ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΕΪ

Μάχη παραμονής για την Ελασσόνα

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΥΡΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ * ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ *ΧΩΡΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2013 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:03
 Του Κ. Γκιάστα
 
Μια αγωνιστική που ίσως κρίνει ολόκληρη τη σεζόν είναι η σημερινή για την Ελασσόνα στο γυναικείο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βόλεϊ. Μια στροφή πριν το φινάλε η ομάδα του Βάιου Παναγιώτου δίνει μάχη σώμα με σώμα με τα Γιάννενα για το ποια ομάδα θα αποφύγει τον υποβιβασμό (υποβιβάζονται τέσσερις).
Η Ελασσόνα έχει το πάνω χέρι μέχρι στιγμής καθώς βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά από τα Γιάννενα και έχει και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Αν θέλει λοιπόν να καθαρίσει μόνη της, την παραμονή της θα πρέπει σήμερα στην έδρα του αδιάφορου βαθμολογικά Επίκουρου να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό. Έτσι ώστε κερδίζοντας και τον Άρη στην τελευταία αγωνιστική στην Ελασσόνα να μην την ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των Ιωαννίνων.
Από την άλλη όμως μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς τα παραπάνω αφού δεν είναι σίγουρο πως τα Ιωάννινα θα πετύχουν το απόλυτο. Παίζουν σήμερα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή με την ΕΑΛ στα Γιάννενα.
Ωστόσο η Ομοσπονδία θα πρέπει να προσέξει λίγο με τις τελευταίες αυτές αγωνιστικές καθώς γίνονται σε τέτοια περίοδο που οι περισσότερες ομάδες έχουν ελλείψεις και τα αποτελέσματα δεν έχουν την ίδια μορφή που έχουν και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Αυτό αλλοιώνει επί της ουσίας την έως τώρα προσπάθεια κάποιων ομάδων.
«Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Θα πάμε στον Επίκουρο να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και στην τελευταία αγωνιστική θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε» δήλωσε στην «Ε» ο τεχνικός της Ελασσόνας, Βάιος Παναγιώτου και συνέχισε: «Γνωρίζουμε τις δυσκολίες των αγώνων και θα έχουμε το μυαλό μας μόνο στη σωτηρία. Ευελπιστούμε πως θα τα καταφέρουμε παρά τις όποιες δυσκολίες».
Αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλήματα και έτσι όλες οι παίκτριες θα βρίσκονται στην αποστολή. Αυτές είναι οι εξής: Μπούσια Σ., Μπούσια Χ., Δίρβα, Πλιάκα, Λίτσιου, Ζιάκου, Κασελλούρη, Παναγιώτου, Παπαιωάννου, Παπαδοπούλου, Παπακώστα, Γ
ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
Όσον αφορά τώρα στον Φιλαθλητικό, αυτός αντιμετωπίζει στα Γιαννιτσά τον τοπικό Μ. Αλέξανδρο σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο προπονητής Λάμπρος Πράππας ωστόσο δεν αφήνει κανένα παιχνίδι στην τύχη: «Εμείς θα πάμε στα Γιαννιτσά για τη νίκη. Στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε ματς. Δεν υπάρχει αδιαφορία από εμάς και αυτό το γνωρίζουν οι παίκτριες μας. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».
Η αποστολή θα αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Χαραβελλούλη, Μπαλδώκα, Νικούλη, Κεραμίδα, Μπέλλου, Κορώνα, Παραφέστα, Αναγνωστοπούλου, Τζαβάρα, Καλέτσιου ενώ ενδέχεται να ταξιδέψει και η Αργυροπούλου.
 
Η ΕΑΛ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ
Η ΕΑΛ έπαιξε τη συγκεκριμένη αγωνιστική λίγο πριν το Πάσχα και κατάφερε να κερδίσει με 3-2 σετ τη Νίκη Αλεξανδρούπολης. Με αυτή τη νίκη ανέβηκε στην Τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
ΕΑ Λάρισας - Νίκη Αλεξανδρούπολης 3-2 (23-25, 25-19, 25-18, 20-25, 15-10)
ΕΑ Λάρισας (Πνάκας): Παπαστεργίου, Κουτσογιάννη, Σουλτούκη, Τουσιούδη, Τίκα, Μαδένογλου, Καματσέλου (λ), Καλαμάτα, Μπέη, Γεροκώστα, Καμπέρη, Κοντονάσιου
Νίκη Αλεξ. (Τεκτονίδης): Λαμπροπούλου, Καράμπαλη, Βαρέλα, Γίτση, Τζογγίδου, Νατσίδου, Καλογεροπούλου
 
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Γιαννιτσών, 18.00, Μεγ.Αλέξανδρος – Φιλαθλητικός, Τσιούλα-Γιαννακάρα
Πτολεμαϊδας, 18.00, Αρίων - Νέα Γενεά, Τσαμουρτζής-Λιάρoς
Σταυρούπολης, 21.00, Σταυρούπολης – Αίας, Δημητρίου-Μπόμπορας
Πολίχνης, 19.00, Επίκουρος – Ελασσόνα, Αβραμίδης-Παπακοσμάς
Κλ. Βικελίδης, 19.00, Αρης - Ηρακλής Ιωαν., Παπαδόπουλος Αρ.-Γεωργιάδου
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Σταυρούπολη 64
-------------------------------
Νέα Γενιά        51
ΕΑΛ    43
Αίας    42
Νίκη     42
Άρης   37
Φιλαθλητικός 36
Επίκουρος     32
Ελασσόνα      27
--------------------------------
Ηρακλής Ιωανν.         25
Ερμής 20
Μεγ.Αλέξανδρος       14
Αρίων 2
* Την άνοδο θα λάβει η ομάδα που θα τερματίσει στην 1η θέση της βαθμολογίας στην ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
** Υποβιβάζονται οι τέσσερις ομάδες που θα καταλάβουν τις τέσσερις τελευταίες θέσεις (10η, 11η, 12η και 13η) στην ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
 
Η τελευταία αγωνιστική
Πολλά θα κριθούν φυσικά και από την τελευταία αγωνιστική που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αυτήν είναι η εξής:
Φιλαθλητικός - Επίκουρος
Νέα Γενεά - Ερμής
Αίας - Αρίων
Νίκη - Σταυρούπολη
Ηρακλής Ιωαν. - ΕΑΛ
Ελασσόνα - Αρης
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass