ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΜΕ 2-0

Φιλική νίκη του Δωτιέα Αγιάς

Δημοσίευση: 04 Απρ 2013 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:19
Σημαντική φιλική αναμέτρηση διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Γιάννουλης ανάμεσα στην τοπική Δήμητρα (κυπελλούχος ΕΠΣ Λάρισας) και τον Δωτιέα Αγιάς (την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη νέα Εθνική – Ερασιτεχνική κατηγορία) που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με σκορ 2-0.
Στους δύο τεχνικούς δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουν κάποια πράγματα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε πολλούς νέους παίκτες (οι υποχρεώσεις για τη Γιάννουλη συνεχίζονται με την προσεχή συμμετοχή της στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας)
Ο αγώνας ξεκίνησε με αρκετά γρήγορο ρυθμό, έχοντας οι φιλοξενούμενοι τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίωρο και ανοίγοντας το σκορ στο 32΄ με τον Τσατσαλίδη ύστερα από πάσα του Τζιώλα. Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν στη συνέχεια πρωτοβουλίες και ισορρόπησαν το παιχνίδι φθάνοντας αρκετές φορές με αξιώσεις μπροστά από την εστία του τερματοφύλακα της Αγιάς Μπαχτσιβάνου. Στην επανάληψη τόσο ο προπονητής της Δήμητρας Γ. Μπουρνάκας καθώς και ο προπονητής του Δωτιέα Κ. Μάγγος χρησιμοποίησαν πολλούς ακόμη παίκτες (ως αλλαγές) στην ενδεκάδα, παίζοντας ακόμη πιο ελεύθερα και ανοιχτά. Άλλη μια προσπάθεια για τους ποδοσφαιριστές του Δωτιέα καρποφόρησε στο 54΄ με στρωτό σουτ του Τζιώλα από τη γραμμή της περιοχής, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Γιάννουλης. Ακόμη δύο καλές στιγμές για την ομάδα των φιλοξενουμένων είχαν οι Κούβελας, και Κοταρέλας. Οι γηπεδούχοι απείλησαν την εστία του Δωτιέα με τους Μπαμπάλη, Γκαλγκανόπουλο (είχε δοκάρι), Μαλαβιέζο Κ. και μία ακόμη φορά με παίχτη υπό δοκιμή.
Τον αγώνα διεύθυνε ο φίλαθλος της Γιάννουλης κ Χρήστος Σκριάπας.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Γ. Μπουρνάκας – Β. Μπακογιάννης): Τρούκης, Μπαρούτας Ν., Φατούρας, Κουρούτσαλης, Δαλακώνης, Θώμος, Μανάκας Μπαμπάλης, Τασιός, Μαλαβιέζος Ευγ. Λιούσκας. Στο 2ο μέρος αγωνίσθηκαν και οι Χατζηλιάδης Μαλαβιέζος Κ., Μάλτζαρης, Ζηρδέλης, Κοντοδήμος, Γκαλγκανόπουλος, Κικίδης, Μαυρουδής, Σαπάκος, Σκριάπας και 1 υπό δοκιμή παίκτης.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Κ. Μάγγος): Μπαχτσιβάνος, Τσένος, Συκιώτης, Πολύζος, Ριζούλης, Ντάκουλας, Κοταρέλας, Κούβελας, Σιμούλης, Τζιώλας, Τσατσαλίδης. Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν και οι Τζήκας, Ανδρίτσος, Διαμάντης, Κασίδας, Φουκαλάς, Τσαγκαλάς και Κωστούλας.
Τόσο πριν την αναμέτρηση όσο και μετά το τέλος του παιχνιδιού θερμές ήταν οι ευχές ένθεν κακείθεν που ανταλλάχθηκαν μεταξύ παικτών, τεχνικών και παραγόντων των δύο ομάδων.
Γιώργος Μπαμπάλης
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass