ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΝΟΔΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με ηρεμία προετοιμάζεται ο Οικονόμος

*ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2012 2:48 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:35
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Άρχισε από χθες η αντίστροφη μέτρηση για το κυριακάτικο θεσσαλικό ντέρμπι της Γ΄Εθνικής, όπου θα αναμετρηθούν στο «Παντελής Μαγουλάς» στις 18.30 η Νίκη Βόλου με τον Οικονόμο, στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης που πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία τη φετινή σεζόν και αν μη τι άλλο ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος στον βόρειο όμιλο της κατηγορίας, προετοιμάζεται με ηρεμία για το ματς της…χρονιάς, όπου θα πάει να αγωνισθεί χωρίς άγχος.
Και αυτό γιατί οι παίκτες του Γιώργου Καλτέκη ήδη έχουν πετύχει έναν πραγματικό άθλο και έκαναν υπερήφανους τους κατοίκους όχι μόνο της Τσαριτσάνης αλλά και της ευρύτερης επαρχίας Ελασσόνας, που έδωσαν άλλωστε βροντερό παρών στις αναμετρήσεις των πλέι οφ.
Παράλληλα το κέρδος για το λαρισινό ποδόσφαιρο είναι μεγάλο και σίγουρα η πορεία των «Πρασίνων» έδωσε το έναυσμα σε πολλά επαγγελματικά σωματεία να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για παίκτες του Οικονόμου, ενώ εκφράσθηκαν με τα πλέον κολακευτικά σχόλια μάνατζερ, προπονητές και παράγοντες που παρακολούθησαν παιχνίδια της τσαριτσανιώτικης ομάδας.
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ
Τον αγώνα της Κυριακής αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία οι παίκτες του Οικονόμου και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις τους:
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ: « Ήταν η τελευταία μας εμφάνιση στο γήπεδο της Τσαριτσάνης. Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε εφέτος. Ημασταν καλύτεροι, θέλαμε το παιχνίδι και τα καταφέραμε. Όλα τα παιδιά, και της Ζακύνθου κάνουν υπερπροσπάθεια αυτή την εποχή. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και στον Βόλο θα πάμε για να κερδίσουμε, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε, αλλά όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο».
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΡΙΚΑΚΗΣ: «Αυτό που καταφέραμε φέτος στην Τσαριτσάνη είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο, αν αναλογισθούμε με ποιες ομάδες παίξαμε και οι οποίες είχαν αποκλειστικό στόχο την άνοδο. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας γιατί πραγματικά ήταν ο δωδέκατος παίκτης μας και πιστεύω ότι τους ικανοποιήσαμε με το παραπάνω. Ως εδώ που φτάσαμε, θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που μας αναλογεί για να διεκδικήσουμε την άνοδο. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, θα κοιτάξουμε στα μάτια τον αντιπαλό μας και προσωπικά πιστεύω ότι μπορούμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Η Νίκη Βόλου είναι μια ομάδα της Θεσσαλίας με ιστορία στο ποδόσφαιρο, όμως αυτός ο Οικονόμος έχει τα φόντα για μεγάλα πράγματα και το παιχνίδι θα κριθεί σε λεπτομέρειες».
Ο…ΖΗΚΟΣ, ΤΑ ΨΑΡΙΑ, ΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝΟΥΣΗ
Ενδιαφέρον ήταν και το…τρίτο ημίχρονο του προχθεσινού αγώνα του Οικονόμου με τη Ζάκυνθο, όπου το κυρίως μέρος παίχθηκε στην Ελασσόνα.
Εκεί μετέβησαν οι περισσότεροι παίκτες και τα επινίκια γιορτάσθηκαν στην ταβέρνα «Ζήκος», όπου ο ιδιοκτήτης της είναι φανατικός φίλος της ΑΕΛ(σ.σ.υπάρχουν παλιές φωτογραφίες με τον αείμνηστο Γιώργο Μητσιμπόνα) και της Τσαριτσάνης φυσικά.
Την παράσταση εκεί έκλεψαν ο Θανάσης Παλάσκας με τον Χρήστο Γκικούδη, που τα…πειράγματά τους ήταν άπειρα προς τον κόουτς της ομάδας Γιώργο Καλτέκη, το μενού του οποίου περιελάμβανε νοστιμότατα λαβράκια από το Αιγαίο πέλαγος.
Σε διπλανή παρέα ήταν ο γκολκίπερ Βαγγέλης Πίτκας με τους γονείς του και ο Γιάννης Κουλτσιάκης, που απολάμβανε τη μουσική με φόντο την πανσέληνο.
Στο ίδιο τραπέζι με τον Γκικούδη και τον Παλάσκα ήταν οι Καρδιτσιώτες παίκτες του Οικονόμου ο Βασίλης Φλώρος με τον Χρήστο Οικονόμου και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Κώστας Μπανούσης, που συνοδευόταν από την αγαπημένη του Σοφία (σ.σ. κατάγεται από τη Μαγουλίτσα Καρδίτσας) και υποσχέθηκε ότι θα σκοράρει στον Βόλο…
 
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass