ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Το χάντμπολ «γεμίζει» τη Λάρισα

ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2013 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:50
  
Του Κ. Γκιάστα
 
Να που ένα... άγνωστο για τη Λάρισα άθλημα, αυτό του χάντμπολ θα φέρει κόσμο και μάλιστα αρκετό στην πόλη. Μετά την Εθνική ομάδα που θα αγωνιστεί το Σάββατο το βράδυ στο κλειστό της Νεάπολης κόντρα στην Ιταλία για τους προκριματικούς αγώνες του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ακολουθεί αμέσως και ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Από την Κυριακή λοιπόν ως και την Πέμπτη στο κλειστό της Νεάπολης θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μίνι αγοριών (11 και 12 ετών). Συνολικά θα συμμετέχουν 12 ομάδες από την Ελλάδα με τους αγώνες να ξεκινάνε από το πρωί 8.30 και τελειώνουν 10.30 το βράδυ.
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ
Χθες εν τω μεταξύ στη Λάρισα έφτασε η αποστολή της Εθνικής ομάδας και προπονήθηκε στο κλειστό της Νεάπολης. Στη διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Κρανάκη βρίσκονται όλοι οι αθλητές καθώς ενσωματώθηκαν στην αποστολή και οι Αλέξανδρος Βασιλάκης, Σάββας Καρυπίδης, Βύρωνας Παπαδόπουλος που είχαν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους στο εξωτερικό.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, του προέδρου της ΟΧΕ κ. Παντελή Χατζηιωάννου, καθώς και των προπονητών και αρχηγών των Εθνικών Ομάδων Ελλάδας και Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 12:15 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ο αγώνας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2016 θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τον OTE TV.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass