ΕΤΡΕΞΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣΟ

Από την Πέλλα στον... Λευκό Πύργο

ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2013 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:03
 Πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε για 8η χρονιά ο Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος και τα παράλληλα αγωνίσματα των 10 και 5 χλμ.
Η διοργάνωση είχε ρεκόρ συμμετοχών σε όλα τα αγωνίσματα, καθώς πλήθος αθλητών, συγκεντρώθηκε στη Θεσσαλονίκη για τον συγκεκριμένο αγώνα. Ο καιρός όμως δε βοήθησε τις προσπάθειες των αθλητών, αφού η θερμοκρασία τη συγκεκριμένη μέρα ήταν υψηλή. Το αγώνισμα του Μαραθωνίου είχε εκκίνηση από την Πέλλα και τερματισμό στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη. Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων συμμετείχε με ομαδική αποστολή και ναυλωμένο λεωφορείο σε όλα τα αγωνίσματα. Συγκεκριμένα οι αθλητές που έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς στον Μαραθώνιο είναι οι: Καραγιάννης Ευάγγελος, Παπαγεωργίου Βασίλειος, Γούλας Απόστολος, Σεϊτανίδης Γεώργιος, Κουμπάρος Ευάγγελος, Χατζημίχος Γεώργιος, Χατζηιωάννου Ιωάννης, Ντούμος Ευάγγελος, Φράγκος Χρήστος, Κουζελέας Δημήτριος, Θώμος Νικόλαος, Νάτσιος Γεώργιος, Γιαννούλης Ηλίας, Γκισάκης Ιωάννης (2ος στην κατηγορία του), Σκρούμπης Ιωάννης, Νάτσιος Νικόλαος και Χατζής Κων/νος.
Στο αγώνισμα των 10 χλμ. έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές: Γκουτζουρέλας Νίκος, Γούλας Νίκος, Νάτσης Νικόλαος, Φαλτσής Βασίλειος και Παπαστεργίου Κων/νος.
Επίσης με τα χρώματα του Συλλόγου αγωνίστηκαν και οι φίλοι Σιάφης Νικόλαος από Αγιά (στον Μαραθώνιο), Λάππας Στέργιος από Καρδίτσα, Κουκουρίκης Κων/νος και Αλμανταριώτης Δημήτρης (στο αγώνισμα των 10 χλμ), Αλεξίου Δημήτριος και Μπιώτης Κων/νος (στο αγώνισμα των 5 χλμ).
Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας στις 12 Μαΐου διοργανώνει τον 4ο Ιπποκράτειο αγώνα δρόμου συνολικής απόστασης 10 χλμ. και αγώνα 1000 μέτρων για παιδιά. Σημείο συνάντησης των αθλητών ορίζεται η περιοχή Αλκαζάρ (έναντι κολυμβητηρίου) και ώρα εκκίνησης του αγώνα 09.30.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass