Ο FMS ΑΣΤΕΡΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΕΑΚΛ (18.00)

Όλη η χρονιά κρίνεται από το σημερινό ματς...

* ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοσίευση: 21 Απρ 2013 0:04 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:45
Του Κ. Γκιάστα
Τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν παίζει σήμερα ο FMS Αστέρας. Για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής αντιμετωπίζει τον Πρωτέα Γρεβενών στο κλειστό του Αλκαζάρ (18.00). Αν τον κερδίσει τότε θα πανηγυρίσει την παραμονή για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην κατηγορία. Αν χάσει για να παραμείνει θα πρέπει να ηττηθούν τα Γιάννενα στην Κοζάνη όπου παίζουν με τον φιλόδοξο για άνοδο Ηρακλή. Για να υποβιβαστεί θα πρέπει να ηττηθεί τόσο ο ίδιος μέσα στη Λάρισα όσο και να κερδίσουν τα Γιάννενα μέσα στην Κοζάνη.
Η διοίκηση του λαρισινού συλλόγου όπως και οι παίκτες με το προπονητικό τιμ καλούν όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης να βρεθεί στις κερκίδες του κλειστού και να στηρίξει τη μεγάλη αυτή προσπάθεια που γίνεται. Ήδη μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον είναι έντονο.
«Μετά την ΑΕΛ που δίνει έναν επίσης σημαντικό αγώνα στο ποδόσφαιρο, ζητάμε από όλους τους Λαρισαίους να βρεθούν στο γήπεδο για να στηρίξουν μια ομάδα που με λίγα εφόδια προσπαθεί μαζί με τον Φοίνικα να κρατήσει το μπάσκετ ζωντανό στην πόλη μας» δήλωσε στην «Ε» ο πρόεδρος του Αστέρα, Κώστας Μπαζάκης.
Αγωνιστικά ο προπονητής Θανάσης Μπουλιάκης αντιμετωπίζει ένα ακόμη πρόβλημα καθώς ο Τάσος Γαλάνης τραυματίστηκε σε φιλικό με τον Φοίνικα. Ο άλλος απών θα είναι ο Γιάννης Λάππας. Ο αρχηγός από την προηγούμενη εβδομάδα είναι εκτός αγωνιστικής δράσης αλλά η ομάδα έδειξε συνοχή παρά την απουσία ενός τόσο σημαντικού παίκτη. Άλλωστε όλοι οι παίκτες στο τέλος θέλουν σήμερα να πετύχουν την παραμονή και να την αφιερώσουν στον Γιάννη Λάππα.
Πάντος, Καραμουσκέτας, Χαιρετίδης, Τσιαβές, Πασχάλης, Μπάρμπας, Κυριακόπουλος, Μηλιώνης, Μίχος, Τριανταφύλλου, Γούλας θα είναι στην αποστολή ενώ ο 12ος από τα τμήματα υποδομής και συγκεκριμένα από το εφηβικό.
ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ
Στην Καλαμαριά χωρίς βαθμολογικό – από την πλευρά του, τουλάχιστον- ενδιαφέρον αγωνίζεται ο Φοίνικας Morena. Οι «μελανόλευκοι» μετά τη σπουδαία νίκη – ηθική δικαίωση περισσότερο- επί του Ηρακλή Κοζάνης καλείται να κρατήσει ψηλά τη... σημαία της αξιοπιστίας και να παίξει για τη νίκη στην έδρα του Αργοναύτη που πάει επίσης για την άνοδο. Άλλωστε ο Φοίνικας σε όλη του την πορεία έχει αποδείξει πως πάντα το καταφέρνει αυτό.
Ο προπονητής Γρηγόρης Γιασάρης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει τους εξής παίκτες στην αποστολή: Βλαχούλη, Αθανασόπουλο, Μανώλα, Λιάκο, Γοργόλη, Γκαγκανάσιο, Αποστολάκη, Σαριμπαλίδη, Κουβελά, Τσούμα, Τσιτσιβά, Τσιαμπαλή.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΔΑΚ Καλαμαριάς 18.00 Αργοναύτης-Φοίνικας Morena Καρακατσανίδης-Ελευθεριάδης (Ανδρίτσος)
Αλκαζάρ 18.00 FMS Αστέρας-Πρωτέας Γρ. Πολυχρονιάδης-Κατσιάνης (Πατσιούρας)
ΔΑΚ Κοζάνης 18.00 Ηρακλής Κοζ.-Ιωάννινα Εκιζόγλου-Καλέσης (Πλεξίδας)
ΒΑΟ 18.00 Βυζαντινός-Άργος Ορ. Γερακίνης-Πιτσίλκας Β. (Αστρεινίδης)
Β’ ΔΑΚ Κιλκίς 18.00 Αετός Κιλκίς-Διόσκουροι Κοζ. Τζιβελεκίδου-Χρυσάφης (Δεπούδης)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αργοναύτης    38
---------------------------
Αργος Ορεστικό        37        21
Ηρακλής Κοζάνης     37
Διόσκουροι Κοζάνης 37
Φοίνικας          35
Τιτάνες Παλαμά         34
Πρωτέας Γρεβενών   33
Αστέρας         28
--------------------------
Ιωάννινα          28
ΒΑΟ    26
Αριδαία           24
Αετός Κιλκίς   21
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass