ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΓΙΑ 4η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Λάκη Ζυγούρη

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2013 23:52 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:46
ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη
Το 4ο τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του ποδοσφαιριστή Α.Ο. Αχιλλέα Φαρσάλων Λάκη Ζυγούρη διεξήχθη την Πέμπτη 30 Μαΐου 2013 στο γήπεδο «Λάκης Ζυγούρης» στο Αχίλλειο Φαρσάλων με τη συμμετοχή των ομάδων του Αχιλλείου, του Άρη Διλόφου και του Ολυμπιακού Αμπελιάς, παρουσία επισήμων και πολλών φιλάθλων από όλη την επαρχία Φαρσάλων. Ως γνωστόν, ο Λάκης Ζυγούρης πέθανε για το ποδόσφαιρο αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο γήπεδο Διλόφου Λάρισας στο παιχνίδι Μυραϊκού - Αχιλλείου για το πρωτάθλημα της Γ’ ερασιτεχνικής κατηγορίας, σε ηλικία 45 ετών, τον Μάρτιο του 2009. Οι αγώνες ήταν διάρκειας 30 λεπτών ο καθένας. Τα αποτελέσματα των αγώνων είχαν ως εξής:
* Αχίλλειο - Ολυμπιακός Αμπελιάς 1-2
Τα γκολ πέτυχαν για τους νικητές οι Λ. Βαΐτσης και Θεοχάρης και για τους ηττημένους ο Ε. Ζιάρκας
* Ολυμπιακός Αμπελιάς - Άρης Διλόφου   0-2
Τα γκολ πέτυχε ο Ρεντινόπουλος (2).
* Αχίλλειο - Άρης Διλόφου    0-0
Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Άρης Διλόφου με 4 βαθμούς και ακολούθησαν ο Ολυμπιακός Αμπελιάς με 3 βαθμούς και το Αχίλλειο με 1 βαθμό.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΧΙΛΛΕΙΟ: Γκόβαρης, Δημητρόπουλος, Ιακωβάκης, Κίτσος, Μουτκανάς, Ν. Μουτκανάς, Στεργιόπουλος, Μπανιάς, Αθ. Ζιάρκας, Ζιάρκας, Δημακόπουλος, Αρβανιτοζήσης, Πάνος, Χαμορούσος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ: Αποστολάκης, Ρουκάς, Λ. Βαΐτσης, Μπόγκας, Ρ. Βαΐτσης, Κατσαρός, Θεοχάρης, Σουλιώτης, Κυλιάρογλου, Τσαλαφούτας, Μπέης, Θλιβερός, Σαγιαμίτ, Ακρίβος.
ΑΡΗΣ ΔΙΛΟΦΟΥ: Σακελλαρίου, Συργκάνης, Λεβέντης, Ρεντινόπουλος, Μανταλιάς, Μπελιώκας, Δ. Βαΐτσης, Κοσκοβίτης, Θ. Χαμορούσος, Σουλιώτης, Κουκουρίκης.
Μετά το τέλος του τουρνουά απονεμήθηκαν κύπελλα και στις τρεις ομάδες και μετάλλια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην εκδήλωση.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Φαρσάλων κ. Σταύρος Πουλαράκης και Δημ. Δασκαλόπουλος, η πρώην δήμαρχος κ. Μαρία Ίφου, ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Νίκος Τριανταφύλλου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Γκατζόγιας, ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος της Ζωοδόχου Πηγής κ. Βασιλης Κορκίζογλου, ο πρόεδρος της ΑΕΦ κ. Άλκης Γκαβογιάννης και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Ζ. Γρηγορίου, συγγενείς και φίλοι του αείμνηστου ποδοσφαιριστή και πλήθος κόσμου.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass