ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟ (17:00)

Τερψι…με θέα τη Γ’ Εθνική

* Ν. ΣΤΑΥΡΟΘΕΟΔΩΡΟΣ: «ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ»

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2013 23:42 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:27
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Αποφασισμένος να προσθέσει μια ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό του και να «σφραγίσει» το εισιτήριο ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία, ο Μαχητής Τερψιθέας αγωνίζεται σήμερα και ώρα 17:00 στη Νέα Αγχίαλο, κόντρα στον τοπικό Πύρασο.
Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου και η λαρισινή ομάδα είναι πανέτοιμη να συνεχίσει την αήττητη πορεία που έχει μέσα στο 2013 και να πετύχει τον στόχο της.
Στους τέσσερις αγώνες μέχρι τώρα τόσο ο Μαχητής όσο και ο Πύρασος, έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα στο ενεργητικό τους, δυο νίκες και μια ισοπαλία η ομάδα της Τερψιθέας και τρεις ισοπαλίες η ομάδα της Νέας Αγχιάλου.
Αναμένεται λοιπόν να γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι και ο νικητής αν υπάρξει, θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Ο Μαχητής μπορεί να βολεύεται και με τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως ο τεχνικός του Νίκος Σταυροθεόδωρος δεν θέλει να ακούει κάτι τέτοιο, διότι μένουν δυο ακόμη αναμετρήσεις και η ομάδα της Τερψιθέας οφείλει να έχει την ίδια καλή αγωνιστική εικόνα. Χαρακτηριστικά σε χθεσινές του δηλώσεις, επισήμανε τα εξής: «Είμαστε κοντά στην πραγματοποίηση του στόχου μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σφυρίζουμε αδιάφορα, αλλά αντίθετα χρειάζεται να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό.
Μέσα στο 2013 παραμένουμε αήττητοι και αυτό είναι απόρροια της μεγάλης προσπάθειας και της σοβαρότητας που δείχνουμε όλοι μας. Την ίδια σοβαρότητα θέλω μέχρι το τέλος και δεν κοιτάμε αν μας βολεύει η ισοπαλία ή ποιο θα είναι το αποτέλεσμα στην άλλη αναμέτρηση της Ακαδημίας Πλαταμώνα με τη Μυρίνη. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα και αν μπορούμε να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, για να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο μας, που σε δύσκολες οικονομικά συγκυρίες βρίσκεται στο πλευρό μας και τον ευχαριστούμε. Σεβόμαστε τον Πύρασο όπως το ίδιο κάναμε απέναντι στην Ακαδημία Πλαταμώνα και στη Μυρίνη και ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά, εφόσον παρουσιαστούμε όπως πρέπει στον αγωνιστικό χώρο, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης».
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Από αγωνιστικής πλευράς, μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Νίκου Τσιτουρτζή, ο οποίος έχει πρησμένο το γόνατο και δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Στην αποστολή η οποία θα αναχωρήσει στις 2 μετά το μεσημέρι από το γήπεδο, συμπεριλήφθησαν από τον Νίκο Σταυροθεόδωρο και τον συνεργάτη του Αχιλλέα Στεργιάκη, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μπρέλλας, Κακαζούκης, Λιλολάρι, Χασιώτης, Αθανασίου, Μολάς, Τσιαντούλης, Φανίδης, Τάτσιος, Μακρής, Μάρκου, Σαββίδης, Μάτος, Παυλόπουλος Αρ., Κουρούκας, Νάκης, Βλησαρούλης, Τζορμακλιώτης, Παυλόπουλος Ν., Αγγελής και Μόρφος.
ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ
Ιδανικός ο καιρός για μια κοντινή εκδρομή και αρκετοί φίλαθλοι αναμένεται να συνοδέψουν την ομάδα στη Νέα Αγχίαλο, απολαμβάνοντας παράλληλα το καφεδάκι τους με θέα το γαλάζιο της θάλασσας και έχοντας τη σκέψη στην Γ΄Εθνική.
Η διοίκηση ναυλώνει πούλμαν το οποίο θα αναχωρήσει στις 2 μετά το μεσημέρι από την πλατεία της Τερψιθέας και όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή και σήμερα τις πρωινές ώρες, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ.Στέλιο Γεωργαντζά, στο τηλέφωνο 6984-920.950.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τους δυο σημερινούς αγώνες στον 6ο όμιλο, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
*Πύρασος Ν.Αγχιάλου-Μαχητής Τερψιθέας: Τριαντάφυλλος Τίκας, Δημήτριος Τίκας, Λάμπρος Κολοκώτσιος(Ευρυτανίας), παρ.Χρήστος Δαγκλής(Μακεδονίας)
*Ακαδημία Πλαταμώνα-Μυρίνη: Μιχάλης Μυριούνης, Κωνσταντίνος Καρασαββίδης, Χρήστος Παπαγιάννης(Καστοριάς), παρ.Ιωάννης Τζιμενάκης(Μακεδονίας).
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 4 αγώνες)
1.Τερψιθέα     6-1 10
2.Μυρίνη         3-3      5
3.Πύρασος     2-4     3
4.Ακαδημία Πλαταμώνα       1-4     2
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass