ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δύο ακόμη τελικοί

* ΜΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 17 Απρ 2013 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:39
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Δύο ακόμη τελικοί μένουν για την ομάδα του Τυρνάβου προκείμενου να «σφραγίσει» το εισιτήριο της ανόδου στη Β’ Εθνική κατηγορία και ο κόσμος της ομάδας ετοιμάζεται να δώσει βροντερό παρών στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τον Αιγινιακό.
Ένα παιχνίδι στο οποίο οι Τυρναβίτες έχουν ως μοναδικό στόχο το... τρίποντο, που θα τους διατηρήσει στην προνομιούχο πρώτη πεντάδα και ακολούθως θα μεταβούν στη Λευκάδα, όπου στο φινάλε του πρωταθλήματος θα αγωνιστούν με τον Τηλυκράτη.
Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία γνωρίζουν πολύ καλά , ότι μόνο με υπερπροσπάθεια θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, γι΄αυτό και ο τεχνικός Λεωνίδας Μπίλης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να είναι προσηλωμένοι στις προπονήσεις και να σκέφτονται μόνο θετικά, για τους δυο αγώνες που ακολουθούν.
Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Σιδηρόκαστρου και με τη βοήθεια των φιλάθλων αναμένεται να κερδηθεί έστω και δύσκολα, ο αγώνας με τον Αιγινιακό.
ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
Το πρόγραμμα των δυο τελευταίων αγωνιστικών στον 2ο όμιλο της Football League 2, έχει ως ακολούθως:
21η αγωνιστική(21/4)
Βατανιακός- Οικονόμος 3-0 α.α.
Καλαμαριά- Αναγέννηση Κ.
Δόξα Κρανούλας-Ζάκυνθος
Κασσιόπη-Τηλυκράτης
Σιδηρόκαστρο- Κορδελιό
Τύρναβος-Αιγινιακός
22η αγωνιστική(28/4)
Βατανιακός-Καλαμαριά
Οικονόμος-Δόξα Κρανούλας 0-3 α.α.
Αναγέννηση Κ.- Κασσιόπη
Ζάκυνθος-Σιδηρόκαστρο
Τηλυκράτης-Τύρναβος
Κορδελιού-Αιγινιακός
ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ ΒΛΑΧΟΣ-ΠΛΑΤΑΚΗΣ
Εν τω μεταξύ σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην Mikriligka είχαμε κανονικό... τσουνάμι και ριζικές αλλαγές στο Αιγίνιο, την επομένη της ανόδου στη Football League, για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας. Καταρχήν, η ομάδα της Πιερίας έλυσε τη συνεργασία της με τον προπονητή που την οδήγησε στην υπέρβαση, τον Γιάννη Βλάχο, τον συνεργάτη του, Κώστα Νικολαΐδη, αλλά και τον έμπειρο επιθετικό, Μάνθο Πλατάκη, που είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας φέτος! Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση των κυανόλευκων για τις αλλαγές στο τεχνικό τιμ: «Το ΤΑΠ Αιγινιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Βλάχο και τον βοηθό Κώστα Νικολαϊδη, τους οποίους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά και τη συνεισφορά τους στην άνοδο».
ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ
Όσον αφορά για τον πάγκο, μεγάλο φαβορί για τον Αιγινιακό δείχνει ο Κατερινιώτης Νίκος Θεοδοσιάδης (παλαίμαχος του Πιερικού), που φέτος δούλεψε ως πρώτος και δεύτερος προπονητής στον Ηρακλή και αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής. Βεβαίως, εξετάζονται και άλλες λύσεις, όπως ο Άγγελος Διγκόζης (Παναχαϊκή, Τηλυκράτη), αλλά με λιγότερες πιθανότητες. Ο «εκλεκτός» θα κοουτσάρει τους Μακεδόνες στα δυο τελευταία ματς, με Τύρναβο και Οδυσσέα Κορδελιού, ενώ θα αξιολογήσει και το ρόστερ για την επόμενη σεζόν.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass