ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΛΟΓΡΙΑΝΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (16.30)

Ραντεβού με την ιστορία

* ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ *Ι. ΜΠΟΥΡΝΑΚΑΣ: «ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ»

Δημοσίευση: 10 Απρ 2013 3:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:30
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Νέο ραντεβού με την ιστορία έχει η Δήμητρα Γιάννουλης, αυτή τη φορά στο κύπελλο Ελλάδος Ερασιτεχνών. Η ομάδα της Λάρισας πραγματοποιεί σήμερα την παρθενική της εμφάνιση στον θεσμό αντιμετωπίζοντας στα Καλογριανά Καρδίτσας (16.30) τη Δόξα Αγ. Τριάδα (ομάδα Β’ Ερασ.) σε αγώνα για τον 4ο όμιλο της διοργάνωσης.
Για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα των Γιάννη Μπουρνάκα-Βασίλη Μπακογιάννη το σημερινό παιχνίδι αποτελεί μία ακόμα πρόκληση και το ζητούμενο είναι να αποδείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο τον τίτλο του φαβορί παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Αγωνιστικά τα προβλήματα για τους «πράσινους» εστιάζονται στους Βαΐτση, Σαΐτη και Παναγιωτόπουλο η συμμετοχή των οποίων κρίνεται αμφίβολη καθώς ταλαιπωρούνται από τραυματισμό, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα τεθούν κανονικά στη διάθεση των Μπουρνάκα-Μπακογιάννη.
«Πηγαίνουμε σε μια άγνωστη έδρα και αντιμετωπίζουμε έναν άγνωστο αντίπαλο αλλά πιστεύω ότι η νίκη εξαρτάται από μας» επισήμανε ο τεχνικός Γιάννης Μπουρνάκας μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση και πρόσθεσε:
«Υπάρχει διάθεση και όρεξη και πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα εξασφαλίσουμε το εισιτήριο της πρόκρισης. Δεν πρέπει να μας εφησυχάζει το ότι ο αντίπαλός μας είναι μικρότερης κατηγορίας. Το γεγονός ότι απέκλεισε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών σημαίνει ότι είναι επικίνδυνος. Άλλωστε ο θεσμός του κυπέλλου έχει πολλές ιδιαιτερότητες και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».
Σε ερώτηση για το αν τον προβληματίζουν οι τραυματισμοί των Βαΐτση, Σαΐτη, Παναγιωτόπουλου, ο Γιάννης Μπουρνάκας επισήμανε:
«Νομίζω ότι έχουμε αρκετούς και ισάξιους παίκτες για να καλύψουμε οποιοδήποτε κενό αλλά θα δούμε μέχρι τελευταία στιγμή αν είναι σε θέση να παίξουν ή όχι».
Η αποστολή της Δήμητρας θα αναχωρήσει για την Καρδίτσα στις 14:00 με λεωφορείο χορηγία του φαρμακοποιού της Γιάννουλης κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν είναι οι Τρούκης, Παναγιωτόπουλος, Φατούρας, Σαπάκος, Κοντοδήμος, Μπαρούτας Ν., Ζηρδέλης, Παπαδημητρίου, Μάλτζαρης, Κουρούτσαλης, Δαλακώνης, Βαΐτσης, Θώμος, Μανάκας, Μπάμπαλης, Κικίδης, Χατζηλιάδης, Μαλαβιέζος Ε., Μαλαβιέζος Κ., Λιούσκας, Σαΐτης, Τάσιος, Πατσιωτός και Μπαρούτας Θ.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Δ. Κρητικός, Χρ. Τσίγγινες, Χρ. Τριάντος (ΕΠΣ Θεσσαλίας).
* Την ερχόμενη Παρασκευή 12/4 η τοπική εκκλησία της Γιάννουλης θα τιμήσει κατά την Ακολουθία των Χαιρετισμών την ομάδα της Δήμητρας για την πρόσφατη κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Λάρισας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass