ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ

Παίζω βόλεϊ στη Λάρισα

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2013 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:53
  
Πριν από λίγες ημέρες διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά μίνι βόλεϊ για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων.
Το τουρνουά διοργανώθηκε στα πλαίσια του προγράμματος «Παίζω βόλεϊ» της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, και υλοποιήθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο Σουφλαρίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο κλειστό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου Λάρισας.
Συμμετείχαν πάρα πολλά κορίτσια Γ΄ έως και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού, σε ομάδες των τεσσάρων αθλητριών έπαιξαν και χάρηκαν το βόλεϊ.
Σε ανακοίνωση του Α.Ο.Σουφλαρίων, αναφέρονται τα εξής:«Είμαστε ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή των κοριτσιών, και οφείλουμε να τα ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή τους. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους διευθυντές των σχολείων που επισκέφθηκαν οι υπεύθυνοι του προγράμματος, τους γονείς που στήριξαν τα παιδιά τους για να συμμετέχουν, τους προπονητές μας Γιώργο Κουκούλη και Βάσω Πλιάκα που υλοποίησαν την δράση «Παίζω βόλεϊ » της Ε.Ο.ΠΕ. με επισκέψεις σε δημοτικά σχολεία της περιοχής μας και παρουσίαση και επίδειξη βασικών τεχνικών του αθλήματος και συνεχίζουν με τις προπονήσεις μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ιδιαίτερα τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό για τη σημαντική συνεισφορά του στην προσπάθειά μας να δώσουμε την ευκαιρία στις μικρές μαθήτριες να αθληθούν αξιοποιώντας δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass