Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΕΖΑΣ

«Κτίζει» τον νέο Τύρναβο πάνω σε γερές βάσεις

* ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕI ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2013 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:04
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Πάνω σε γερές βάσεις θέλει να «κτίσει» τον νέο Τύρναβο 2005 ο επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος της ομάδας Βασίλης Μπρέζας, ο οποίος καθημερινά με τους συνεργάτες του κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται, ώστε η ομάδα να οργανωθεί καλύτερα σε όλους τους τομείς και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Football League.
Ο κ. Μπρέζας μετά από τις συναντήσεις που είχε με πολλούς προπονητές, φαίνεται ότι καταλήγει στον Άγγελο Διγκόζη, ο οποίος από πέρσι εξέφρασε την επιθυμία του να δουλέψει στην ομάδα του Τυρνάβου, χωρίς να θέσει κάποιους οικονομικούς όρους που θα ξεπερνάνε τον οικονομικό προγραμματισμό του σωματείου.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει επίσημη ανακοίνωση για την πρόσληψη του νέου προπονητή και από κει και πέρα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.
Πρώτο μεταγραφικό στόχο αποτελεί ο Τάσος Κυριάκος, ποδοσφαιριστή που θέλει ο Βασίλης Μπρέζας να παίξει τον ρόλο του ηγέτη, όπως το έκανε και στη Νίκη Βόλου.
Τον εκτιμά ιδιαίτερα και για τον άριστο χαρακτήρα του, καθώς είναι ένα παιδί που σε όσες ομάδες κι αν αγωνίστηκε (Απόλλωνα Λάρισας, ΑΕΛ, ΠΑΣ Γιάννινα) πρόσφερε πάρα πολλά και δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα.
Εκτός από τον Κυριάκο και ο Τάσος Βενέτης που αγωνιζόταν στην Κέρκυρα, βρίσκεται ψηλά στην εκτίμηση του μεγαλομετόχου.
Οι όποιες εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα, θα δρομολογηθούν μόλις κλείσει το θέμα του προπονητή.
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
Πολλοί αναρωτούνται γιατί ο κ. Μπρέζας προτίμησε ως έδρα το στάδιο Αλκαζάρ, από το δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου. Πάνω σε αυτό το ζήτημα θα τοποθετηθεί σύντομα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, όμως από ό,τι γνωρίζουμε τη στιγμή που δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις το στάδιο του Τυρνάβου, επέλεξε την ιστορική έδρα της ΑΕΛ που θα προσελκύσει λογικά και κόσμο από τη Λάρισα αλλά και από τον νομό γενικότερα, στους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.
Πάντως ο κ. Μπρέζας σέβεται απόλυτα την ΑΕΛ, εύχεται όπως μας έχει πει να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει, είναι η ομάδα που μας έκανε υπερήφανους σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ από την πλευρά του ο Τύρναβος γράφει τη δική του ιστορία και κάνει όνειρα μέχρι εκεί που του επιτρέπουν οι δυνατότητές του.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass