ΕΒΑΛΑΝ ΧΘΕΣ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΕΛ 1964

Γκολ στα... ναρκωτικά

* ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2013 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:03
Του Κ. Γκιάστα
Ο Γιάννης, ο Κωνσταντίνος, ο Γιώργος, ο Νίκος και δεκάδες άλλα παιδιά «κύλησαν» κάποτε στις ουσίες, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο, όμως αποφάσισαν να αλλάξουν ζωή. Να γυρίσουν την πλάτη σε κάθε εξάρτηση και απλά να πούνε «ναι» στην επανένταξη, «ναι» στη ζωή. Έβαλαν στην καθημερινότητά τους σημαντικές συνήθειες και μία από αυτές είναι και ο αθλητισμός. Μέσω αυτού (και όχι μόνο φυσικά) έδειξαν πως μπορούν να βρούνε τη δύναμη να βγούνε και νικητές στη μεγάλη μάχη κατά των ναρκωτικών.
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών λοιπόν η ομάδα του ΚΕΘΕΑ Εξοδος αντιμετώπισε μια ομάδα της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ 1964 στο γήπεδο της Νεάπολης. Οι «βυσσινί» μπορεί να κέρδισαν σχετικά εύκολα (6-1 το τελικό σκορ) όμως το χειροκρότημα δόθηκε απλόχερα στους αθλητές του προγράμματος ΚΕΘΕΑ Έξοδος που χθες πραγματικά ήταν μια δική τους... γιορτή.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ
Ο αγώνας αυτός ήταν ένα κομμάτι από τις ανοικτές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα που διοργανώνει το ΚΕΘΕΑ το επόμενο διάστημα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών του 2013. Συμπληρώνοντας φέτος 30 χρόνια λειτουργίας, το ΚΕΘΕΑ πλαισιώνει τις εκδηλώσεις του με το σύνθημα «Η δύναμη ν’ αλλάζεις», επιδιώκοντας να διαδώσει το μήνυμα ότι για την εξάρτηση υπάρχει θεραπεία, αρκεί να διαφυλάξουμε το δικαίωμα των εξαρτημένων σε αυτή.
Από τον Έβρο έως την Κρήτη τα θεραπευτικά προγράμματα του ΚΕΘΕΑ δίνουν το «παρών» σε περισσότερες από 15 πόλεις με εκδηλώσεις, ενημερωτικά περίπτερα, διανομή ενημερωτικού υλικού από πόρτα σε πόρτα και συνεργασίες με άλλους τοπικούς φορείς. Συγχρόνως θα πραγματοποιηθούν δράσεις προσέγγισης χρηστών στο δρόμο αλλά και ειδικές παρεμβάσεις στα σωφρονιστικά καταστήματα όπου λειτουργούν προγράμματα του ΚΕΘΕΑ.
Γυμναστής του ΚΕΘΕΑ Έξοδος είναι ο Γιώργος Κυρίτσης ενώ στον αγώνα έδωσαν το παρών από το προσωπικό του προγράμματος οι: Μαρία Μπαλιάκου, Δάφνη Νιάκα, Νίκος Παράφορος, Μάκης Σωτηριάδης, Μανώλης Μαρουδάκης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ (Γιώργος Κυρίτσης): Γιάννης Α., Κωνσταντίνος Β., Γιώργος Γ., Νίκος Ζ., Πέτρος Κ., Κώστας Ν., Αιμίλιος Χ, Βαγγέλης Φ., Γιώργος Σ., Γιώργος Μ., Δημήτρης Τ., Παύλος Π., Ανδρέας Α., Μάκης Σ., Στέλιος Στάθης.
ΑΕΛ 1964 (Βλαχούλης): Καλιακούδας, Αναστασίου, Μπουρονίκος, Τάσης, Μακρής, Καψάλης, Μηνάς, Μπέτσιος, Μπετσίλας, Συράκης, Μπαρούτας, Τσουμάκης, Ντάλας, Γκιουρσάνης, Καραούλης, Παπακωνσταντίνου, Αλεξίου, Μπόντε, Σκρέκας.
 
ΣΦΥΡΙΖΕ ΕΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ...
Χωρίς διαιτητή ο αγώνας
 
Χωρίς διαιτητή διεξήχθη ο χθεσινός αγώνας κάτι που προξένησε την αγανάκτηση των ανθρώπων και των δύο ομάδων. Σε ρόλο ρέφερι βρέθηκε ένας γονέας από έναν αθλητή και μάλιστα στο τέλος δέχθηκε και συγχαρητήρια...
 
Οι εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ Έξοδος
 
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών του 2013 (26 Ιουνίου), το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ πραγματοποιεί σειρά εκδηλώσεων σε Λάρισα και Τρίκαλα.
* Στη Λάρισα
- 26 Ιουνίου - 27 Ιουλίου 2013
«Pantheon Plaza» - Εμπορικό & Ψυχαγωγικό Κέντρο Θεσσαλίας
Αναδρομική έκθεση αφίσας ΚΕΘΕΑ υπό τον τίτλο «Happy Rebirthday» με θέμα τα ναρκωτικά και την απεξάρτηση.
- 1 Ιουλίου 2013 - Πλατεία Λαμπρούλη στον Λόφο Φρουρίου
Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ θα βρίσκεται στην Πλατεία Λαμπρούλη στο Φρούριο Λάρισας από τις 19.00 το απόγευμα για ενημέρωση του κοινού και διανομή έντυπου υλικού.
Στον ίδιο χώρο στις 20.30 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα της πόλης.
* Στα Τρίκαλα
- 28 - 29 Ιουνίου 2013, Πάρκο Ματσόπουλου
Συμμετοχή του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στο 2ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων με ενημερωτικό περίπτερο και διανομή έντυπου υλικού.
Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από συλλογικότητες και πολίτες των Τρικάλων.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass