Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ Α1 ΤΟΥΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ 3-1

Συνέλαβαν το κύπελλο, κέρδισαν τα χειροκροτήματα…

*ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ *ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ Ο… ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ Π. ΤΣΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣ. ΤΣΙΑΤΑΣ, Κ. ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2013 2:43 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:31
 
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Κώστας Τσάντζος
Η αξία του ηττημένου δίνει μεγαλύτερη δόξα στον νικητή. Αυτή η ρήση βρήκε την απόλυτη εφαρμογή στον χθεσινό τελικό της Α1 του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των εργαζομένων, όπου η ομάδα της Αστυνομίας μετά από ένα όμορφο και αμφίρροπο παιχνίδι, επικράτησε των αξιόμαχων Αρτοποιών, με σκορ 3-1.
Οι Αστυνομικοί…συνέλαβαν έτσι το κύπελλο, αλλά κέρδισαν όπως και οι αντίπαλοί τους τα χειροκροτήματα, διότι επέδειξαν πάνω από όλα ποδοσφαιρικό πολιτισμό, υψηλό αθλητικό πνεύμα και για τις εικόνες που είδαμε στο τέλος στο «Γ.Μητσιμπόνας» με εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις, αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους αγωνιζόμενους.
Με μισθούς…πείνας οι Αστυνομικοί που παλεύουν καθημερινά για την καλύτερη προστασία των πολιτών, πολλές φορές αφήνουν τις οικογένειές γιατί η υπηρεσία τους καλεί να πράξουν το καθήκον τους και να καταδιώξουν τους ληστές ή να φροντίσουν στις διαδηλώσεις να μην οξυνθούν τα πνεύματα, έδειξαν χθες ότι παίζοντας ποδόσφαιρο απολαμβάνουν τις ωραίες αυτές στιγμές και το διασκεδάζουν.
Μάλιστα είδαμε στο γήπεδο τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους, που τους λείπουν πάρα πολύ, όλοι μαζί να χαίρονται, να πανηγυρίζουν, μια αγκαλιά πατέρας, μάνα, κόρη και γιος..
Από την άλλη πλευρά τα εύσημα πρέπει να αποδώσουμε και στους Αρτοποιούς, που βγάζουν το…ψωμί τους με πολύ κόπο και ιδρώτα, διότι ήταν ένας άξιος αντίπαλος και στο τέλος ιπποτικά χειροκρότησαν τους νικητές της χθεσινής αναμέτρησης, δείχνοντας ότι μέσα σε αυτό το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι, οφείλουν να παίζουν όλες οι ομάδες, ανεξάρτητα αν κερδίζουν ή αν χάνουν.
ΤΑ ΓΚΟΛ
Στο 10΄απο σέντρα του Ξηρομερίτη ο Νίκος Κοτάκος με πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο 58΄ο Βασίλης Ξηρομερίτης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Οι Αρτοποιοί μείωσαν στο 71΄με σουτ του Δημήτρη Γκίμα μέσα από την περιοχή σε 2-1 και στο 87΄ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Δούκα και ο Νίκος Κοτάκος από τα έντεκα μέτρα διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Ευκαιρίες έχασαν οι Αρτοποιοί στο 22΄με τον Γκίμα, στο 38΄με τον Καστανούλια και στο 56΄με τον ίδιο παίκτη, ενώ η Αστυνομία με τους Κοτάκο(39΄, 52΄), Πρασσά (42΄), Σταμούλη (72΄) και Ξηρομερίτη (76΄).
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Πολύ καλή η διαιτησία του Χρήστου Αγγελούλη, ενώ εξίσου καλοί ήταν και οι συνεργάτες του Ντίνου, Σκέτος, που δεν συνάντησαν προβλήματα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (Απ. Νάτσιος): Παπαχρήστος, Καρακώστας, Τζήκας, Τσάκαλος, Ξηρομερίτης, Κουτσανίκας, Ευαγγέλου, Στατήρης, Μητσιάκος, Κοτάκος, Πρασσάς( Σταμούλης, Ιατρόπουλος, Κουτής, Μπέκος, Παπαϊωάννου, Ευθυμίου, Κυριάκης).
ΑΡΤΟΠΟΙΟΙ (Π. Τσάκος): Γκούλιος Αχ., Τσίτσιας, Γκίμας, Μαχούχας, Γκούλιος Αλεξ., Καστανούλιας, Πέρκας, Δούκας, Γκαμπέτας, Γκαρλόφτης, Τσιάτας (Καζάκης, Τσιάκος, Ντίστας, Παπαδούλης Κ., Παπαδούλης Σερ., Καρδαράς, Τσούμαρης Ν.).
*Τις απονομές στο τέλος έκανε ο διευθυντής της Α.Δ.Λάρισας κ. Παναγιώτης Ντζιοβάρας, τον οποίο ευχαριστούν για την παρουσία του οι παίκτες της Αστυνομίας. Ευχαριστίες εκφράζουν και προς τον διοικητή της εξωτερικής φρουράς των φυλακών κ. Γιώργο Μήτσιο για τις όλες διευκολύνσεις που παρείχε στις μεταγραφές της ομάδας τον Πρασσά και τον Κουτσιανίκα, όπως επίσης και στην Ένωση Αστυνομικών Λάρισας, για την οικονομική της βοήθεια.
Ακόμη ευχαριστούν τον Νίκο Κοτάκο για την πολύτιμη προσφορά του.
*Από την πλευρά της Αστυνομίας στο γήπεδο ήταν και δυο ηγετικές μορφές από το παρελθόν, ο Κώστας Μούτος με τον Θανάση Βαλαώρα.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass