ΑΥΡΙΟ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ

Συγκρατημένη αισιοδοξία στον Μαχητή

*ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ «Ε» ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΔΗΜ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΑΛ. ΚΑΚΑΖΟΥΚΗΣ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2013 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:07
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 
Έτοιμος να δώσει τη μάχη των μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ Εθνική κατηγορία είναι ο πρωταθλητής της Α΄ τοπικής κατηγορίας Μαχητής Τερψιθέας, ο οποίος αύριο στις 5 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο των Νέων Πόρων θα αντιμετωπίσει την Ακαδημία Πλαταμώνα.
Στη λαρισινή ομάδα πνέει άνεμος αισιοδοξίας, που πηγάζει από το γεγονός ότι οι παίκτες δούλεψαν ακατάπαυστα όλο αυτό το διάστημα κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Νίκου Σταυροθόδωρου, που μόνο καλά λόγια έχει να πει για την επαγγελματική συνέπεια που δείχνουν, ανεξαρτήτως αν είναι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.
Χθες ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας στο γήπεδο της Κοιλάδας και το μοναδικό πρόβλημα που υφίσταται είναι αυτό το Μιχάλη Κυριάκου που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και οι συμπαίκτες θέλουν να παίξουν και γι΄αυτόν στους αγώνες μπαράζ.
Για τα μπαράζ που η αρχή γίνεται αύριο στον Πλαταμώνα, δυο ποδοσφαιριστές του Μαχητή σε δηλώσεις τους στην «Ε», επισήμαναν τα εξής:
Δημήτρης Αποστόλου: «Ξεκινάμε τα μπαράζ αύριο και θέλω να πιστεύω ότι τους στόχους που έχουμε θέσει για άνοδο στην Γ΄Εθνική, θα τους πετύχουμε. Έχουμε προετοιμασθεί κατάλληλα όλες αυτές τις ημέρες, αλλά εκτός από τη θέληση τη δική μας σε ένα τέτοιο μίνι πρωτάθλημα, χρειάζεται και ο παράγοντας τύχη. Πάνω από όλα να είμαστε καλά, να μην έχουμε τραυματισμούς και πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο».
Αλέξης Κακαζούκης: «Μας περιμένουν έξι τελικοί, ενώ αύριο στον πρώτο αγώνα των μπαράζ θα έχουμε απέναντί μας μια καλή ομάδα. Χρειάζεται προσοχή , πάθος δύναμη και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Άλλωστε υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας και κάτω από τις οδηγίες του Νίκου Σταυροθόδωρου, ευελπιστώ ότι θα δώσουμε τη χαρά που περιμένει ο κόσμος της Τερψιθέας και γενικά οι φίλοι της ομάδας μας».
ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ
Στην αυριανή αναμέτρηση με την Ακαδημία Πλαταμώνα, ο Μαχητής Τερψιθέας αναμένεται ότι θα έχει σημαντική βοήθεια από τους φιλάθλους, που μπορούν να απολαύσουν πρώτα το καφεδάκι τους με την αύρα της θάλασσας και μετά να πάνε στο γήπεδο των Νέων Πόρων, για να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Η διοίκηση ναυλώνει λεωφορείο, το οποίο θα αναχωρήσει αύριο στις 2 μετά το μεσημέρι από την πλατεία της Τερψιθέας, για τους Πόρους.
Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να απευθύνονται στον κ. Στέλιο Γεωργαντζιά (τηλ. 6984-920.950).
Σημειώνεται ότι το κόστος για τη συμμετοχή είναι μόλις 5 ευρώ, ενώ κατόπιν επικοινωνίας που είχε η διοίκηση του Μαχητή με την αντίστοιχη της Ακαδημίας Πλαταμώνα, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι το εισιτήριο για την είσοδο των Λαρισαίων φιλάθλων θα είναι επίσης πέντε ευρώ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass