ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΙΤΣΗ (0-2)

Νίκη για έναν, χαμόγελα για… δύο

* ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΕΠΙ ΤΟΥ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΥ (4-0)

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2013 3:13 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:05
Του Κ. Γκιάστα
Φωτ. Β. Ντάμπλης
Μπορεί να κέρδισε ο ένας, όμως, στο τέλος χαμογέλασαν και οι δύο. Ο λόγος για της εφηβικές ομάδες της ΑΕΛ και της Ακαδημίας Πλίτση Ομόνοια που έπαιξαν χθες στο γήπεδο της Νεάπολης για την τελευταία αγωνιστική της ημιτελικής φάσης. Η Ακαδημία Πλίτση Ομόνοια κέρδισε με σκορ 2-0 τους «βυσσινί» τους οποίους όμως θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό που θα γίνει λίγο πιο... δίπλα και συγκεκριμένα στο AEL FC Arena (18, 19 και 21 Μαίου θα γίνουν οι τελικοί όλων των υποδομών στο συγκεκριμένο γήπεδο).
Το χθεσινό χορταστικό παιχνίδι το έκριναν δύο τέρματα. Ένα του Χατζή στο 30’ και ένα του Μάτζαρη στο 60’ ωστόσο ο Οράσιο Μοράλες ανανέωσε το ραντεβό με τον αντίπαλό του προπονητή Νίκο Βλαχούλη.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΙΤΣΗ (Οράσιο Μοράλες): Σαρακατσάνης, Λαζαρίδης, Δούρος, Τσεκούρας, Κόκοβας, Μπίλης, Δάσιος, Χατζής, Καλούσης, Καραλούλης, Γκόνας ένα έπαιξαν και οι Μαστρογιώργος, Μητσογιάννης, Μάντζαρης, Βέτση, Άντερσεν, Γιώργης.
ΑΕΛ (Βλαχούλης): Φιλοκώστας, Παπακωνσταντίνου, Καλφούντζος, Μηνάς, Συράκης, Σιαμπάνης, Γαρυφαλλόπουλος, Ντάλλας, Κουμπόλι, Μπέτσιος, Καραούλι ενώ έπαιξαν και οι Κανταρίνος, Δεσύλλας, Γκιουρσάνης, Μαγγίνης, Αλεξόπουλος, Μπαρούτας.
Στον μικρό τελικό θα παίξουν πλέον η Ακαδημία Τυρνάβου με τον ΠΟΕ.
ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΕΛ
Λίγο αργότερα από τους Έφηβους στο ίδιο γήπεδο έπαιξαν οι Προπαίδες της ΑΕΛ με αυτούς του Φαλανιακού. Οι «βυσσινί» του Θανάση Κυριλλίδη έχοντας ζεστές της... μηχανές από την Κω - όπου πήραν μέρος επιτυχώς σε ένα τουρνουά- κέρδισαν εύκολα με σκορ 4-0. Από δύο γκολ σημείωσαν οι Πατσιούρας και Λιόντος και έτσι πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό (όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΟΕ).
ΑΕΛ (Θανάσης Κυριλλίδης): Μπλαντέμης, Χατζόπουλος, Χριστιανός, Καλαπανίδας, Τόσκας, Λιόντος, Καλύβας, Θεοχάρης, Πατσιαούρας, Βαλατσός ενώ έπαιξαν και οι Φάκας, Ρουγκιώτης, Κανταρίνος, Σταμάτης, Μπούσιας, Πουρνάρας, Αραμπατζής, Παπατριανταφύλλου.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ: Καρακίτσιος, Αλατάς, Κακαράντας, Λυγούρας, Κακανούλιας, Καραγιώργος, Σακελλαρίου, Σπαθάνος, Καραμπάτης, Καρακίτσιος, Τζερεμές, Δανίκας, Καρακίτσιος Ι., Τσακνάκης.
* Τα ματς παρακολούθησαν οι ενωσιακοί προπονητές της ΕΠΣΛ κ. Αλεξούδης και κ. Πατσής.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass