Συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ

Δημοσίευση: 14 Απρ 2015 0:21 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:01

Συνεχίζεται το προσεχές διήμερο το Τσάμπιονς Λιγκ, με τη διεξαγωγή των πρώτων αναμετρήσεων για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Από τα δύο αυριανά παιχνίδια το ενδιαφέρον συγκεντρώνει το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ στο «Βιθέντε Καλντερόν», το οποίο αποτελεί επανάληψη του περυσινού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, στον οποίο είχε επικρατήσει η «βασίλισσα» στην παράταση με 4-1. Οι δύο ομάδες έχουν ήδη ανοιχτούς... λογαριασμούς, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» είναι αήττητοι στους έξι αγώνες (4 νίκες και 2 ισοπαλίες) που έχουν δώσει φέτος με τη Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο και Σούπερ Καπ Ισπανίας), με αποτέλεσμα οι «μερένγκες» να θέλουν να πάρουν τη... ρεβάνς. Στη «σκιά» του μαδριλένικου ντέρμπι, η Γιουβέντους υποδέχεται τη Μονακό με στόχο να κάνει φέτος το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, καθώς κατακτά το πρωτάθλημα τα τελευταία τρία χρόνια στην Ιταλία.

Στο μεταξύ, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Τετάρτη την Μπαρτσελόνα, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη τεθεί αντιμέτωπες στη φάση των ομίλων και να έχουν μοιραστεί τις νίκες (σ.σ. η Παρί νίκησε 3-2 την «Μπάρτσα» και οι «μπλαουγκράνα» 3-1 τους πρωταθλητές Γαλλίας), ενώ η Πόρτο θα φιλοξενήσει την Μπάγερν Μονάχου, σε μια επανάληψη του τελικού του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1987, όταν οι «δράκοι» επικράτησαν 2-1 και κατέκτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το τρόπαιο.

Το πρόγραμμα των πρώτων προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ έχει ως εξής:

 

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 14/4

Γιουβέντους (Ιταλία)-Μονακό (Γαλλία) 14/4

Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 15/4

Πόρτο (Πορτογαλία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) 15/4

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass