ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ

Πρώτα η Ζάκυνθος, μετά η Νίκη

* ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2012 2:29 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:33
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ο υδράργυρος μπορεί να αρχίζει σιγά-σιγά να «σκαρφαλώνει» στους 40 βαθμούς Κελσίου, όμως για τους παίκτες του Οικονόμου Τσαριτσάνης και των τριών άλλων... τυχερών ομάδων, συνεχίζεται η σκληρή μάχη μέσα στον καύσωνα, για να επιτευχθεί η άνοδος στην Β’ Εθνική κατηγορία.
Τον μήνα λοιπόν που οι περισσότεροι απολαμβάνουν τα μπάνια τους στη θάλασσα και ομάδες προγραμματίζουν για το πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, κάποιες... ξεχασμένες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως είναι ο Οικονόμος, η Νίκη Βόλου, ο Πανηλειακός και η Ζάκυνθος δίνουν ακόμη αγώνες πλέι οφ για να πάρει μια εξ’ αυτών το εισιτήριο της ανόδου.
Αυτοί φυσικά που είχαν τη... θαυμάσια αυτή ιδέα να παίζουν οι ομάδες μέχρι τις 8 Ιουλίου είναι άξιοι συγχαρητηρίων και πρέπει την καινούργια χρονιά να παρατείνουν την αγωνιστική περίοδο μέχρι τις 20 ή 25 Ιουλίου, διότι το πρωτάθλημα της... Ουγκάντας τελειώνει στις 30 Ιουνίου και εμείς πρέπει να δείχνουμε ότι είμαστε ανώτεροι, σε όλα τα επίπεδα.
Αλλά και γι’ αυτό δεν φταίνε αποκλειστικά αυτοί που κάθονται στις μεγάλες καρέκλες του ελληνικού ποδοσφαίρου και τους ενδιαφέρει μόνο ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.
Διότι αν ήταν οι συγκεκριμένες ομάδες στη θέση των τεσσάρων της Γ’ Εθνικής, τότε πιθανότατα τα πλέι οφ θα γίνονταν σε άλλες ημερομηνίες και θα είχε ολοκληρωθεί νωρίτερα η διαδικασία, για να μην υποστούν ταλαιπωρία τα παλικάρια της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας. Αλλά έτσι είναι αυτά, γιατί παράπονα δεν είδαμε να εκφράζουν και οι κατά τόπους ενώσεις ποδοσφαίρου, που σε άλλες περιπτώσεις όπως σε μια πιθανή άνοδο θα τρέξουν πρώτοι για συγχαρητήρια, μετάλλια και κύπελλα.
Και πώς να κάνουν παράπονα, όταν ορισμένοι παράγοντες από αυτούς απόλαυσαν τα ταξιδάκια τους στο EURO 2012 με την αρωγή της ΕΠΟ και του ΟΠΑΠ, περνώντας ωραία και ξέγνοιαστα σε Πολωνία - Ουκρανία, παρά το γεγονός ότι περνάμε οικονομική κρίση. Ποια κρίση όμως, όταν άλλοι ... καλοπερνούν και άλλοι ακόμη παίζουν ποδόσφαιρο, αφήνοντας τις οικογένειές τους διήμερα και τριήμερα. Αλλά έτσι είναι αυτά «τα καλά και συμφέροντα ημών». Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία βρήκε χρήματα για να παρακολουθήσουν ορισμένοι τυχεροί την ευρωπαϊκή διοργάνωση, όμως για να συνεχισθεί ο θεσμός του κυπέλλου ερασιτεχνών όπως γινόταν τα άλλα χρόνια, χρήματα δεν υπήρχαν.
Και βέβαια την Ένωση της Β’, Γ’ Εθνικής προφανώς δεν ενδιαφέρει εάν τον επιπλέον αυτό μήνα που αγωνίζονται οι τέσσερις ομάδες της Γ’ Εθνικής, οι διοικήσεις των ΠΑΕ-ΤΑΠ βρήκαν τα λεφτά για να ανταποκριθούν στις επιπλέον υποχρεώσεις των πλέι οφ, ώστε να καλύψουν τα έξοδα και να πληρώσουν διαιτητές, παρατηρητές, γιατρούς.
ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ
Αύριο, εν τω μεταξύ, θα διεξαχθεί η 5η αγωνιστική των πλέι οφ και ο Οικονόμος θα υποδεχθεί στις 18:30 στο «Γ. Μητσιμπόνας» τη Ζάκυνθο, σε ένα ματς όπου αποκλειστικός στόχος είναι η νίκη για τους παίκτες του Γιώργου Καλτέκη, ώστε στην τελευταία αγωνιστική να πάνε να παίξουν την άνοδο μέσα στον Βόλο.
Οι «Πράσινοι» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα παραταχθούν με πολλές απουσίες καθώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ο Μπανούσης που αποβλήθηκε στον Πύργο, οι επίσης τιμωρημένοι Παπαϊωάννου, Λεβνάιτς, Κουλτσιάκης και οι τραυματίες Πούτας, Νούσιας, Κορομπίλιας, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Γασπαράτος. Επανέρχεται ο Νικούλης, που εξέτισε την ποινή του.
*Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του Οικονόμου ευχαριστούν την ψησταριά «Ζίκος» και τον φίλο της ομάδας Κώστα Γκόγκο για το πλούσιο δείπνο που παρέθεσαν χθες στην ομάδα, ευχόμενοι να ανέβει στην Β΄Εθνική κατηγορία.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τους αυριανούς αγώνες των πλέι οφ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
* 18:30 (γήπ. Γ. Μητσιμπόνας) Οικονόμος-Ζάκυνθος: Φώτης Στυλιανός, Κωνστάντιος Κωνσταντίνος, Φίλος Δημήτριος (Εύβοιας), 4ος Μάγειρας Αριστοτέλης (Εύβοιας), παρατηρητής Στεφάνου Πασχάλης (Σερρών).
* 18:30 (γήπ. Πύργου) Πανηλειακός-Νίκη Βόλου: Καραντώνης Δημήτριος (Ημαθίας), Παπακύπης Δημήτριος (Μακεδονίας), Κύφος Παντελής (Πιερίας), 4ος Νικολόπουλος Ηλίας (Μεσσηνίας), παρ.Τσίτσιος Χαρίσης (Θεσπρωτίας)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass