μονοπάτι παράλληλα του ποταμού «Ξεριά» που ξεκινά από την «Κρυόβρυση», συνεχίζει στον «παλιό μύλο» και τη «Σμίξη» και καταλήγει στην Αγιά- Σωτήρα. Ώρα εκκίνησης ορίζεται η 7.30 το πρωί της 6ης Αυγούστου και σημείο συνάντησης η Κεντρική πλατεία της Τσαριτσάνης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass