ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Ευχαριστίες σε όλους...

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2012 2:57 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:36
Δύο ημέρες μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ ανόδου στην Γ΄Εθνική κατηγορία, οι ποδοσφαιριστές του Οικονόμου Τσαριτσάνης εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όλους εκείνους που στήριξαν την ομάδα, κατά τη λήξασα φετινή περίοδο.
Χαρακτηριστικά οι παίκτες της τσαριτσανιώτικης ομάδας, αναφέρουν τα εξής: «Την περασμένη Κυριακή στον Βόλο προσπαθήσαμε με όλες τις δυνάμεις να κερδίσουμε τη Νίκη και να πάρουμε το εισιτήριο της ανόδου στην Β΄Εθνική κατηγορία. Δεν τα καταφέραμε με το 0-0 που φέραμε, αλλά πιστεύω ότι ο κόσμος της ομάδας και οι φίλοι που αποκτήσαμε είδαν και πληροφορήθηκαν ότι παλέψαμε σε όλη τη διάρκεια, μέσα σε μια καυτή έδρα και κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Ολοκληρώνοντας τη φετινή πετυχημένη χρονιά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Τόλιο και τον πρόεδρο Γιάννη Μπέη, που συνεχώς ήταν δίπλα μας και απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις τους.
Τον προπονητή μας Γιώργο Καλτέκη, τους συνεργάτες του Νίκο Φώλλα και Χάρη Νούσια, τους γενικούς αρχηγούς Τάκη Νταρή , Σάκη Τζιούργκανο, τον υπεύθυνο Τύπου Γιώργο Μπαμπάλη, τον φροντιστή Βασίλη Τζιούργκανο και τον μασέρ Βασίλη Νούσιο.
Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γιατρό Γιώργο Μπασδέκη που σε κάθε τραυματισμό μας έδινε την καλύτερη δυνατή λύση και ο χρόνος αποκατάστασης ήταν πολύ μικρός.
Αφήσαμε τελευταίους τον υπέροχο κόσμο της Τσαριτσάνης, της επαρχίας Ελασσόνας αλλά και γενικά από το νομό Λάρισας. Ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό για μας όταν βλέπαμε στην κερκίδα άτομα μεγάλης ηλικίας, να μας χειροκροτούν και συνεχώς να μας ενισχύουν στους αγώνες που δίναμε στο «Γιώργος Μητσιμπόνας».
Ήταν μια χρονιά υπέροχη και όπως είπε ο κόουτς κάναμε ένα φανταστικό ταξίδι, δείχνοντας ότι είμαστε μια οικογένεια και πάνω από όλα υπήρχε ο Οικονόμος, μια ομάδα που αγαπήσαμε και θα είναι για πάντα στις καρδιές μας».
 ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass