ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ Ο ΜΑΧΗΤΗΣ

Χειροκρότημα για τους... Μαχητές της Τερψιθέας

* ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΑΕΛ (ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΚΟΝΔΡΑ) ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΩΣ... ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2013 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:42
Του Κ. Γκιάστα
Πραγματικοί... μαχητές αποδείχθηκαν φέτος οι παίκτες του Μαχητή Τερψιθέας καθώς αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ αλλά στη συνέχεια κατάφεραν να κερδίσουν και την πρώτη θέση στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου για την Γ’ Εθνική.
Δικαίως λοιπόν χθες στο γήπεδο Αλκαζάρ περίπου 300 φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν το φιλικό ματς με την ΑΕΛ (1-0 για τους «βυσσινί») αλλά και για να τους αποθεώσουν στην απονομή του τροπαίου.
Ο κύριος λόγος άλλωστε που έγινε το χθεσινό ματς ήταν η απονομή του κυπέλλου της Α’ Ερασιτεχνικής και αυτό έγινε από τον Βασίλη Μητροδήμο που είναι ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΛ ενώ ο Τέλης Γκούμας έδωσε τα μετάλλια στους παίκτες του Μαχητή.
Παράλληλα τιμήθηκαν: ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Γιώργος Μάτος (23 γκολ στην κανονικής διάρκεια και 3 στους αγώνες μπαράζ) από τον αντιδήμαρχο Λάρισας κ. Μπατζηλιώτη.
Ο Αντώνης Χασιώτης που αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια ανελλιπώς με 3.500 συμμετοχής από τον αντιδήμαρχο κ. Πρασσά ενώ τιμήθηκε και όλη ομάδα του Μαχητή (στο πρόσωπο του αρχηγού Θοδωρή Μολά) επειδή τηρήθηκε το Fair Play και δεν δέχθηκαν κόκκινη κάρτα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Το βραβείο παρέδωσε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΕΛ κ. Βάιος Κυριτσάκας.
Η ΑΕΛ από την άλλη που επέστρεψε στο στάδιο Αλκαζάρ και μάλιστα ως... φιλοξενούμενη και έπαιξε με αρκετούς νεαρούς στη σύνθεσή της αλλά και κάποιους παλιούς (ο Νεμπεγλέρας ειδικά αποθεώθηκε στην αλλαγή του).
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Ο Μαχητής ξεκίνησε έχοντας τον Μπρέλλα κάτω από τα δοκάρια, Χασιώτη και Αθανασίου ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο ενώ στα αριστερά και δεξιά είχε Κακαζούκη και Λιλολάρι αντίστοιχα. Στο κέντρο βρίσκονταν οι Μολάς, Παυλόπουλος, Σαββίδης (αριστερά) και Τσιαντούλης (δεξιά) ενώ μπροστά έπαιζαν οι Αποστόλου (δεκάρι) και Μάτος (κορυφή).
Από την άλλη η ΑΕΛ ξεκίνησε με τον Μάλτζαρη τερματοφύλακα, Σκόνδρα και Γκαλίτσιο σέντερ μπακ, αριστερό μπακ τον Παγώνη και δεξιά τον Παπαϊωάννου. Τσιάρας και Νεμπεγλέρας ήταν αμυντικά χαφ ενώ πίσω από τον επιθετικό Γαρυφαλλόπουλο βρίσκονταν οι Κρητικός, Δεινόπαπας και Καμπέρης που άλλαζαν και θέσεις μεταξύ τους.
Το πρώτο ημίχρονο στο οποίο παίχθηκε και καλύτερο ποδόσφαιρο εν συγκρίσει με το δεύτερο (λόγω πολλών αλλαγών) ανήκε στην ΑΕΛ.
Στο 20’ ο Κρητικός έκανε ένα καλό σουτ αλλά μπλόκαρε ο πολύ καλός χθες Μπρέλλας. Λίγο αργότερα πάλι ο Κρητικός επιχείρησε ένα σουτ αλλά εκ νέου ο τερματοφύλακας της Τερψιθέας ξανάδιωξε σε κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης το εκτέλεσε ο Νεμπεγλέρας και ο Σκόνδρας με κεφαλιά έκανε το 0-1.
Από ένα σουτ μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους είχαν οι Καμπέρης και Κρητικός αλλά και πάλι ο Μπρέλας είπε «όχι».
Στην επανάληψη ο Γαρυφαλλόπουλος έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ για την ΑΕΛ αλλά δεν τα κατάφερε ενώ στο 53’ είχαμε καλή ευκαιρία για την Τερψιθέα όταν ο Λιλολάρι έδωσε στον Σαββίδη αλλά το σουτ του εξουδετερώθηκε από τον Πρίφτη. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και λίγο αργότερα (61’) με τους ίδιος πρωταγωνιστές μάλιστα. Τελευταία αξιοσημείωτη φάση του ματς ήταν στο 83’ όταν Δεινόπαπας αρχικά και Μπουρουζίκας στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στα σουτ τους.
ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ
Το χθεσινό ματς είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα δόθηκαν στο Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Νομού Λάρισας και ειδικά στον ξενώνα «Ελευθερία».
*Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.Ζήλος με βοηθούς τους κ. Παπαδημητρίου και Ακρίβο. Δεν αντιμετωπίσαν το παραμικρό πρόβλημα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ (Σταυροθόδωρος- Στεργιάκης): Μπρέλλας (70’ Παυλόπουλος), Αθανασίου (80’ Μάρκου), Κακαζούκης (73’ Τάτσος), Σαββίδης (80’ Νάκης), Αποστόλου (82’ Τζουρμακλιώτης), Μολάς (55’ Βλησσαρούλης), Παυλόπουλος (82’ Μακρής), Χασιώτης, Μάτος, Λιλολάρι (82’ Αγγελής), Τσιαντούλης (62’ Μόρφος).
ΑΕΛ (Καβακάς): Μάλτζαρης (46’ Πρίφτη), Σκόνδρας (56’ Ψωμολιάς), Γκαλίτσιος (76’ Κορομηλάς), Παγώνης, Παπαϊωάννου, Νεμπεγλέρας (64’ Μπουρουζίκας), Τσιάρας (53’ Παπαδόπουλος), Δεινόπαπας, Καμπέρης (45’ Σενκάι), Κρητικός (52’ Δημόπουλος), Γαρυφαλλόπουλος.
* Εν τω μεταξύ, μέλη του Σ.Φ. Αλκαζάρ κατά τη διάρκεια του ματς κρέμασαν και ένα πανό κατά του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κώστα Πηλαδάκη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass