ΣΑΡΙΜΠΑΛΙΔΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΑΜΠΑΛΗΣ

Τριπλή... ανανέωση για τον Φοίνικα

* ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2013 23:41 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:27
Του Κ. Γκιάστα
Κύμα ανανέωσης παικτών είχαμε χθες στον Φοίνικα Λάρισας, καθώς τρεις βασικοί παίκτες της περσινή περιόδου θα μείνουν και του χρόνου. Κώστας Σαριμπαλίδης, Κώστας Αθανασόπουλος και Στέργιος Τσιαμπαλής θα λειτουργούν υπό τις οδηγίες του Θρασύβουλου Λιάγκα.
Ο υπεύθυνος των μεταγραφικών κινήσεων και μέχρι πρότινος πρόεδρος του συλλόγου - παραμένει πάντως η ψυχή όλων των δραστηριοτήτων - Γιώργος Νασιακόπουλος τόνισε στην «Ε»: «Η ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας μας με τους παίκτες Κ. Σαριμπαλίδη, Κ. Αθανασόπουλο και Α. Τσιαμπαλή, σηματοδοτεί τη διάθεση της διοίκησης να διατηρήσει το βασικό κορμό της ομάδας αποτελούμενο από παίκτες με ικανότητα και ήθος, χωρίς να προχωρεί σε μαζικές αποδεσμεύσεις και αποκτήσεις παικτών, ώστε να χτιστεί σωστά και σταθερά η βάση που θα μπορέσει να μας ωθήσει πιο ψηλά από τη Γ' Εθνική κατηγορία.
Ευχαριστώ προσωπικά τους παίκτες για τη συνεργασία μας και ελπίζω πολύ σύντομα, να είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και νέες ανανεώσεις από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, ώστε να προχωρήσουμε παραπέρα στον σχεδιασμό μας».  
Η ΑΕΛ «ΧΤΥΠΑΕΙ» ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ
Δίχτυα στον Φάνη Παπακώστα έριξε σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της ΑΕΛ. Οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία μετά την απόκτηση του Χάρη Καρπούζα έκαναν μια σοβαρή και σεβαστή πρόταση στον Λαρισαίο σέντερ που πέρυσι έπαιζε στην ίδια κατηγορία (με τον Παλαμά). Ωστόσο πρόκειται για παίκτη με τεράστια εμπειρία ακόμα και από το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής. Αν πραγματοποιηθεί αυτή η κίνηση θα είναι μια σημαντική ενίσχυση για τους «βυσσινί».
 Η Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013 - 2014
Ανακοινώθηκε χθες από την Ε.Ο.Κ. η Γενική προκήρυξη των πρωταθλημάτων της. Τα σημαντικότερα σημεία της είναι τα εξής:
1. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μετά τις 13 Οκτωβρίου
2. Τα σωματεία που θα πάρουν μέρος στα Πρωταθλήματα Εθνικών Κατηγοριών Ανδρών πρέπει υποχρεωτικά να συμμετάσχουν και στα Πρωταθλήματα Παίδων. Σε αντίθετη περίπτωση, θα επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών από το αντίστοιχο Εθνικό Πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν.
3. Στα Πρωταθλήματα Α2, Β' και Γ' Εθνικών Κατηγοριών θα δηλώνονται υποχρεωτικά στη δωδεκάδα δύο αθλητές κάτω των είκοσι δύο ετών, δηλαδή γεννηθέντες το έτος 1991 και νεότεροι και δύο αθλητές κάτω των είκοσι ετών δηλαδή γεννηθέντες το έτος 1993 και νεότεροι, με υποχρεωτική συμμετοχή τουλάχιστον των δύο εκ των τεσσάρων στους αγώνες. Σε περίπτωση που καταστρατηγηθεί αυτή η διάταξη το παράπτωμα χαρακτηρίζεται σαν "αντικανονική συμμετοχή αθλητή" με όποιες κυρώσεις προβλέπει ο κανονισμός της Ε.Ο.Κ.
ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ Ο ΧΑΝΤΖΙΑΡΑΣ
Εξάλλου στη γειτονική ομάδα των Τιτάνων Παλαμά προπονητής και την επόμενη χρονιά θα είναι ο Λευτέρης Χαντζιάρας. Ανοιχτό ωστόσο παραμένει το θέμα των συνεργατών του πρώτου προπονητή για το οποίο οι εξελίξεις τρέχουν και ίσως υπάρξουν ανακοινώσεις εντός των επόμενων ημερών καθώς η διοίκηση του συλλόγου θέλει να προωθήσει τάχιστα στο σχεδιασμό της ομάδας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass