Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΙΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

«Αστέρας» ο Θόδωρος Λιάκος

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΙΝΟ «ΣΤΑΘΜΟ»

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2013 3:11 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:59
 Του Σωτ. Κέλλα
Ο Θόδωρος Λιάκος συνεχίζει να γράφει μια μοναδική ιστορία στο λαρισινό μπάσκετ καθώς είναι ο μόνος μπασκετμπωλίστας της πόλης που έχει παίξει σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν στις εθνικές κατηγορίας κάτι που παλαιότερα όταν υπήρχαν τρεις μόνο ομάδες το είχε καταφέρει και ο αδικοχαμένος Παναγιώτης Νικούδης.
Συγκεκριμένα ο 38χρονος πλέον μπασκετμπολίστας ξεκίνησε την καριέρα του από την Ολύμπια, συνέχισε στον ΓΣΛ, πήγε στην ΑΕΛ κατόπιν στον Φοίνικα και χθες υπέγραψε στον Αστέρα.
Σε όλες λοιπόν τις λαρισινές ομάδες, με εξαίρεση την ΕΑΛ, που έπαιξαν σε εθνικές κατηγορίες ο Λιάκος έδωσε «παρών»... και συνεχίζει...
Χθες το βράδυ η μεταγραφή του ολοκληρώθηκε και ο ίδιος έδειξε να πιστεύει στις δυνατότητές του καθώς είχε δεχθεί πρόταση απ’ όλες σχεδόν τις λαρισινές ομάδες αλλά προτίμησε τον Αστέρα γιατί τον έπεισαν οι αδελφοί Μπαζάκη ότι μπορεί η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό και θα ήθελε να ηγηθεί μιας ακόμα προσπάθειας παίρνοντας τη θέση του Γιάννη Λάππα.
Ο Αστέρας που πέρυσι ξάφνιασε με την απόκτηση του Λάππα (παίκτης που κατέκτησε μέχρι και κύπελλο Ευρώπης) δείχνει να πιστεύει σημαντικά σε παίκτες σύμβολα που εμπνέουν γι’ αυτόν και κατέληξαν στην επιλογή του Θόδωρου Λιάκου.
Ο ίδιος τόνισε ότι έμεινε ενθουσιασμένος από τον τρόπο προσέγγισης των ανθρώπων του Αστέρα και του προπονητή Θανάση Μπουλάκη (ήταν συμπαίκτες στην Ολύμπια) και θεωρεί ότι η ομάδα αυτή έχει να προσφέρει πολλά στο λαρισινό μπάσκετ ενώ έχει ανάγκη η πόλη να υπάρξει διάθεση πρωταθλητισμού.
Για την αποχώρησή του από τον Φοίνικα δεν θέλησε να πει κάτι αφού σέβεται τη συνεργασία του και τους φίλους αλλά δεν περίμενε να γίνει το «διαζύγιο» με αυτό τον τρόπο.
Η ζωή όμως συνεχίζεται όπως και η καριέρα του στο λαρισινό μπάσκετ του Θόδωρου Λιάκου που ποτέ δεν πήρε μεταγραφή σε ομάδες εκτός Λάρισας και συνέχιζε να προσφέρει πάντα εντός των τειχών τις υπηρεσίες. Μάλιστα δηλώνει: «Είμαι Λαρισαίος και το φωνάζω, είχα ευκαιρίες να παίξω εκτός πόλης, αλλά η οικογένειά μου, οι φίλοι μου είναι στην πόλη. Παίζω γι’ αυτούς και την πόλη. Δεν μετανιώνω γι’ αυτό που έκανα. Και πάνω απ΄ όλα θέλω να παίζω μπάσκετ ενώ αν σταματήσω θα συνεχίσω να είμαι στον χώρο».
Και για τις δυνάμεις του απάντησε ποδοσφαιρικά... «Ποιος ήταν ο καλύτερος παίκτης φέτος της ΑΕΛ ο Νεμπεγλέρας. Η ηλικία δεν παίζει ρόλο όταν έχει δυνάμεις προσφοράς»       
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass