Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005»

«Έφυγε» ο Κώστας Μίχης

* ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ 46 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2012 2:27 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:38
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Είχε δώσει την καρδιά του και όλο του το είναι στον αθλητισμό και την αγαπημένη ομάδα του «Τύρναβος 2005». Όμως αυτή καρδιά δεν άντεξε και μόλις στα 46 του χρόνια έπαψε να χτυπά. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Τυρνάβου Κώστας Σωκρ. Μίχης δεν είναι πλέον ανάμεσά μας.
Χθες λίγο μετά τις 4 το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά του από την περασμένη Παρασκευή. Παρά τις επίπονες και συνεχείς προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατόν ο αγαπημένος των Τυρναβιτών Κώστας να κρατηθεί στη ζωή.
Ο Κώστας Μίχης ήταν δεκαετίες τώρα ένας δυναμικός πολίτης με προσφορά στην κοινωνία του Τυρνάβου, εργάζονταν στο κρεοπωλείο του Σούπερ Μάρκετ Λάρισα στο κατάστημα του Αμπελώνα και εδώ και επτά χρόνια, μετά τη συγχώνευση των ποδοσφαιρικών ομάδων του Τυρνάβου και την ίδρυση της «ΠΑΕ Τύρναβος 2005» υπήρξε γενικός αρχηγός.
Όλο αυτό το διάστημα εργάστηκε και δούλεψε σκληρά με ανιδιοτέλεια και με αίσθημα ευθύνης. Ακολουθούσε παντού την ομάδα, στήριζε και εμψύχωνε τους παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη, συναδέλφους, στη διοίκηση. Βρισκόταν πάντα κοντά σε όλους, στις χαρές αλλά και στα δύσκολα. Για εκείνον εδώ και επτά χρόνια πέρα από τη βιολογική του οικογένεια, οικογένεια ήταν και η ομάδα. Έτσι λειτουργούσε ο Κώστας, έδινε μόνο αγάπη, αλλά και εισέπραττε επίσης αγάπη από όλους. Για το λόγο αυτό η είδηση του θανάτου χθες στον Τύρναβο έκανε τους συμπολίτες του να δακρύσουν, να κλάψουν και ψιθυρίζουν ένα «γιατί; ». Γιατί ένας τόσο καλός συμπολίτης με προσφορά στην τοπική κοινωνία και δυνατότητες να προσφέρει ακόμα περισσότερα στο μέλλον να φύγει τόσο πρόωρα από τη ζωή;
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΕΖΑΣ
Κλίμα πένθους και στην ομάδα του, όπου αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για τη νέα αθλητική περίοδο.
Συντετριμμένος ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βασίλης Μπρέζας χθες μόνο καλά λόγια έλεγε για τον αγαπημένο του συνεργάτη. Μιλώντας στην «Ε», ο κ. Μπρέζας σημείωσε ότι ο πρόωρος χαμός του Κώστα Μίχη αφήνει στην ομάδα ένα μεγάλο κενό. Οι συνεργάτες, οι φίλοι, οι παίκτες και όλα τα στελέχη της ΠΑΕ θα τον θυμούνται πάντα με αγάπη και νοσταλγία, κατέληξε ο κ. Μπρέζας.
Σε ανακοίνωση της ΠΑΕ Τύρναβος για τον Κώστα Μίχη, αναφέρονται τα εξής:
«Έφυγε σήμερα από κοντά μας η ψυχή της ομάδος... Ο Κώστας Μίχης δεν θα είναι πια διπλά μας αφού έχασε τη μάχη με τη ζωή... Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, για τον καλό μας φίλο και συνεργάτη».
Η κηδεία του Κώστα Μίχη θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί από τον μητροπολιτικό ναό της Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου.
* Τα συλλυπητήρια στην ομάδα του Τυρνάβου και στην οικογένεια του εκλιπόντος εκφράζει ο Άρης Λάρισας δια του προέδρου του Διονύση Τόμπορη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass