ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ

Πολύ κοντά σε Κουτσαφτίκη ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ

ΕΠΕΣΕ ΧΘΕΣ Η ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2013 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:59
 Του Άρη Γκουτρουμάνη 
Με γρήγορα αντανακλαστικά η διοίκηση του ΠΑΟΛ Αβέρωφ αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Κολομητρούση προχωρά στην ανεύρεση του νέου τεχνικού της ανδρικής ομάδας.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Ελευθέρογλου είχε επαφές με τον τεχνικό Θανάση Κουτσαφτίκη με τον οποίο συζήτησαν για τη μεταξύ τους συνεργασία τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εκ πρώτης έχει επέλθει συμφωνία (κατά 99,9%) ωστόσο το θέμα παραμένει ανοικτό καθώς υπάρχει μία εκκρεμότητα από την πλευρά του Λαρισαίου τεχνικού (περιμένει απάντηση από ομάδα Εθνικής κατηγορίας) η οποία θα καθορίσει τις εξελίξεις.
«Εάν δεν πάω σε επαγγελματικό σύλλογο η ομάδα με την οποία θέλω να συνεργαστώ είναι ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ. Πρόκειται για ένα πολύ νοικοκυρεμένο σωματείο, με σοβαρό πρόεδρο που με κέρδισε αμέσως» είπε χαρακτηριστικά ο Λαρισαίος τεχνικός.
Ο Θανάσης Κουτσαφτίκης είναι γνωστός από την πολυετή θητεία του στους νέους της ΑΕΛ (είχε τιμηθεί μάλιστα από τους Μόνστερς για την προσφορά του) ενώ στο βιογραφικό του καταγράφεται η παρουσία του στη μεγάλη ομάδα της ΑΕΛ ως βοηθός προπονητής, στον Οικονόμο Τσαριτσάνης ως βοηθός προπονητής και γυμναστής και η ολιγοήμερη παρουσία του στην Παναχαϊκή ως συνεργάτης του Άγγελου Διγκόζη.
«Δεν μας ενδιαφέρει απλά και μόνο η ανδρική ομάδα. Θέλουμε να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε τις υποδομές μας κι αυτό συνεπάγεται άψογη συνεργασία μεταξύ της ανδρικής ομάδας και των τμημάτων υποδομής. Επομένως έπρεπε να βρούμε έναν προπονητή που να μας καλύπτει σ’ αυτό το θέμα. Και πιστεύω ότι ο Θανάσης Κουτσαφτίκης αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή. Είναι εγγύηση για τα νέα παιδιά. Έχει τις γνώσεις και την εμπειρία να μας δώσει αυτό που θέλουμε. Μακάρι όλα να πάνε καλά και να ευοδωθεί η συνεργασία μας.
Από κει και πέρα οι στόχοι για την ανδρική ομάδα θα παραμείνουν υψηλοί και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Ελευθέρογλου και πρόσθεσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Κολομητρούση για τη μεγάλη του προσφορά στην ομάδα και την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτό το διάστημα. Είναι ένας φίλος και θα παραμείνει φίλος για μας. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη νέα του ομάδα και πάντα επιτυχίες».
Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
Χθες εν τω μεταξύ στο γήπεδο Αβέρωφ έπεσε η αυλαία των τμημάτων υποδομής του συλλόγου για τη φετινή χρονιά με την τελετή λήξης. Ο επικεφαλής της Ακαδημίας Δημήτρης Κουκουλιάφκας στη σύντομη ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Ήταν η πρώτη χρονιά λειτουργίας της Ακαδημίας του ΠΑΟΛ Αβέρωφ. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο με τα παιδιά και να τα διδάξουμε την αυτοπεποίθηση, τον σεβασμό και την ευγενή άμιλλα. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και για τη μεγάλη τους συμπαράσταση. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Αύγουστο».
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγιναν βραβεύσεις στους αριστούχους μαθητές του Γυμνασίου, στους πολυτιμότερους παίκτες των τμημάτων και στους ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες συμμετοχές. Ακολούθησε φιλικό παιχνίδι μεταξύ γονέων και παιδιών με τους μεγάλους να κερδίζουν 5-1.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι προπονητές της Ακαδημίας Ανδρέας Τσιρβούλης και Παναγιώτης Φουσίκας.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass