ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΗΝ Α2 ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΕΪ

Η παραμονή κρίνεται στο «φώτο φίνις»

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Η ΕΑΛ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ * «Η ΕΑΛ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ» ΔΗΛΩΣΕ Η Δ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2013 23:11 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:08
 Του Κ. Γκιάστα
 
Στο «φώτο φίνις» θα κριθεί η παραμονή στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής για το γυναικείο βόλεϊ. Ελασσόνα και Γιάννενα παλεύουν για μια θέση με τις Γιαννιώτισσες να έχουν το πλεονέκτημα.
Η Ελασσόνα υποδέχεται στην έδρα της τον Άρη και ψάχνει μόνο τη νίκη και μάλιστα με καθαρό σκορ 3-0 ή 3-1. Για να παραμείνει όμως δεν φτάνει μόνο αυτό. Θα πρέπει να χάσουν βαθμό ή βαθμούς και τα Γιάννενα που υποδέχονται στην έδρα της την ΕΑΛ.
«Είναι ένα ματς που εμείς θα παίξουμε για να το κερδίσουμε. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν εξαρτάται από το δικό μας μόνο αποτέλεσμα η παραμονή και είναι πολύ δύσκολα πλέον» δήλωσε στην «Ε» ο τεχνικός της Ελασσόνας, Βάιος Παναγιώτου και συνέχισε «ελπίζω στο τέλος τα αποτελέσματα να είναι ευνοϊκά και να παραμείνουμε στην κατηγορία» κατέληξε.
Αγωνιστικά δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα και στην αποστολή θα βρίσκονται οι εξής παίκτριες: Κασελούρη, Χ. Μπούσια, Λίτσιου, Πλιάκα, Σ. Μπούσια, Δίρβα, Ζιάκου (λ), Παπαϊωάννου, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου, Γκαραβέλη και Μπελαδή.
ΡΟΛΟ ΡΥΘΜΙΣΤΗ Η ΕΑΛ
Σε ρόλο ρυθμιστή μπήκε η ΕΑΛ σε αυτή την τελευταία αγωνιστική καθώς αν καταφέρει και αποσπάσει κάποιο βαθμό μέσα στα Γιάννενα τότε θα δώσει πολλές ελπίδες στην Ελασσόνα.
Αγωνιστικά ωστόσο υπάρχουν απουσίες. Παπαστεργίου, Κουτσογιάννη και Τουσιούδη δεν θα αγωνιστούν ενώ τελικά θα παίξει και η Καματσέλου. Στην αποστολή συνολικά θα βρίσκονται οι εξής παίκτριες: Τίκα, Μπέη, Μαδένογλου, Καματσέλου, Σουλτούκη, Καλαμάτα, Κοντονάσιου, Γεροκώστα, Καμπέρη, Λάμαρη.
«Η ΕΑΛ θα παίξει στα Γιάννενα για την ιστορία της. Έχει βαρύ όνομα και δεν θα επιτρέψει να λέγονται διάφορα. Θα παίξουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Άλλωστε εμάς μας συμφέρει να σωθεί η Ελασσόνα με την οποία διατηρούμε συνεργασία από παλιά και από πλευράς χιλιομετρικής απόστασης και μόνο τη θέλουμε στο πρωτάθλημα και του χρόνου. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό» δήλωσε στην «Ε» η τεχνική μάνατζερ, Δήμητρα Τριανταφύλλου.
ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
Στο κλειστό του Αλκαζάρ και όχι σε αυτό της Νεάπολης που είναι η φυσική του έδρα (λόγω πανελλήνιου πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής) θα δώσει τον τελευταίο του αγώνα για φέτος ο Φιλαθλητικός. Η ομάδα του Λάμπρου Πράππα υποδέχεται τον Επίκουρο και ψάχνει άλλη μια νίκη για να τελειώσει το πρωτάθλημα όσο πιο ψηλά γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα.
«Η ψυχολογία μας είναι καλή, προβλήματα δεν υπάρχουν, άρα θέλουμε μια ακόμα επιτυχία για να τελειώσουμε με ωραία γεύση το πρωτάθλημα» δήλωσε στην «Ε» ο τεχνικός Λάμπρος Πράππας που θα έχει σήμερα στη διάθεσή του τις παρακάτω αθλήτριες: Νικούλη, Κορώνα, Παραφέστα, Χαραβελούλη, Μπαλδώκα, Μπέλλου, Αναγνωστοπούλου (λ), Κοτσίρα (λ), Κεραμίδα, Αθανασιάδου, Τζαβάρα και Καλέτσιου.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αλκαζάρ 19:00, Φιλαθλητικός -Επίκουρος, ΘΕΜΕΛΗΣ - ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Ασβεστοχωρίου 18:30, Νέα Γενεά - Ερμής Δράμας, ΔΑΛΚΙΡΑΝΗΣ – ΤΣΙΟΥΛΑ
Ευόσμου 18:00, Αίας - Αρίων Πτολεμαΐδας, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.
Αλεξ/πολης 18:00, Νίκη Αλεξανδρούπολης - Σταυρούπολη, ΚΑΪΤΑΤΖΗΣ -
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛ.
Ιωαννίνων 18:00, Ηρακλής Ιωαννίνων - ΕΑΛ, ΜΠΑΚΛΕΣΗΣ - ΠΕΤΟΥΣΗΣ
Ελασσόνας 18:00, Ελασσόνα - Άρης, ΠΑΠΑΔΟΓΟΥΛΑΣ - ΑΝΤΩΝΟΥΛΗΣ
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Σταυρούπολη 67
Νέα Γενεά       54
ΕΑΛ    43
Αίας    42
Νίκη     42
Φιλαθλητικός 39
Άρης   37
Επίκουρος     35
Ηρακλής Ιωανν.         28
--------------------------------
Ελασσόνα      27
Ερμής 20
Μεγ.Αλέξανδρος       14
Αρίων 2
* Την άνοδο θα λάβει η ομάδα που θα τερματίσει στην 1η θέση της βαθμολογίας στην ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
** Υποβιβάζονται οι τέσσερις ομάδες που θα καταλάβουν τις τέσσερις τελευταίες θέσεις (10η, 11η, 12η και 13η) στην ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass