ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΟΥΛΑ

Η άνοδος πλέον περνά από τον... Τύρναβο

* Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΩΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ * Λ. ΜΠΙΛΗΣ: «ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ»

Δημοσίευση: 05 Απρ 2013 3:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:22
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Σιγά-σιγά μυρίζει άνοιξη και η διάθεση όλων των ανθρώπων αρχίζει να καλυτερεύει, καθώς ο βαρύς χειμώνας όχι λόγω καιρού αλλά λόγω των πολύ σκληρών μέτρων, έφερε απογοήτευση και απαισιοδοξία για το μέλλον.
Το αίσθημα της απογοήτευσης επικρατούσε μέχρι προχθές και στην ομάδα του Τυρνάβου, η οποία είχε μείνει πίσω βαθμολογικά στον 2ο όμιλο της Football League 2 και αρκετοί ήταν αυτοί που είχαν προεξοφλήσει την αποτυχία όσον αφορά στην υλοποίηση των φετινών στόχων.
Όμως τα χαμογέλα και η αισιοδοξία επανήλθαν μετά τη σπουδαία προχθεσινή νίκη που πέτυχαν οι Τυρναβίτες στην Κρανούλα με 2-0, ένα αποτέλεσμα που τους έφερε πιο κοντά στην 5η προνομιούχο θέση.
Και όπως δείχνουν τα πράγματα, η άνοδος περνά ουσιαστικά μέσα από τον Τύρναβο, καθώς στο δημοτικό γήπεδο της πόλης θα υποδεχθεί τον Εθνικό Σιδηροκάστρου, αντίπαλο της επόμενης αγωνιστικής, ενώ ο Βατανιακός που βρίσκεται τώρα στην 5η θέση, θα παίξει στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση.
Σε μεγάλο λοιπόν βαθμό ή άνοδος εξαρτάται από τα αποτελέσματα του Τυρνάβου και γι΄αυτό τον λόγο ο κόσμος καλείται να γίνει αρωγός στην όλη προσπάθεια και τόσο στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου όσο και στον αγώνα με τον Αιγινιακό, πρέπει το γήπεδο να είναι γεμάτο.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ
Το υπόλοιπο πρόγραμμα των τριών ομάδων που διεκδικούν ένα εισιτήριο της ανόδου, διότι ο Απόλλων Καλαμαριάς, η Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Α.Ο. Κασσιόπης και ο Αιγινιακός (θέλει μόνο έναν βαθμό) έχουν ήδη ανέβει στην Football League, έχει ως εξής:
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 28: Αναγέννηση Κ. (εκτός), Οικονόμος (εντός), Καλαμαριά (εντός)
ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ 27: Τύρναβο (εκτός), Κορδελιό (εντός), Ζάκυνθο (εκτός)
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 26: Εθνικός Σιδηροκάστρου (εντός), Αιγινιακός (εντός), Τηλυκράτη (εκτός).
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Μετά το τέλος της προχθεσινής αναμέτρησης, οι τεχνικοί των δυο ομάδων επισήμαναν τα εξής:
Λεωνίδας Μπίλης: «Κάναμε μια μεγάλη νίκη σε μια έδρα που πάντα είναι δύσκολη και απέναντι σε μια ομάδα που πάντα τα τελευταία 4 χρόνια δημιουργεί προβλήματα αγωνιστικά σε οποιονδήποτε αντίπαλο και όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζεται. Μετά από 4 συνεχόμενες ήττες ήταν λογικό να έχουμε άγχος. Προσπαθήσαμε πολύ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και καταφέραμε μια νίκη για την οποία αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Η Κρανούλα παρότι έχει νεαρούς ηλικιακά ποδοσφαιριστές, διαθέτει πολύ ταλέντο και η δουλειά που έχει γίνει από τον Ανέστη Ζώη είναι εμφανής και έχει βάλει τη σφραγίδα του. Η Κρανούλα είναι Κρανούλα και θα παραμείνει Κρανούλα ό,τι και να γίνει και πιστεύω ότι θα βρει τον τρόπο για να ξαναγίνει ανταγωνιστική όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς δεν πρέπει να λέμε μεγάλα λόγια, έχουν μείνει 3 ματς ακόμα και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Κρατήσαμε ταπεινότητα μετά τις ήττες και το ίδιο θα κάνουμε και μετά τη σημερινή νίκη».
Ανέστης Ζώης: «Θέλω να ξεκινήσω λίγο διαφορετικά και να αναφερθώ σε κάποια σχόλια στην περιοχή μας ότι η Κρανούλα χάνει συνέχεια και ότι διαλύεται. Θα σας πω ότι τα Χριστούγεννα ήμασταν ένα βήμα πριν την αποχώρηση. Οι δρόμοι ήταν δυο: να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε ή να ακολουθήσουμε το μοντέλο με νέους ποδοσφαιριστές, αυτό που βλέπετε. Ο μέσος όρος της 11αδας μας σήμερα ήταν κάτω από 20 χρονών. Επιλέξαμε λοιπόν το δεύτερο παίρνοντας πάνω μας όλο το αγωνιστικό κόστος και κάποια σχόλια εις βάρος μας. Η προσπάθεια των παιδιών είναι μεγάλη. Ακόμα δεν ήμασταν έτοιμοι να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα και μπήκαν κατευθείαν στα δύσκολα χωρίς να έχουν πολύ καιρό μαζί. Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν δουλεύαμε μαζί τους από το καλοκαίρι. Όμως η αφομοίωση ήρθε μέσα στους αγώνες ενώ είχαμε και τραυματισμούς που μας στοίχησαν. Προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και μας δίνουν δύναμη αυτά τα παιδιά για το μέλλον της Κρανούλας. Αυτό είναι υγεία για την Κρανούλα και όχι να πηγαίναμε σε λύσεις λεγεωνάριων και να χρωστάμε σε όποιον μιλάει ελληνικά. Του χρόνου θα υπάρχει ένας κορμός 15 ποδοσφαιριστών ηλικίας κάτω των 20 ετών. Αυτό θα είναι το μεγάλο όπλο της Κρανούλας. Τα παιδιά χρειάζονται στήριξη που δυστυχώς δεν έχουν. Τους βάλαμε να κολυμπήσουν στα βαθιά κι αν εξαιρέσουμε ένα παιχνίδι με την Καλαμαριά ανταποκρίθηκαν πλήρως και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Γι’ αυτούς και τους δίνω συγχαρητήρια που μας κρατάνε ψηλά. Προσπαθούμε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο κι όχι να κλειστούμε για να πάρουμε 3-4 βαθμούς ακόμα που δεν έχουν κανένα νόημα. Σχετικά με το παιχνίδι, ξεκίνησε πολύ άσχημα για μας καθώς δεχτήκαμε γκολ από τα αποδυτήρια. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά δεν είχαμε τις ευκαιρίες γιατί δεν μπορούμε να παίξουμε άνετα σε βαρύ γήπεδο καθώς είμαστε ομάδα με χαμηλό ύψος, οπότε δεν μας βολεύει ένα βαρύ τερέν. Βάλαμε τη μπάλα κάτω και προσπαθήσαμε να γίνουμε απειλητικοί αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια αλλά μπορούμε και καλύτερα. Θα μπορούσαμε να παίξουμε πιο γρήγορα αλλά δεν το κάναμε και γι’ αυτό δεν γίναμε και ιδιαίτερα απειλητικοί. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Λεωνίδα (σ.σ. Μπίλη) και στον Τύρναβο να πραγματοποιήσει τον στόχο του».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass