ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Α1 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ

Ενας τίτλος σκέτη… ρεκλάμα

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 54-45

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2013 2:43 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:31
 
Του Κ. Γκιάστα
Φωτ. Κ. Τσάντζος
 
Μία νίκη πραγματική… διαφήμιση ήταν η χθεσινοβραδινή στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Λάρισας. Ο λόγος είναι πως η ομάδα των Διαφημιστών κέρδισε στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Εργαζομένων τα Ραδιόφωνα με σκορ 54-45.
Με αυτό το συγκλονιστικό σε εξέλιξη ματς ολοκληρώθηκαν και όλες οι μπασκετικές δραστηριότητες του ΔΟΠΑΕΛ που αμαυρώθηκαν ωστόσο φέτος από τον άδικο χαμό ενός αθλητή του 41χρονου Γρηγόρη Μπάτσικα πριν από μερικούς μήνες.
Ουσιαστικά οι Διαφημιστές κατάφεραν να ρεφάρουν την ήττα που υπέστησαν στον πρόσφατο τελικό του Κυπέλλου από τους Ιατρικούς Επισκέπτες.
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ
Ο αγώνας ήταν πραγματικό ντέρμπι. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο - πόντο σχεδόν καθόλη τη διάρκειά του. 18-18, 20-19, 28-31, 34-37. Ωστόσο εκεί που κρίθηκαν όλα ήταν στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο καθώς σημειώθηκε και η ανατροπή.
Ενώ το σκορ ήταν 38-40 έξι λεπτά πριν τη λήξη τρεις παίκτες των Ραδιοφώνων φορτώθηκαν με 4 φάουλ (Ρόντος, Τριανταφυλλίδης και Βησσαρίου) ενώ ο Τσιπλίδης από τους Διαφημιστές ήταν ήδη έξω με πέντε φάουλ.
Ο Ντικούδης έκανε το 40-40 ενώ ο Κουλιαλής και ο Μαγιάρ με γκολ - φάουλ σημείωσαν το 45-40 παίρνοντας σπουδαίο προβάδισμα 4΄ για τη λήξη. Ο Σακελλάρης μείωσε σε 45-42 όμως στη συνέχεια της φάσης δέχθηκε τεχνική ποινή για τον τρόπο που εκφράστηκε με τα χέρια και βγήκε εκτός αγώνα. Κάπου εκεί άλλαξαν και οι ισορροπίες. Ο Κουλιαλής έβαλε μια βολή 46-42 ενώ στη συνέχεια ο Βησσαρίου μείωσε σε 46-45, 2’ 30’’ για τη λήξη.
Ο Ντικούδης για τους Διαφημιστές έβαλε καλάθι αλλά αστόχησε στη βολή που κέρδισε κάνοντας το 48-45. Ο Αβρανάς ήταν άστοχος ενώ ο Κουλιαλής κέρδισε φάουλ κάνοντας το 50-45 1’ 39’’ για τη λήξη.
Ο Καράογλου για τα Ραδιόφωνα ήταν άστοχος στη συνέχεια ενώ ο Αλέξης Ζέστας ευστόχησε σε μια από τις δύο βολές στο φάουλ που κέρδισε κάνοντας το 51-45. Ο Αβρανάς αστόχησε και στις δύο βολές ενώ ο Μαγιάρ με τρεις βολές έκανε το τελικό 54-45 και όλοι οι Διαφημιστές πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία.
* Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Αστέριος Αγορογιάννης και Λεωνίδας Φακίτσας. Άκουσαν κάποια παράπονα στο τέλος από την ομάδα των Ραδιοφώνων αλλά η παρουσία τους σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλή. Τα εύσημα άλλωστε πήραν και από δύο διαιτητές της Α1 Εθνικής κατηγορίας που είδαν το ματς από τον Γιάννη Παγώνη και από τον Αποστόλη Νικολούλη.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-7, 24-23, 34-37, 54-45
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ (Κουλιαλής): Τσιπλίδης 8, Γενιτσεφτσής, Πατέρας, Μαγιάρ 17 (2), Ντικούδης 15, Κουλιαλής 6, Ζέστας Αλ. 6, Αποστολίδης , Παπαθανασίου, Ζέστας Αντ. 2.
ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ (Λαμπρόπουλος): Αβρανάς 2, Δασκάλου, Ρόντος 4 (1), Τριανταφυλλίδης, Βησσαρίου 9, Σακελλάρης 23 (2), Καράογλου 4, Λαμπρόπουλος.
 
ΣΤΟΥΚΟΓΕΩΡΓΟΣ: «ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ»
Τη βράβευση των νικητών έκανε το μέλος του ΔΟΠΑΕΛ κ. Στουκογεώργος που μιλώντας στους αγωνιζόμενους είπε: «Είστε πραγματικοί νικητές όλοι σας. Με την παρουσία σας δείξατε πως μπορείτε να συνδυάσετε το μπάσκετ με την εργασία σας. Σας αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια. Αυτό που είδαμε σήμερα απέδειξε πως ήσασταν το καλύτερο κομμάτι του φετινού πρωταθλήματος και δίκαια φτάσατε στον τελικό και οι δύο ομάδες. Μπράβο στους Διαφημιστές για τη νίκη αλλά το ίδιο μπράβο πηγαίνει και στα Ραδιόφωνα για την προσπάθειά τους. Ευχόμαστε σαν ΔΟΠΑΕΛ να σας έχουμε και του χρόνου εδώ για να βοηθάτε στο να γίνει αυτό το πρωτάθλημα καλύτερο».
* Τον αγώνα παρακολούθησε και ένας παράγοντας που είναι ίσως ο μοναδικός Λαρισαίος που έχει πανηγυρίσει άνοδο σαν παράγοντας και με τις δύο λαρισινές ομάδες στην Α1 Εθνική. Ο λόγος για τον Ανδρέα Κολτσίδα που έχει «ανέβει» έχοντας τον Γιάννη Τζήμα προπονητή τόσο με την Ολύμπια αλλά και με τον ΓΣΛ. Πράγματι θα είχε ενδιαφέρον η άποψή του για τα όσα συμβαίνουν πλέον στον χώρο του λαρισινού μπάσκετ…
* Η ομάδα των Ραδιοφώνων έπαιζε με μόνο έναν αθλητή που σχετίζεται με τον συγκεκριμένο κλάδο. Ωστόσο αυτό έγινε κατ΄ εξαίρεση και κατόπιν συνεννόησης με τη διοργανώτρια αρχή αλλά και με τη σύμφωνη γνώμη όλων των υπόλοιπων ομάδων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως η ομάδα του Στέλιου Λαμπρόπουλου είναι ίσως η παλιότερη ομάδα του πρωταθλήματος καθώς λαμβάνει μέρος από τη δημιουργία του. Αξίζει μια εξαίρεση… και γι΄ αυτό άλλωστε βραβεύτηκε πρόσφατα ο Στέλιος Λαμπρόπουλος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass