ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

Ενθουσιασμός αλλά όχι εφησυχασμός...

*ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ *Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΡΕ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ

Δημοσίευση: 16 Απρ 2013 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:36
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Κοντά στην πραγματοποίηση του φετινού στόχου βρίσκεται ο Τύρναβος 2005, ο οποίος πήρε την…σκυτάλη της ανόδου στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Football League 2 και πλέον τίποτα όπως φαίνεται δεν τον σταματά, στον δρόμο που οδηγεί στη Football League.
Η προχθεσινή νίκη επί του Σιδηροκάστρου με 1-0, σκόρπισε ενθουσιασμό στους φίλους του τυρναβίτικου σωματείου που είδαν την αγαπημένη τους ομάδα να…σκαρφαλώνει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια θέση που οδηγεί στην παραπάνω κατηγορία.
Όμως εφιστούμε την προσοχή και δεν χρειάζεται εφησυχασμός διότι μένουν ακόμη δυο παιχνίδια με Αιγινιακό και Τηλυκράτη, τα οποία μόνο αν κερδηθούν, θα «σφραγίσει» ο Τύρναβος το εισιτήριο της ανόδου.
Όλοι στην ομάδα αντιλαμβάνονται ότι μέσα σε 15 ημέρες παίζονται οι κόποι όχι μόνο της φετινής χρονιάς αλλά και προηγούμενων χρόνων και θα είναι ιστορική η στιγμή όπου ο Τύρναβος θα γράψει ιστορία και πάλι, μετά από 46 χρόνια.
Προχθές στο δημοτικό στάδιο της πόλης ήταν και άνθρωποι μεγάλης ηλικίας που περιμένουν με ανυπομονησία τη μεγάλη στιγμή που πλησιάζει…
Ο κόσμος πήρε άριστα στο παιχνίδι με το Σιδηρόκαστρο και η βοήθεια που προσέφερε ήταν σημαντική στους παίκτες του Λεωνίδα Μπίλη, που κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και κατέκτησαν το τρίποντο.
Καλείται και την ερχόμενη Κυριακή να δώσει βροντερό «παρών» στο γήπεδο, ώστε να κερδηθεί ο αγώνας με τον Αιγινιακό και από κει πέρα η ομάδα θα πάει την τελευταία αγωνιστική στη Λευκάδα για να πάρει τους τρεις βαθμούς και να οριστικοποιήσει την άνοδο στη Β΄ Εθνική κατηγορία.
ΜΙΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ, ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το υπέροχο γκολ του Περικλή Μπουσινάκη στο 29΄της αναμέτρησης ήταν αυτό που οδήγησε την ομάδα σε θέση ισχύος, αλλά πρέπει να επισημάνουμε και τη σωτήρια απόκρουση του Δημήτρη Σιάτρα στο 89΄, ο οποίος με αυτοθυσία απομάκρυνε την μπάλα με κεφαλιά λίγο πριν καταλήξει στο αριστερό παραθυράκι της εστίας και με αυτή την απόκρουση ο Τύρναβος βρίσκεται κοντά στην υλοποίηση του στόχου της ανόδου.
Αν γινόταν το 1-1 τότε το όνειρο θα ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί.
Σήμερα ουσιαστικά ξεκινάει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό, από την οποία θα απουσιάσει μόνο ο Κώστας Οικονόμου που αποβλήθηκε με δυο κίτρινες στο παιχνίδι με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου.
ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ
*Μετά από δυο χρόνια απουσίας, βρέθηκε σε αγώνα του Τυρνάβου ο πρώην παράγοντας της ομάδας Θανάσης Μιχαλούλης και η επιστροφή του συνδυάστηκε με νικηφόρο αποτέλεσμα. Επέστησε δε και ο ίδιος την προσοχή στον αγώνα που ακολουθεί με τον Αιγινιακό.
*Πραγματικός τζέντλεμαν ο Λεωνίδας Μπίλης πριν την συνέντευξη Τύπου πήγε στον αντίπαλο προπονητή κ. Γάδο και του ευχήθηκε ό,τι το καλύτερο για την ομάδα του.
*Την κόρη του έτρεξε και πήρε αγκαλιά ο προπονητής τερματοφυλάκων του Τυρνάβου Πέτρος Καραναστάσης, μόλις τελείωσε ο αγώνας. Αδυναμίες που δεν κρύβονται…
*Έλαμπε από χαρά στο τέλος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τύρναβος 2005 Βασίλης Μπρέζας όπως και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που βλέπουν ότι αυτή η χρονιά θα είναι ιστορική για το τυρναβίτικο ποδόσφαιρο.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass