ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Δύσκολες ώρες για τον Βλάντο Μαϊστρένκο

* Γ. ΛΑΠΠΑΣ: «ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ»

Δημοσίευση: 10 Απρ 2013 3:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:30
Του Κ. Γκιάστα
Φαίνεται πως οι άτυχες στιγμές συνεχίζουν να χτυπούν την πόρτα του λαρισινού μπάσκετ. Μετά την περιπέτεια που είχε ο Γιάννης Λάππας, ήρθε η σειρά του Βλάντο Μαϊστρένκο. Ο παλαίμαχος αθλητής του ΓΣΛ και επί σειρά ετών προπονητής νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας (λόγω θρομβώσεως).
Ο Μαϊστρένκο (καλό θα είναι να κινητοποιηθούν οι σύλλογοι και όχι μόνο, γιατί χρειάζεται στήριξη - κάθε είδους- σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει αυτός και η οικογένειά του) είναι από τις πιο συμπαθητικές φυσιογνωμίες της αθλητικής Λάρισας.
Ήρθε στην Ελλάδα από την Τασκένδη πριν από 22 χρόνια. Στην αρχή πήγε σαν παίκτης στον Ηρακλή και μετά από ένα χρόνο ήρθε στη Λάρισα για τον ΓΣΛ. Τα τελευταία 20 χρόνια και πλέον βρίσκεται στη Λάρισα. Ο Βλάντο Μαϊστρένκο κατάφερε με σκληρή δουλειά τόσο σαν παίκτης και ακόμα περισσότερο σαν προπονητής να κερδίσει την εκτίμηση όλων των φίλων του μπάσκετ.  Σαν προπονητής είχε παρουσία στις λαρισινές ομάδες ΓΣΛ, ΑΕΛ ΓΣ, ΓΣ Ολύμπια ενώ πρόσφατα βρισκόταν τις Ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Νίκαιας. Το σημαντικότερο του βραβείο λέγεται Βασίλης Σπανούλης καθώς ήταν αυτός που τον «έθρεψε» μπασκετικά ενώ οδήγησε τους έφηβους του Κεραυνού το 2000 στην κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΠΠΑ
Όσον αφορά τώρα στην περίπτωση του Γιάννη Λάππα τα χθεσινά νέα ήταν ακόμα πιο ευχάριστα καθώς το στεφανιογράφημα ήταν «καθαρό» και δεν θα χρειαστεί επέμβαση.
«Ευχαριστώ όλον τον κόσμο. Με συγκίνησαν με το ενδιαφέρον τους για την ανταπόκριση με το πρόβλημα υγείας» δήλωσε ο ίδιος για το ενδιαφέρον του κόσμου πανελληνίως.
Χθες εξάλλου το διοικητικό συμβούλιο του Αστέρα εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για το ενδιαφέρον του κόσμου ενώ οι παίκτες συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την παραμονή στην Γ’ Εθνική και θα το κάνουν με σκοπό να το αφιερώσουν στον αρχηγό τους.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΕΛ 1964, ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΕ ΑΡΗΣ
Ανακοινώσεις για ταχεία ανάρρωση εξέδωσαν χθες τόσο η ΑΕΛ 1964, ο Μύτικας Λάρισας και η ΚΑΕ Άρης. Όλοι ευχήθηκαν να τον ξαναδούμε γρήγορα στους αθλητικούς χώρους με οποιαδήποτε ιδιότητα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass