ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΑΠΟΨΕ Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Στη Σαντορίνη με... βάρκα την ελπίδα

* ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ

Δημοσίευση: 10 Απρ 2013 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:30
Του Κ. Γκιάστα
Για το νησί της Σαντορίνης αναχωρεί απόψε ο Φιλαθλητικός Λάρισας όπου θα λάβει μέρος στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας. Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε μια τέτοια διοργάνωση και θα είναι η μοναδική από την Α2 Εθνική κατηγορία. Το βράδυ της Παρασκευής στον δεύτερο ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, του Λαρισαίου Αποστόλη Οικονόμου ενώ νωρίτερα θα παίξουν Ολυμπιακός - Κηφισιά.
Χθες μάλιστα στο πλαίσιο αυτού του ταξιδιού και της συμμετοχής παραχωρήθηκε σχετική συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΣΠΕΚΕΛ. Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Δημήτρης Αλεξάκος που ανέφερε: «Ο Φιλαθλητικός είναι ένα σημαντικό σωματείο. Ευχόμαστε στον Φιλαθλητικό να δικαιώσει το όνομά του και ως Φιλαθλητικός αλλά και ως Λαρισαικός. Να μας μεταφέρει την τεχνογνωσία καθώς σχεδιάζουμε να φέρουμε σημαντικέ διοργανώσεις».
Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού, Θανάσης Βαβάτσικος που είπε: «Είναι μεγάλη τιμή το ότι θα βρεθούμε στη Σαντορίνη και θα ανταγωνιστούμε τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Σίγουρα αγωνιστικά υστερούμε σε σχέση με την ΑΕΚ που ήταν πρωταθλήτρια πέρυσι και δευτεραθλήτρια φέτος όμως δεν πάμε για να είμαστε φτωχοί συγγενείς. Άλλωστε στο κύπελλο υπάρχουν και εκπλήξεις. Θα είναι για μας ένα μεγάλο κέρδος το γεγονός πως θα δούνε οι μικρές αθλήτριες πού μπορείς να φτάσεις μέσω του αθλητισμού. Ευχαριστώ τις αθλήτριες, τους προπονητές, τα μέλη του Δ.Σ. και τους γονείς για την πορεία του συλλόγου. Ιδιαιτέρως όμως να ευχαριστήσω τον Βασίλη Παπαδημητρίου γιατί με δική του εισήγηση δηλώσαμε συμμετοχή στο κύπελλο και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».
Από την πλευρά του ο προπονητής Λάμπρος Πράππας υπογράμμισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο που με εμπιστεύθηκε σε αυτή τη θέση. Εμείς δεν θα πάμε ένα ταξίδι αναψυχής αλλά θα πάμε να κερδίσουμε εμπειρίες και να αποδείξουμε πως το λαρισινό βόλεϊ αξίζει να είναι ψηλά. Αυτό το τουρνουά θα είναι μια μεγάλη εμπειρία για όλους. Θα μας δώσει την ευκαιρία να πάμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω από δω και πέρα. Εμείς δεν αντιπροσωπεύουμε μόνο τον Φιλαθλητικό αυτή τη στιγμή αλλά όλη τη Λάρισα. Ευχαριστώ τον προηγούμενο προπονητή, τον φίλο μου Βασίλη Παπαδημητρίου που έφτασε την ομάδα μέχρι τους 8 και μου δίνεται εμένα η ευκαιρία να πάω στο φάιναλ φορ».
Ο υπεύθυνος των ακαδημιών και συνεργάτης του Λάμπρου Πράππα, Θωμάς Γκότσης είπε: «Η παρουσία του Φιλαθλητικού στο φάιναλ φορ θα αποτελέσει έναν φωτεινό φάρο για το μέλλον του συλλόγου και το μέλλον του λαρισινού βόλεϊ. Θα μπορέσουν να δουν οι μικρές αθλήτριες ότι υπάρχει το ενδεχόμενο διάκρισης αν πιστεύεις σε κάτι πάρα πολύ. Αυτό ας αποτελέσει ένα κίνητρο να έρθει νέο αίμα στο άθλημα που το έχει πραγματικά ανάγκη.
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Η αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Σαντορίνη είναι η εξής: Χαραβελλούλη, Αθανασιάδου, Μπαλδώκα, Κεραμίδα, Μπέλλου, Παραφέστα, Νικούλη, Αναγνωστοπούλου, Κοτσίρα, Τζαβάρα, Αργυροπούλου, Κορώνα.
Στο γήπεδο της Σαντορίνης θα πραγματοποιηθούν δύο προπονήσεις πριν το ματς. Μια αύριο το βράδυ στις 21.00 και άλλη μια την Παρασκευή το πρωί.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass