Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Θωμ. Ψύρρας για το ΕΑΚ

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2013 17:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:28
Ο βουλευτής Λάρισας της ΔΗΜΑΡ Θωμάς Ψύρρας σε δήλωσή του σημειώνει πως «σε ερώτηση στη Βουλή διαπίστωσα ότι: το ΕΑΚ Λάρισας υποχρηματοδοτείται, ότι οι εγκαταστάσεις του απαξιώνονται λόγω αδυναμίας συντήρησης, ότι δεν μπορούν να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα και, ότι είναι ορατός ο κίνδυνος σε λίγο το ΕΑΚ να αδυνατεί να λειτουργήσει. Αυτή είναι η κατάσταση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
Ωστόσο, με δεδομένη την οικονομική δυσπραγία λόγω της κρίσης πρέπει, πέρα από την τακτική ή έκτακτη επιχορήγηση, το ΕΑΚ Λάρισας να διεκδικήσει παλαιές οφειλές (π.χ. Η ΑΕΛ οφείλει 54.455,56 € ) αλλά και να αναζητήσει νέους πόρους. Ενδεικτικά, οι πόροι αυτοί μπορούν να προκύψουν από διαφημίσεις, από χορηγίες, από εισφορές αθλητικών σωματείων, από προπονητικά γκρουπ κερδοσκοπικού χαρακτήρα κλπ. Ο αθλούμενος και όποιος επιθυμεί να αθληθεί, βεβαίως, πρέπει να έχει ελεύθερη πρόσβαση στους χώρους του ΕΑΚ. Όμως πρέπει να διαχωρίσουμε τον αθλούμενο από το σωματείο ή το γκρουπ που έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα και το οποίο πρέπει να συνεισφέρει έστω και κατ' ελάχιστο στα λειτουργικά έξοδα του ΕΑΚ.
Βέβαια, συγκεκριμένη απάντηση δεν έλαβα από τον Υφυπουργό κ. Ιωαννίδη ούτε για την επιχορήγηση, ούτε την ενδεχόμενη αναζήτηση νέων πόρων. Κι επομένως για τους Λαρισαίους το ζήτημα παραμένει σε εκκρεμότητα» καταλήγει ο κ. Ψύρρας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass