Ο 15ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

Με τα στοιχεία της... Δόξας στον Ατρόμητο Αθηνών

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2012 3:33 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:36
Με τα πολύ καλά στοιχεία που πήρε από τη Δόξα Βλαχογιαννίου που φάνηκαν στην ομάδα του, αλλά κυρίως στην περιφερειακή ομάδα παίδων που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας ο 15χρονος Γιώργος Αλεξίου «πέταξε» γα τον Ατρόμητο Αθηνών που εδρεύει στο Περιστέρι.
Ένα παιδί λοιπόν που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Δόξας Βλαχογιαννίου απέδειξε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο συγκεκριμένο σύλλογο και την κατεύθυνση που έχει η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και είναι η ανάδειξη ταλέντων και η προώθησή τους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ενώ από την άλλη οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να περηφανεύονται για την ποιότητα των παικτών.
Τελικά μια απομονωμένη περιοχή χωρίς μεγάλη βοήθεια αποδεικνύει ότι λειτουργώντας με συνέπεια, σοβαρότητα και οικονομική αυτοτέλεια ξέρει να χειρίζεται τις μικρές ηλικίες και να τα αξιοποιεί.
Το περίεργο είναι ότι ο συγκεκριμένος παίκτης που επιλέχθηκε από τον Ατρόμητο Αθηνών δεν ζητήθηκε από καμία λαρισινή ομάδα...
* Ο Αθλητικός Όμιλος «Δόξα Βλαχογιαννίου» ευχαριστεί θερμά τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Γιώργο Πασχόπουλο, τον αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Ποταμιάς - Βερδικούσιας κ. Γιάννη Τσούτσο και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Δήμο Φακίτσα για την άμεση και οριστική λύση που αφορά στην άρδευση του Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου Βλαχογιαννίου «Σπύρος Θάνος».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass