ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2012-2013

Ανακοίνωσε Τάσο Μπεριτζά ο Τύρναβος 2005

* ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΑΣΙΔΑΣ ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΤΖΙΩΚΑ

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2012 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:39
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ο Τάσος Μπεριτζάς –όπως είχε γράψει προ ημερών και η «Ε»-είναι από χθες και επίσημα ο νέος προπονητής του Τυρνάβου 2005, μετά από ανακοίνωση της διοίκησης.
Συνεργάτες του θα είναι ο Βρασίδας Κοντοθανάσης που αποτελούσε τη σημαία της τυρναβίτικης ομάδας όσο διάστημα αγωνίσθηκε και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Κώστας Μαντζιώκας, ένας άνθρωπος πολύ εργατικός και με ήθος, κάτι το οποίο έδειξε στις ομάδες που δούλεψε πρόσφατα και αναφερόμαστε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τον Αμπελωνιακό.
Αλλαγή σκυτάλης είχαμε και στον προεδρικό θώκο όπου τον Βασίλη Μπρέζα διαδέχεται ο Αχιλλέας Δόκος, με στόχο να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλότερα γίνεται.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ομάδας, επισημαίνονται τα εξής: «Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ΠΑΕ ΑΟ ΤΥΡΝΑΒΟΣ θα βρίσκεται στο Πρωτάθλημα της Football League 2 και ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, θέλουμε να γνωστοποιήσουμε την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο για τις εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί στην ομάδα βάσει του προγραμματισμού που έγινε όλες αυτές τις μέρες. Η ΠΑΕ Τύρναβος 2005 είχε σκοπό να δώσει συνέντευξη Τύπου για όλα τα γεγονότα που θα ανακοινωθούν, όμως το σοκ που προκάλεσε σε όλους μας ο απρόσμενος χαμός του συνεργάτη και φίλου μας Κώστα Μίχη, μας ανάγκασε να καταφύγουμε σε αυτή την ανακοίνωση.
Αρχικά, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε, πως ο Βασίλης Μπρέζας ο οποίος αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη για όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και οδήγησε στην Football League 2την ομάδα του Τυρνάβου, δεν θα κατέχει τη θέση του προέδρου λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η παρουσία του στην ομάδα θα συνεχιστεί με την οικονομική ενίσχυση αυτής, στην οποία θα συμβάλλει και ο κ. Κασίδης, ως βασικοί χορηγοί της ομάδας του Τυρνάβου. Τη θέση του προέδρου από εδώ και πέρα αναλαμβάνει ο κ. Δόκος Αχιλλέας, ο οποίος αποτελεί μέλος και αντιπρόεδρος της ομάδας και έχει στηρίξει έμπρακτα τον Τύρναβο 2005.
Την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 την ομάδα μας θα αποτελέσουν νεαροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι επίλεκτοι από τη Λάρισα και τις γύρω περιοχές ενώ οι ήδη νεαροί ποδοσφαιριστές μας θα κληθούν να πάρουν ευκαιρίες. Σκοπός είναι η δημιουργία ενός νεανικού συνόλου ποδοσφαιριστών οι οποίοι μέσα από σκληρή δουλειά και πάθος για το ποδόσφαιρο θα καταφέρουν να δημιουργήσουν το ιδανικό σύνολο για μια αξιόλογη παρουσία στην επαγγελματική κατηγορία με τη φανέλα του Τυρνάβου.
Η απόφαση αυτή δεν πάρθηκε κατά ανάγκη λόγω χρεών, όπως συμβαίνει σε πολλές ομάδες της χώρας μας, αλλά αποφασίστηκε μετά από ώριμη σκέψη και βάσει σχεδίου. Σαφώς υπάρχουν οικονομικοί λόγοι οι οποίοι οδήγησαν σε μια τέτοια απόφαση, αφού αρχή της Διοίκησης αποτελεί το γεγονός να παραμείνει η ΠΑΕ ΑΟ Τύρναβος 2005 ένα υγιές σωματείο, το οποίο θα είναι ακέραιο στις οικονομικές του υποχρεώσεις.
Η ΠΑΕ ΑΟ Τύρναβος κατάρτισε το επιτελείο της με νέους ανθρώπους οι οποίοι έθεσαν εαυτό και έχουν σκοπό να συμβάλλουν τα μέγιστα στα νέα πλάνα που έχει η ομάδα για φέτος, με σκληρή δουλειά. Νέος προπονητής λοιπόν για την ομάδα του Τυρνάβου 2005 θα είναι ο Τάσος Μπεριτζάς, με βοηθό τον Βρασίδα Κοντοθανάση και γυμναστή τον Κώστα Μαντζιώκα.
Κλείνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε πως οι αξίες, τα ιδανικά και η φιλοσοφία της ΠΑΕ ΑΟ Τύρναβος δεν θα αλλάξουν, αλλά θα συνεχίσουν να αποτελούν πρωταρχικό μέλημα μας».
ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Στη Σαμαρίνα θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Τυρνάβου 2005, από τις 6-14 Αυγούστου.
Σε αυτό το κέντρο κατέληξαν η τεχνική ηγεσία με τον νέο πρόεδρο Αχιλλέα Δόκο μετά την προχθεσινή επισκεψή τους.
Η πρώτη της ομάδας είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 25 Ιουλίου και ώρα 5.30 το απόγευμα, ενώ από χθες ξεκίνησαν οι επαφές για την ενίσχυση του σωματείου, με ταλαντούχους παίκτες.
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΛ
Εν τω μεταξυ, πληροφοριες αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της μεταγραφής του Κώστα Σκούπρα στην ΑΕΛ, θα παραχωρηθούν τέσσερις νεαροί από την ομάδα Νέων στον Τύρναβο 2005.
Αυτοί είναι οι: Χρήστος Αγρόδημος(Μέσος-γενν.1995), Βασίλης Παπαγεωργίου(Αμυντικός-γενν.1994), Φίλιππος Τζιόλης(Αμυντικός-γενν.1994), Χρήστος Φλέγκας(Μέσος-γενν.1994)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass