ΔΙΕΚΟΠΗ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

«Κόκκινη» στο Αεροπορία - Αργυροχρυσοχόοι

* ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ 1-1

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2013 3:29 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:35
Του Κ. Γκιάστα
Σκηνές... ροκ είχαμε χθες το βράδυ στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος - Μουσιάρης» κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού τελικού για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας των Εργαζομένων που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΔΟΠΑΕΛ.
Ενώ το σκορ του αγώνα ήταν ισόπαλο 1-1 λίγο πριν τη λήξη είχαμε... «κυνηγητό» του διαιτητή Βασίλη Ζαχαρού όπως και των βοηθών του (ήταν η Ευαγγελία Πιτσαρή και ο Βασίλης Γκρέτσης) και οριστική διακοπή εις βάρος της Αεροπορίας. Άδοξο φινάλε για όλους...
Ιδίως καθώς πρόκειται για επαγγελματίες που κάνουν το χόμπι τους και όχι για νεαρούς εφήβους που αγωνίζονται με πάθος για την ομάδα τους.
Όλα ξεκίνησαν από μια φάση 83’ όταν ο Ζιώγος της Αεροπορίας αντίκρισε την κίτρινη κάρτα και σύμφωνα με το διαιτητή κ. Ζαχαρό ήταν η δεύτερη (κάτι που σήμαινε αποβολή από τον αγώνα). Σε αυτό αντέδρασαν άνθρωποι της ομάδας ισχυριζόμενοι πως η πρώτη κίτρινη δόθηκε σε άλλο παίκτη και πως έχει γίνει κάποιο λάθος. Οι αντιδράσεις αυτές έφεραν άλλες δύο κόκκινες κάρτες (σύμφωνα με το φύλλο αγώνα απευθείας κόκκινη στον Μιχαλόπουλο για εξύβριση και στον Μαργκέτη για απώθηση του διαιτητή) για την Αεροπορία και τότε η κατάσταση... ξέφυγε. Κάποιοι άρχισαν να κινούνται απειλητικά προς τον διαιτητή και στο τέλος το διαιτητιτικό τρίο έτρεξε στα αποδυτήρια διακόπτοντας οριστικά το ματς (το φύλλο αγώνα γράφει για ομαδική επίθεση από την ομάδα της Αεροπορίας).
Το παιχνίδι συνολικά είχε μεγάλη ένταση ειδικά στο δεύτερο μέρος και αυτό μεταφράστηκε με 4 κόκκινες (είχε δεχθεί και μια ο Γαλατσίδας από τους Αργυροχρυσοχόους νωρίτερα) και συνολικά 14 κίτρινες κάρτες.
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα το 1-0 για την Αεροπορία έκανε ο Γιαμμακίδης στο 30’ ενώ για τους Αργυροχρυσοχόους ισοφάρισε ο Τασιούλης στο 53’.
Μεγάλη ευκαιρία για την Αεροπορία χάθηκε στο 59’ με κεφαλιά του Νουνόπουλου.
* Μετά τη λήξη της αναμέτρησης (έστω και με αυτόν τον τρόπο) ο Αργυροχρυσοχόοι Λάρισας τίμησαν τους Ευάγγελο Γαλατσίδα, Γιάννη Μαγκούτα, Χριστόδουλο Τασιούλη και Χρήστο Χατζούλη για την προσφορά τους στην ομάδα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ: Αλμπάνης, Αργύρης, Αθανασόπουλος, Μαργέτης, Σιδηρόπουλος, Χριστόπουλος, Γιαμμακίδης, Τσίρκας, Νουνόπουλος, Δαούλας, Ζιώγος ενώ αναπληρωματικοί ήταν οι: Χατζής, Παπαστάμου, Ντόντος, Κουκογιάννης, Μιχαλόπουλος.
ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΟΙ: Καλογιάννης, Γαλατσίδας, Καραμητράς, Γελαλής, Παπαγεωργίου, Ρόζης, Τασιούλης, Ντούμος, Μακρυνίκας, Νάτσιουλας, Δίχρης ενώ αναπληρωματικοί ήταν οι: Τσεκούρας, Γκαντούνας, Λαδέρης, Μαγκούτας, Γκιπατούδης, Κόκας, Μειμάρογλου, Χατζούλης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass