ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Γιορτή στον Προμηθέα Λάρισας

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2013 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:06
Στο γήπεδο του Πλατυκάμπου πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα η Γιορτή Λήξης της περιόδου 2012-2013 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Προμηθέα Λάρισας. Μάλιστα οι διοργανωτές ανακοίνωσαν σχετικά: «Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου του Συλλόγου Σωτήρη Σουλούκου που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μέσα σε μία πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση για τη χώρα μας, ο αθλητισμός είναι -ευτυχώς ακόμη- στις προτεραιότητες των γονέων, διότι η ανάπτυξη των παιδιών τους μέσα από τον αθλητισμό αποτελεί αναγκαιότητα. Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και στηρίζουν οικονομικά αυτή την προσπάθεια της προπονητικής ομάδας του Προμηθέα, δηλαδή των: Νίκου Αργυρούλη, Γιάννη Αλεξούλη, Βαγγέλη Τσότσα, Αποστόλη Νεμπεγλέρα, Γιώργου Λούτσου, Γιώργου Σταυρουλάκη, Κώστα Τσιτώτα, Ζήση Χολέβα και Βαγγέλη Στεφανή, καθώς και των υπολοίπων συνεργατών (φροντιστές, οδηγοί), δηλαδή των: Νίκου Καβάκη, Νίκου Ζουμπελούλη και Βαγγέλη Δανιλούλη. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Αστέρα Μελισσοχωρίου για τη μέχρι τώρα συνεργασία και εύχομαι στην καινούργια διοίκηση καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμο Κιλελέρ, τον δήμαρχο Ρίζο Κομήτσα προσωπικά, τους πρώην αντιδημάρχους κ.κ. Θεοδωρούλη και Χατζούλη, καθώς και εκείνους που τους διαδέχτηκαν, τους κ.κ. Νανούλη και Σιτρά για την άψογη συνεργασία σε ό,τι είχε να κάνει με τις ομάδες του Δήμου, τον Αστέρα Μελισσοχωρίου και την ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου».
Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Βαγγέλης Στεφανής, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Μια ακόμη χρονιά έφτασε στο τέλος της, έχοντας πετύχει τους στόχους μας, οι οποίοι είναι η σωστή εκμάθηση του αθλήματος του ποδοσφαίρου στους αθλητές μας, η μεγιστοποίηση της απόδοσης του κάθε αθλητή με βάση πάντα τις ικανότητές του, η διαμόρφωση σωστού χαρακτήρα μέσα από τους κανόνες λειτουργίας της ομάδας και η διασκέδαση των παιδιών μέσα από τις αθλητικές δραστηριότητες. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη συμμετοχή των παιδιών στις προπονήσεις, αλλά και από τις φετινές επιτυχίες των ομάδων μας, όπως η κατάκτηση της πρώτης θέσης στους νέους στο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου στην Κω. Επίσης, είμαστε περήφανοι για τις κλήσεις στα μικρά εθνικά συγκροτήματα της χώρας μας του Αχιλλέα Πούγγουρα, ο οποίος είναι πλέον αθλητής του ΠΑΟΚ, και της Έφης Κόντου, η οποία είναι αθλήτρια του Ολυμπιακού Βόλου, όπως και για την κλήση στις μικρές εθνικές ομάδες της Αλβανίας του ποδοσφαιριστή μας Μάριου Πίρε. Όσο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα συνεχιστεί η συνεργασία με την ομάδα της ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου, ενώ ο Προμηθέας θα συμμετάσχει με ανδρικό, εφηβικό, παιδικό και προπαιδικά τμήματα στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς για τη στήριξή τους, τους αθλητές για την προσπάθειά τους και την προπονητική ομάδα και τους συνεργάτες για τη μέγιστη προσπάθεια που καταβάλουν. Καλό καλοκαίρι σε όλους».
Ακολούθησαν οι καθιερωμένες βραβεύσεις στους ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες παρουσίες σε προπονήσεις και αγώνες για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, που ήταν, ανά ομάδα, οι παρακάτω:
ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου Ανδρικό: Χονδροδήμος Αθανάσιος
Αστέρας Μελισσοχωρίου Ανδρικό: Λιάκος Κωνσταντίνος,  Μαυρομάτης Ηλίας
1998-1999 (Παιδικό): Γιαννιός Ιωάννης
2000-2001 (Προπαιδικό 1): Κατσής Σταύρος,  Πατσιούρας Δημήτριος
2000-2001 (Προπαιδικό 2): Πατσιούρας Βασίλειος
2002-2003 (Τζούνιορ): Μπράτσια Αιμίλιος, Γκάγκας Κωνσταντίνος, Ιωαννίδης Σεμπάστιαν
2004-2007 (Προτζούνιορ-Μίνι): Χριστόπουλος Στυλιανός.
Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των πρώτων σκόρερς των τμημάτων που συμμετείχαν φέτος σε πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Λ. και συγκεκριμένα:
ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου Ανδρικό: Βλασίδης Ειρηναίος
Αστέρας Μελισσοχωρίου Ανδρικό: Παϊτέρης Παναγιώτης του Νικ.
Προμηθέας Ανδρικό: Γιαννόπουλος Ιωάννης
Παιδικό: Τσακάνι Κλέαρτ
Προπαιδικό 1: Πατσιούρας Δημήτριος
Προπαιδικό 2: Μάλλιος Ηλίας, Σπανούλης Γεώργιος
Οι βραβεύσεις συνεχίστηκαν με τους ποδοσφαιριστές του Προμηθέα, που αναδείχθηκαν οι πολυτιμότεροι των ομάδων που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ:
ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου Ανδρικό: Κοτρώτσιος Χαρίλαος
Αστέρας Μελισσοχωρίου Ανδρικό: Καψιώχας Ελευθέριος
Προμηθέας Ανδρικό: Τσαούσης Ορέστης
Παιδικό: Λαβαντσιώτης Λάμπρος
Προπαιδικό 1: Κολοκυθόπουλος Παναγιώτης
Προπαιδικό 2: Μανάκας Στέργιος
Οι επόμενες βραβεύσεις ήταν των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στις μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ:
Μικτή Νέων: Παϊτέρης Παναγιώτης του Νικ., Τζουρτζουκλής Γεώργιος, Μαυρομμάτης Ηλίας, Παϊτέρης Παναγιώτης του Σπ.
Μικτή Παίδων: Γκότσης Βασίλειος, Μπάμης Ελευθέριος
Μικτή Προπαίδων: Παπαδόντας Κωνσταντίνος, Κολοκυθόπουλος Παναγιώτης
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε εσωτερικό τουρνουά ποδοσφαίρου όλων των ηλικιών, υπό τους ήχους μουσικής που παρέπεμπαν σε καλοκαίρι, ενώ οι γονείς και οι οικογένειες των μικρών ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν στο γήπεδο, απόλαυσαν την πανέμορφη εικόνα των παιδιών της Ακαδημίας να προσφέρουν στιγμές σπάνιας ποδοσφαιρικής ομορφιάς.
Στο τέλος της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση της λαχειοφόρου του Προμηθέα, όπου ο λαχνός με αριθμό 464, τον οποίο κατείχε ο κ. Χρήστος Σεΐζης, κέρδισε ένα μηχανάκι Daytona Sprinter 125, που ήταν προσφορά του Συλλόγου”.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass