ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ(18:30)

Έτοιμος από κάθε άποψη ο Οικονόμος

* ΔΕΙΠΝΟ ΠΑΡΕΘΕΣΑΝ ΧΘΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΛΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΗ

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2012 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:35
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το αυριανό ματς της χρονιάς στο «Παντελής Μαγουλάς», όπου ο Οικονόμος Τσαριτσάνης θέλει μόνο νίκη με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου(18:30), προκειμένου να πάρει το εισιτήριο ανόδου στην Β’ Εθνική κατηγορία.
Ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο για τους «Πράσινους» που είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στα πλέι οφ ανόδου και θέλει να πετύχει το... τρίποντο, που θα τους οδηγήσει στη μεγαλύτερη κατηγορία.
Στην ομάδα της Τσαριτσάνης υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και οι παίκτες παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τον καύσωνα, έχουν μεγάλη διάθεση και εξαιρετική ψυχολογία.
Εξάλλου όλοι αναγνωρίζουν ότι αυτό που έχουν πετύχει μέχρι τώρα είναι πέρα από κάθε προσδοκία και έχουν καταξιωθεί στην συνείδηση όχι μόνο των φιλάθλων της Τσαριτσάνης, αλλά και φίλων πέρα από τα όρια του νομού Λάρισας.
Χθες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Τόλιος με τον πρόεδρο Γιάννη Μπέη παρέθεσαν δείπνο σε παίκτες και τεχνική ηγεσία στην ταβέρνα του Δημήτρη Δημούλα, σε μια προσπάθεια περαιτέρω ανύψωσης του ηθικού και να τους ευχαριστήσουν για τις ανεπανάληπτες στιγμές που έχουν προσφέρει έως τώρα.
Σήμερα θα γίνει μια προπόνηση το απόγευμα και το ευχάριστο για τον τεχνικό Γιώργο Καλτέκη είναι ότι τα προβλήματα μειώνονται και θα έχει γεμάτο το... οπλοστάσιό του.
Συγκεκριμένα επανέρχονται οι Μπανούσης, Λεβνάιτς, Κουλτσιάκης που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Παπαϊωάννου, Παλάσκας και οι τραυματίες Πούτας, Νούσιας, Κορομπίλιας.
Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
Κομπλέ θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου καθώς επανέρχονται ο Κυπτίου που ήταν τραυματίας και ο Δεληζήσης που εξέτισε την ποινή των δυο αγωνιστικών, ενώ στην διάθεση του προπονητή Περικλή Αμανατίδη δεν θα βρίσκεται ο τραυματίας το τελευταίο διάστημα Αναστασίου.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τους αυριανούς αγώνες της 6ης και τελευταίας ημέρας των μπαράζ ανόδου, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
* 18:30 (Παντελής Μαγουλάς) Νίκη Βόλου-Οικονόμος: Μάνταλος Σταύρος, Τουμπακάρης Ιωάννης, Ταρανάς Αθανάσιος(Αθηνών), 4ος Κιοτζένης Ευάγγελος(Καβάλας), παρατηρητής Κρίκης Ιωάννης(Τρικάλων).
* 17:00 (Δημ. στάδιο Ζακύνθου) Ζάκυνθος-Πανηλειακός: Τάσσης Γεώργιος, Σαμοίλης Δημήτριος, Πασπάτης Αλέξιος(Αθηνών), 4ος Μανούχος Ευάγγελος(Αργολίδας), παρατηρητής Θεοδωρόπουλος Βλάσιος(Κορινθίας)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass