ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ...»

Με κόσμο… Α1 Εθνικής, πρωταθλητές Α1 ΕΣΚΑΘ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΓΚΟΣ: «Η ΑΕΛ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΠΕΤΥΧΕ»

Δημοσίευση: 22 Απρ 2013 3:39 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:46
 Του Κ. Γκιάστα
Είναι ίσως από τις λίγες ομάδες στην Ελλάδα που έχουν αγωνιστεί από την τελευταία τοπική κατηγορία ως και την Α1 Εθνική (με μια διαφορετική μορφή καθώς συγχωνεύτηκε με τον ΓΣΛ). Η ΑΕΛ κατάφερε να αποδείξει προχθές στα Τρίκαλα πως έχει στόχους για το μέλλον αλλά έχει και στήριξη από τον κόσμο της κάτι που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στον τελικό με τον ΓΣ Βόλου.
Από τη νέα σεζόν οι «βυσσινί» θα παίζουν στην Γ’ Εθνική και ήδη μετράνε δύο συνεχόμενες ανόδους.
Πρωτεργάτης της προσπάθειας αυτής δεν είναι άλλος από τον τεχνικό ηγέτη, τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που έχει συνδέσει πλέον το όνομά του με τις ανόδους της ΑΕΛ. Πριν από αρκετά χρόνια ως παίκτης είχε κερδίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Τώρα ως προπονητής. Με έξυπνο τρόπο κατάφερε να ανακηρυχθεί πρωταθλητής προπονητής και εκ των αποτελεσμάτων ως ο καλύτερος προπονητής της κατηγορίας. Με σωστή διαχείριση των ψηλών του κατόρθωσε να εξουδετερώσει όλα τα ατού των αντιπάλων και να πάρει το ματς.
Διπλή χαρά λοιπόν για τον προπονητή της ΑΕΛ (που έχει για συνεργάτες τον Γιώργο Βαϊόπουλο, Αποστόλη Τριανταφύλλου) καθώς πριν από ένα μήνα η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Μιλώντας στην «Ε» δήλωσε τα εξής: «Ήταν μια δίκαιη νίκη επί ενός πολύ καλού αντιπάλου, που είχε στόχο την άνοδο. Οι παίκτες μου εμφανίστηκαν απολύτως συγκεντρωμένοι με αποτέλεσμα να αντεπεξέλθουμε πλήρως στις ιδιαιτερότητες και στις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τα συγχαρητήρια και τα μπράβο είναι λίγα για να ανταμείψουν την προσπάθεια και τον κόπο των παιδιών. Στην αρχή της σεζόν είχαμε θέσει τον στόχο της συνεχούς βελτίωσης. Η βελτίωση ήρθε μέσα από υπομονή, συγκέντρωση, ηρεμία, επιμονή και πολύ σκληρή δουλειά. Όλοι στην ομάδα με μπροστάρηδες τους παίκτες, έδωσαν τον εαυτό τους για να συμβάλλουν στην επίτευξη του στόχου. Αυτή η νίκη - επιτυχία τους ανήκει. Τους ευχαριστώ για όλα όσα έχουν προσφέρει. Η νίκη αυτή αποτελεί ορόσημο για την ομάδα και τη μέχρι τώρα πορεία της γιατί επιβεβαιώνει, επιβραβεύει τη φιλοσοφία, τη νοοτροπία και τον τρόπο λειτουργίας μας. Το μεγάλο πλεονέκτημά μας είναι ότι είμαστε και λειτουργούμε ως ομάδα - οικογένεια σε όλα τα επίπεδα».
ΝΤΟΥΓΚΟΣ: «Η ΑΕΛ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»
Με την ευκαιρία της λήξης του πρωταθλήματος μίλησε στην «Ε» και ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρης Ντούγκος που τόνισε: «τα φετινά πρωταθλήματα είχαν επιτυχία και το πείραμα πέτυχε των δύο ομίλων. Πολλά σωματεία αναγκάστηκαν να ανεβάσουν το ποιοτικό επίπεδο της δουλειάς. Πρωταγωνίστησαν μέχρι τέλους κυρίως περιφερειακά σωματεία. Η έκπληξη ήρθε από την ΑΕΛ που φάνηκε στην τελική φάση, έκανε αθόρυβη δουλειά στον αγωνιστικό τομέα. Κυρίως φάνηκε πως έγινε καλή δουλειά στη δημιουργία οικογενειακού κλίματος που είναι απαραίτητο στοιχείο στην επίτευξη στόχων. Εύχομαι να έχει ανάλογη συνέχεια. Επίσης αξίζει να τονίσουμε πως τα τέσσερα τελευταία σωματεία από δύο των δύο ομίλων ήταν της Λάρισας κάτι που πρέπει να προβληματίσει τους παράγοντες καθώς χρειάζεται ποιοτική δουλειά και όχι ποσοτική».
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ
Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ για τη μεγάλη επιτυχία του μπάσκετ. Αυτή αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 συγχαίρει θερμά την ομάδα μπάσκετ του σωματείου μας για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 ΕΣΚΑΘ και την άνοδό της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Μια επιτυχία, που γεμίζει με υπερηφάνεια όλα τα μέλη της μεγάλης «βυσσινί» οικογένειας και επιβεβαιώνει την ικανότητα της ΑΕΛ να πρωταγωνιστεί οπουδήποτε κι αν αγωνίζεται».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass