ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΧΘΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ (1-1)

Όρθιος και στον Πύργο ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

*ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΣΚΑ (45΄+3) ΚΑΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΑΝ ΣΤΟ 59΄ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ *Η ΑΝΟΔΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2012 3:29 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:33
 Το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) καθώς και οι μοιρασμένες εντυπώσεις ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν στην αναμέτρηση του Πανηλειακού με τον Οικονόμο κατά την 4η αγωνιστική των πλέι οφ, μέσα από την οποία οι 4 μονομάχοι (Οικονόμος, Νίκη Βόλου, Πανηλειακός και Ζάκυνθος) διεκδικούν την άνοδο στη Β΄ Εθνική κατηγορία.
Όσον αφορά στο χθεσινό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα της Τσαριτσάνης στο δημοτικό στάδιο του Πύργου μπροστά σε 350 περίπου θεατές, ήταν ένα ματς δυνατό με εξίσου δυνατές μονομαχίες που το χαρακτήρισε η υπεροχή του Οικονόμου στο πρώτο μέρος με σαφώς πιο ανεβασμένη απόδοση από τους γηπεδούχους στην επανάληψη.
Ο αγώνας ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό, δείχνοντας οι αντίπαλες ομάδες ότι επιζητούσαν κατά κύριο λόγο από την αρχή τη νίκη, την οποία κυνήγησαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το τελικό 1-1 θεωρείται δίκαιο αποτέλεσμα, που αποδέχθηκαν με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και οι αντίπαλοι πάγκοι.
Πάντως όπως φαίνεται για την άνοδο πλέον όλα θα κριθούν την ερχόμενη Κυριακή στη Νέα Ιωνία, όπου ο Οικονόμος θα αγωνισθεί με τη Νίκη Βόλου και μετά τα αποτελέσματα στους αγώνες της Τετάρτης (Οικονόμος-Ζάκυνθος, Πανηλειακός-Νίκη Βόλου), ίσως οι «Πράσινοι» ακόμη και με ισοπαλία να «σφραγίσουν» το εισιτήριο της ανόδου στην Β΄ Εθνική κατηγορία.
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
5΄: Mε πολύ καλό συνδυασμό οι Κουλτσιάκης και Μπαλής απείλησαν τον τερματοφύλακα Λόλα, ο οποίος πρόλαβε έγκαιρα και απομάκρυνε την μπάλα από την περιοχή του.
8΄: Από πλάγιο του Κουλτσιάκη η μπάλα κατέληξε στον Μπανούση, ο οποίος επιχείρησε αιφνιδιαστικό σουτ, αποκρούοντας ο Λόλας με τα χέρια.
14΄: Ο Σωτηρόπουλος Ι. βγήκε από καλή θέση αριστερά προ του Πίτκα, προλαβαίνοντας ο τερματοφύλακας του Οικονόμου και διώχνοντας με τα πόδια την μπάλα.
17΄: Από σέντρα του Πρικάκη ο Παλάσκας κατέβασε με το κεφάλι την μπάλα στον Μπαλή, ο οποίος από πολύ κοντά αστόχησε να σκοράρει.
35΄: Χτύπημα φάουλ από δεξιά του Πρικάκη πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Πανηλειακού.
45΄: Ο Βατσής έπιασε δυνατό σουτ από πλάγια θέση, το οποίο απέκρουσε με το σώμα του ο Χρ. Οικονόμου προ του επερχόμενου Μακρίδη.
45+3΄:Από πλάγιο του Κουλτσιάκη, ο Θανάσης Παλάσκας με προβολή μέσα στη μικρή περιοχή του Λόλα, σημείωσε το 0-1 για τον Οικονόμο.
49΄: Σε μακρινό από δεξιά φάουλ του Χιτζίδη, ο Πίτκας απέκρουσε σωτήρια με τα χέρια.
57΄: Από σέντρα σουτ του Βατσή, παρενεβλήθη στη φάση ο Ταφαρλής με νέο σουτ, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας Πίτκας.
59΄: Σε μια στιγμή σύγχυσης της άμυνας του Οικονόμου, ο Μακρίδης έγινε κάτοχος της μπάλας και επιχειρώντας συρτό σουτ, ισοφάρισε σε 1-1.
69΄: Σε φάουλ του Πρικάκη από δεξιά, ο Μπανούσης έπιασε κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Λόλα, καταλήγοντας άουτ.
75΄: Συρτό σουτ του Μπαλή πέρασε ελάχιστα άουτ.
85΄: Από καλή θέση σουτ του Θωνιάτη κατέληξε άουτ.
87΄: Ο Πίτκας πρόλαβε τον Βαλαώρα πέφτοντας έγκαιρα στα πόδια του επιθετικού του Πανηλειακού και αποκρούοντας την μπάλα με το σώμα του.
89΄: Σε νέο μακρινό συρτό σουτ του Μπράβου, πάλι ο τερματοφύλακας της Τσαριτσάνης υπερασπίστηκε την εστία του, αποκρούοντας με τα χέρια την μπάλα.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Καρυοφίλης Κων. (Πειραιά), με βοηθούς τους κ. Κοτζαμανίδη Ηλία και Συνιοράκη Αντ. επίσης του ίδιου συνδέσμου, 4ος διαιτητής ο κ Αντωνίου Κων/νος (Αθηνών). Την κίτρινη αντίκρισε ο Κολοκάς από την πλευρά του Πανηλειακού, ενώ από την Τσαριτσάνη δέχθηκαν κίτρινη κάρτα οι Οικονόμου, Βούλγαρης και Μπανούσης (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 90’+4). Τόσο ο διαιτητής όσο και οι βοηθοί του προσπάθησαν αρκετά να είναι δίκαιοι και αντικειμενικοί, καταφέρνοντας να κρατήσουν τον έλεγχο του παιχνιδιού πολύ καλά στο πρώτο μέρος, κάτι το οποίο δεν πέτυχαν μέχρι τη λήξη του αγώνα, σφυρίζοντας λανθασμένα κατά του Οικονόμου προς το τέλος της αναμέτρησης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Λόλας, Ακπαρίδης, Βάτσης, Θωνιάτης, Κάλφας (62΄ Βαλαώρας), Κολοκάς, Μακρίδης, Μπράβος, Σωτηρόπουλος Ι (24΄ Τσετιρούλης), Ταφαρλής, Χιντζίδης (77΄ Νικολόπουλος).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Καλτέκης): Πίτκας, Καραγιάννης, Πρικάκης, Οικονόμου, Τσιανάκας, Μπαλής, Φλώρος, Παλάσκας (90΄ Βούλγαρης), Μπανούσης, Κουλτσιάκης, Καράμπελας (86΄ Παπακωνσταντίνου).
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΏΝ
Μετά τον αγώνα οι προπονητές και παίκτες των δυο ομάδων, δήλωσαν τα εξής:
Σωτήρης Αντωνίου(Πανηλειακού): «Για άλλη μια φορά δεν μπορέσαμε να νικήσουμε μέσα στην έδρα μας. Δεν ήμασταν καλοί στο α΄ μέρος και δεν δείξαμε το πρόσωπο που έπρεπε να δείξουμε για να φτάσουμε στη νίκη. Δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ και στο β’ μέρος παρότι πιέσαμε δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Χάσαμε ευκαιρίες και εμείς και ο Οικονόμος. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Δύσκολα θα μπορέσουμε να πάρουμε την πρώτη ή τη δεύτερη θέση, αλλά θα παλέψουμε στα παιχνίδια που έχουν απομείνει για να τιμήσουμε τη φανέλα του Πανηλειακού».
Γιώργος Καλτέκη ς(Οικονόμου): «Στο α’ μέρος ήμασταν καλύτεροι, ενώ στην επανάληψη δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη νίκη. Γενικά μετά την ισοφάριση του Πανηλειακού όποια ομάδα πετύχαινε το γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που παίζουν κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες, με τα συμβόλαιά τους ουσιαστικά να έχουν λήξει. Εμείς πάμε να νικήσουμε τη Ζάκυνθο και μετά να τα δώσουμε όλα στο τελευταίο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, όπου μπορεί να θέλουμε και δυο αποτελέσματα για την άνοδο».
Βασίλης Φλώρος (Οικονομου): «Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες αφού είναι πολύ δύσκολο να παίζουμε κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Προηγηθήκαμε, αλλά ισοφαριστήκαμε στην επανάληψη. Συνεχίζουμε και τώρα έχουμε την Ζάκυνθο και μετά τον τελικό με τη Νίκη Βόλου».
Βαγγέλης Βαλαώρας (Πανηλειακού): «Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εμείς μπήκαμε νωθρά στο γήπεδο και το πληρώσαμε αυτό με το γκολ που δεχθήκαμε. Μπορούσαμε στο δεύτερο μέρος να πάρουμε τη νίκη αφού είχαμε ευκαιρίες μετά την ισοφάριση, αλλά δεν τα καταφέραμε».
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Ενδιαφέροντα ήταν και τα παραλειπόμενα που μας μετέφερε ο Γιώργος Μπαμπάλης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Οικονόμου:
-Περί τους 25 φιλάθλους από την Τσαριτσάνη βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου του Πανηλειακού, οι οποίοι υποστήριξαν την προσπάθεια των παιχτών του Οικονόμου. Παρών φυσικά ο μεγαλομέτοχος Γ. Τόλιος με τις κόρες του Χριστίνα και Θεοδώρα, καθώς και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γ. Μπέης, μαζί με ανθρώπους της διοίκησης του συλλόγου και τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Τσαριτσάνης Αχ. Μητσιμπόνα.
-Το γκολ ο Παλάσκας έτρεξε και αφιέρωσε στον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Χρήστο Γκικούδη, που του είχε πει μετά τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου ότι θα σκοράρει στον Πύργο. Ο πορτιέρο πάντως δεν μάντεψε σωστά για τον τελικό του EURO αφού προέβλεψε ότι θα τελειώσει ισόπαλος…
-Η αποστολή του Οικονόμου διανυκτέρευσε το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο «Λετρίνα» του Πύργου, αναχωρώντας αμέσως μετά τον αγώνα και επιστρέφοντας στην Τσαριτσάνη τα χαράματα.
-Απόλυτα ικανοποιημένη δήλωσε η διοίκηση του συλλόγου για τη φιλοξενία των ανθρώπων του Πανηλειακού απέναντι στον Οικονόμο.
-Όλοι οι παίκτες του Οικονόμου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για το πάθος που επέδειξαν και παρά την κούραση οδήγησαν την ομάδα σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
*Πανηλειακός-Οικονόμος 1-1(59’ Μακρίδης σουτ -45’ +3 Παλάσκας σουτ)
*Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος 3-2(12', 34' πεν.Πουλάκος κεφ, 18' Λαζαρίδης σουτ - 5' Αθ. Σ Γεωργίου κεφ, 88' Τεπετός κεφ)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 4 αγώνες)
Νίκη Βόλου    10-5   9
Οικονόμος      5-3     8
Πανηλειακός 6-12   5
Ζάκυνθος       5-7     2
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
(ΤΕΤΑΡΤΗ 4/6)
Οικονόμος-Ζάκυνθος
Πανηλειακός-Νίκη Βόλου
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass