ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2013-2014

Στο Αλκαζάρ ο Τύρναβος

* ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΕ

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2013 23:53 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:46
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Το θρυλικό στάδιο Αλκαζάρ εκεί όπου η ΑΕΛ έγραψε χρυσές σελίδες στην ένδοξη ιστορία της θα χρησιμοποιήσει τελικά ως έδρα τη νέα αγωνιστική περίοδο 2013-2014, ο Τύρναβος 2005.
Αυτή την απόφαση πήρε οριστικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βασίλης Μπρέζας, ο άνθρωπος που έκτισε πάνω σε γερές βάσεις ένα υγιές οικοδόμημα και το οδήγησε μετά από μεγάλες προσπάθειες χρόνων, στην Football League.
Αύριο ο κ.Μπρέζας θα καταθέσει το σχετικό αίτημα για να πάρει την οριστική έγκριση και έτσι το Αλκαζάρ-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα είναι το... σπίτι της τυρναβίτικης ομάδας.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι υπήρξαν επαφές ώστε να γίνουν όλα εκείνα τα απαραίτητα έργα στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου, προκειμένου εκείνο να πληροί τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή αγώνων στην καινούργια κατηγορία, που ανέβηκε ο Τύρναβος.
Όμως δεν υπήρξε η ανάλογη ανταπόκριση που περίμεναν από την ΠΑΕ Τύρναβος και προκειμένου να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος διότι είναι σε αναμονή και άλλα θέματα στα οποία το ταχύτερο δυνατό πρέπει να βρεθούν λύσεις, το Αλκαζάρ ήταν η μοναδική πλέον επιλογή για την έδρα της ομάδας.
«ΠΕΡΕΣΤΡΟΪΚΑ» ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Μετά την έδρα στο διοικητικό σχήμα της ομάδας θα έχουμε μια «περεστρόικα» καθώς θα εισέλθουν τέσσερα νέα μέλη, έτσι ώστε να κατανεμηθούν σε περισσότερα άτομα οι αρμοδιότητες και να αποκτήσει μεγαλύτερη ευελιξία.
Άλλωστε χρειάζεται πολύ... τρέξιμο τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, διότι ο Τύρναβος θέλει να εκπροσωπήσει επάξια τον νομό Λάρισας σε ένα πρωτάθλημα που αναμένεται ότι ούτως ή άλλως, θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ
Ο Τύρναβος ουσιαστικά θέλει να κάνει μια επανεκκίνηση και οι φιλοδοξίες της ομάδας δεν θα έγκειται μόνο στο να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, καθώς ο πήχης θα ανέβει ψηλά.
Και για να υλοποιηθούν οι φιλοδοξίες, χρειάζεται να ενισχυθεί το έμψυχο υλικό με παίκτες αξίας, οι οποίοι όμως παράλληλα να έχουν ήθος, προσωπικότητα και να σεβασθούν το γεγονός ότι όποια συμφωνία και αν κάνουν, η διοίκηση θα είναι συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της.
ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ!
Όπως μας είπε χθες ο κ. Μπρέζας σε επικοινωνία που είχαμε, ο Τύρναβος θα συζητήσει και με παίκτες από τη Σούπερ Λίγκα, αφού ήδη υπήρξαν τηλεφωνήματα από ποδοσφαιριστές-ονόματα, που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για να αγωνιστούν στην τυρναβίτικη ομάδα, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι μπορεί μεν οι απολαβές τους να μην είναι οι ίδιες όπως στη μεγάλη κατηγορία, όμως στο ποσό που θα συμφωνήσουν, θα εξοφληθούν στο ακέραιο και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.
Επιπλέον το ότι θα παίξουν στο Αλκαζάρ αποτελεί επίσης ένα μεγάλο κίνητρο, διότι είναι ένα γήπεδο που κουβαλά μεγάλη ιστορία, τα παιχνίδια αναμένονται αμφίρροπα και γενικά είναι μια πραγματική έδρα...
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Αυτή την εβδομάδα λογικά θα ξεκαθαρίσει και το θέμα προπονητή, με τον Λεωνίδα Μπίλη να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας, χωρίς όμως αυτό να είναι βέβαιο, καθώς πληροφορίες κάνουν λόγο ότι εξετάζεται και άλλη περίπτωση ενός προπονητή που προτάθηκε για να αναλάβει, την τεχνική ηγεσία. Επίσημα πάντως δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας απλά ανέφερε ότι χρειάζεται να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη και θα υπάρξουν σχετικές επίσημες ανακοινώσεις...
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass