ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Σήκωσαν το τρόπαιο οι Αργυροχρυσοχόοι

* ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΦΙΛΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΠΛ (4-2)

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2013 2:44 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:04
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Το τρόπαιο για την κατάκτηση του τίτλου στην Α2 κατηγορία του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου εργαζομένων που διοργανώνει ο ΔΟΠΑΕΛ παρέλαβε χθες δια χειρός Βάιου Κυριτσάκα η ομάδα των Αργυροχρυσοχόων στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης που διεξήχθη στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» με τους Παλαίμαχους του ΣΕΠΛ.
Τα όσα είχαν διαδραματιστεί στον τελικό της 30ης Μαΐου με φιναλίστ τους Αργυροχρυσοχόους και την Αεροπορία και τα οποία είχαν σαν αποτέλεσμα την οριστική διακοπή της αναμέτρησης αφενός στιγμάτισαν τη φετινή διοργάνωση και αφετέρου δεν έδωσαν τη δυνατότητα στη διοργανώτρια αρχή να πραγματοποιήσει τις απονομές του κυπέλλου και των μεταλλίων κάτι που έγινε τελικά χθες.
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα των Αργυροχρυσοχόων για την κατάκτηση του τίτλου. Μας λυπεί το γεγονός ότι η φετινή απονομή γίνεται κατ’ αυτόν τον τρόπο και κυρίως ότι αν και βρισκόμαστε στο 2013 λαμβάνουν χώρα τέτοιου είδους περιστατικά σε μία διοργάνωση που σκοπό έχει να δώσει τη χαρά της άθλησης πέρα από κάθε μορφή στείρου πρωταθλητισμού» σχολίασε στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΕΛ Βάιος Κυριτσάκας.
Από την πλευρά των Αργυροχρυσοχόων ο πρόεδρος κ. Χρήστος Γουργιώτης επισήμανε:
«Το πρωτάθλημα εργαζομένων είναι ένας θεσμός που δίνει χαρά στους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Εμείς δημιουργήσαμε την ομάδα το 2009 γιατί αγαπάμε το ποδόσφαιρο και θέλουμε να έχουμε ήθος και αξιοπρέπεια μακριά απ’ όσα έγιναν στον φετινό τελικό. Προσπαθούμε για το καλύτερο και ήδη από το 2009 έχουμε πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό μας με συνολικά 2 κύπελλα και 2 πρωταθλήματα».
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος οι Αργυροχρυσοχόοι επικράτησαν με 4-2 των Παλαιμάχων του ΣΕΠΛ χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Μακρυνίκας 2, Τασιούλης και Γαλατσίδας. Από την πλευρά του ΣΕΠΛ μείωσαν σε 3-2 οι Γαραζανάκης (πέν.) και Κύρκος. Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Ζαχαρός.
ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΟΙ: Ρεντόπουλος, Γαλατσίδας, Γελαλής, Ρόσης, Τασιούλης, Ντούμος, Τσεκούρας, Μακρυνίκας, Νάτσουλας, Μαγκούτης, Παπαγεωργίου (Χατζούλης, Κόκας, Λαδέρης, Δίχρης, Μεϊμάρογλου, Καλογιάννης, Μπαλαντές).
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΕΠΛ: Ντραμπάκουλας, Μπίζιος, Καρακάσης, Λάζος, Παπαδούλης, Δήμου, Ψαθάς, Γεωργαλάς, Κύρκος, Ντόσας, Γαραζανάκης (Δημόπουλος, Μπεριτζάς, Καψάλης, Τσάκος, Δοξαράς).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass