ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Με επιτυχία στο Πανελλήνιο Κατηγοριών ο ΝΟΛ

* ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ, ΧΑΛΙΑΜΠΑΛΙΑ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2012 20:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:39
Με επιτυχία τελείωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών για τον Ναυτικό Όμιλο Λάρισας. Οι αθλητές της αγωνιστικής Κατηγορίας συμμετείχαν από 10/7/2012 έως 14/7/2012 στο Πανελλήνιο Κατηγοριών που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, δήλωσαν την παρουσία τους με διακρίσεις, επιδόσεις και βελτίωση χρόνων.
Η ομάδα με τους προπονητές Οικονόμου Ζήση και Αναστασιάδου Μαρία συμμετείχε σε όλες τις Κατηγορίες και όλες τις μέρες των ημιτελικών και τελικών. Για τα αποτελέσματα και την εικόνα των αθλητών καθώς και απολογισμό έκανε ο προπονητής της Αγωνιστικής Ομάδας Οικονόμου Ζήσης:
«Άλλη μια απολύτως επιτυχημένη κολυμβητική χρονιά για την αγωνιστική ομάδα του Ν.Ο.Λ. τελείωσε ταυτόχρονα με τη λήξη του πανελλήνιου πρωταθλήματος νέων -νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων ΑΒ - παγκορασίδων ΑΒ στο Ο.Α.Κ.Α.
Η πλειονότητα των 14 αθλητών που συμμετείχαν, ξεπέρασε τους εαυτούς τους και σημειώνοντας ατομικά ρεκόρ κάποιοι ανέβηκαν στο βάθρο, κάποιοι συμμετείχαν σε τελικούς και οι υπόλοιποι πλασαρίστηκαν σε θέσεις υψηλότερες από την αρχική τους κατάταξη.
Πιο συγκεκριμένα, στις νεανίδες η Κουμουνδούρου Έλενα «τρίτωσε» τα μετάλλιά της, αφού κατέκτησε τη 2η θέση στα 1500μ ελεύθερο, την 3η θέση στα 200μ ελεύθερο και την 6η θέση στα 800μ ελεύθερο, συνυπολογίζοντας τη 2η θέση στα 7,5 χμ στο πανελλήνιο ανοικτής θάλασσας πριν από μερικές μέρες. Η 14χρονη Χαλιαμπάλια Βάσω κολύμπησε σε 3 τελικούς καταλαμβάνοντας μια 3η θέση στα 800μ ελεύθερο και δυο 4ες θέσεις στα 400μ ελεύθερο και στα 200μ μεικτής ατομικής. Ο νεοεισελθών στην αγωνιστική Αληπρασίτης Γιώργος προκρίθηκε σε δύο τελικούς, στα 200μ ύπτιο τερμάτισε 8ος και στα 200μ πεταλούδα όπου μια λάθος στροφή του στέρησε την 5η θέση και ακυρώθηκε.
Επίσης συμμετείχαν με αξιόλογες επιδόσεις οι Τζώρτζη Άννα, Κωστομοίρη Νικολέτα, Ιωαννίδου Εύα, Καλέμας Χάρης, Ρεμπάπης Νίκος, Καλέμα Έλενα, Μιγδάνη Χριστίνα και η μικρότερη της ομάδας η 12χρονη Καταραχιά Ευαγγελίνα που συναγωνίστηκε μεγαλύτερές της αθλήτριες.
Βέβαια στην ομάδα του Ν.Ο.Λ. συγκαταλέγονται και 2 αθλητές που είχαν «δοθεί» για έναν χρόνο σε άλλες ομάδες, δείχνοντας πως ο σύλλογος είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια για το καλό των παιδιών. Η Μπαγιώτη Αφροδίτη που αγωνίστηκε με τα χρώματα του εθνικού και πηρέ 3 χρυσά στα 200μ ελευθερο,4*100μ ελευθερο,4*200μ ελεύθερο και 2 χάλκινα στα 50μ-100μ ελεύθερο κα πρόσφατα στο πανελλήνιο ανδρών –γυναικών στην Τρίπολη είχε καταλάβει την 5η θέση στα 50μ ελεύθερο, την 6η θέση στα 200μ ελεύθερο και την 2η στα 4*100 ελεύθερο. Ο Τσάτσας Αστέρης με την ομάδα του ΝΟΒΑ κατέλαβε την 3η θέση στα 4*100μ ελεύθερο παίδων αν και μικρότερος ηλικιακά και στα 100μ ελεύθερο πετυχαίνοντας τον αξιόλογο χρόνο 55.28 έμεινε εκτός τελικού για 2/100 του δευτερολέπτου, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Χρίζει ειδικής αναφοράς ο 17χρονος Σεβδαλής Παναγιώτης που πέρυσι τον Φεβρουάριο και ενώ είχε τον καλύτερο χρόνο στην Ελλάδα στην ηλικία του, πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που τον άφησε εκτός προπονήσεων σχεδόν ένα χρόνο και όμως αυτό το παιδί βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αρχίσει να κολυμπά σιγά-σιγά, να μπορέσει να πιάσει τα όρια και να συμμετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αποτελώντας πρότυπο ψυχής για τους συναθλητές του, κάνοντας περήφανους την οικογένεια και τους προπονητές του και αποδεικνύοντας περίτρανα πως ο αθλητισμός δεν είναι μόνο οι πρωτιές αλλά και η συμμέτοχη.
Άξιοι αναφοράς είναι όλοι οι προπονητές του Ν.Ο.Λ. από τη μικρή πισίνα (Θεοδώρου Λένα, Δαούλα Φωτεινή, Κατσάνου Ιωάννα, Γκαμζέλα Γεωργία, Μόκιας Νίκος, Σελήνης Κώστας), στις ακαδημίες της μεγάλης πισίνας (Μάνδαλου Κέλλυ), την πρωταγωνιστική (Γεωργίου Νίκος, Ζαχαρακοπούλου Στέλλα) καθώς και η συνεργάτης μου στην αγωνιστική ομάδα Αναστασιάδου Μαρία, που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στις επιτυχίες του συλλόγου αποδεικνύοντας την άριστη συνεργασία του προπονητικού team από τα σκαλάκια της μικρής πισίνας μέχρι και την αγωνιστική ομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα παιδιά για να τα επιτύχουν όλα αυτά έχουν θυσιάσει κάποια πράγματα κάνοντας 6-7 προπονήσεις την εβδομάδα κολυμπώντας περίπου 30-35 χιλιόμετρα (οι δυο νεανίδες έκαναν 2-3 προπονήσεις επιπλέον στις 6.30 το πρωί φτάνοντας τα 40-45 χιλιόμετρα την εβδομάδα) δλδ ένας καλός κολυμβητής της ομάδας «κάνει» τη season περίπου 1.200 χμ.
Ένα ευχαριστώ στους γονείς και στα μέλη του Δ.Σ. (που αποτελείται από γονείς που αφιερώνουν αφιλοκερδώς τον χρόνο τους) και οι οποίοι σε αυτούς τους χαλεπούς οικονομικά καιρούς καλούνται να σηκώσουν το βάρος της στήριξης του συλλόγου, αφού έχουν κοπεί οι επιχορηγήσεις από την ομοσπονδία και οι χορηγίες έχουν εκλείψει. Ωστόσο, παρόλο που η συνδρομή παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα σε σύγκριση με άλλα αθλήματα, οι σύλλογοι δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.
Κλείνοντας, κάνω έκκληση στους αρμόδιους φορείς να ευαισθητοποιηθούν εγκαίρως, ώστε να παραμείνει σε λειτουργία το μοναδικό κολυμβητήριο της Λάρισας. Εδώ αθλούνται καθημερινά πάνω από χίλια παιδιά βρίσκοντας διέξοδο στον υγιή αθλητισμό».
Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές για τα τεράστια αποθέματα ψυχής που έδειξαν ειδικά φέτος με τις τόσο δύσκολες συνθήκες, για τα αποτελέσματα που έφεραν στο Σύλλογο και για την άψογη εικόνα που έδειξαν. Επίσης ευχαριστεί τους προπονητές και εύχεται καλό καλοκαίρι.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass